VIITORUL CERE ATENTIE


Pe scurt

Partea proasta a introducerilor este ca au tendinta de a crea mari asteptari. Anticipati, probabil, ca voi face dintr-un subiect complex unul usor de inteles. Ei bine, asta este chiar publicitate. Sper sa nu va dezamagesc; dar ramane de vazut daca intr-adevar pot reusi aceasta performanta cu urmatorul subiect: Razboiul impotriva Terorismului. Cum ar putea oare cineva face acest subiect usor de inteles? Exista atatea probleme si atata confuzie. Ma simt precum tantarul proverbial la o plaja de nudisti. Stiu ce trebuie sa fac. Nu stiu exact de unde sa incep.

Exista o bine cunoscuta regula pentru expunerea in public, ce se aplica chestiunilor complexe. Aceasta este: Mai intai, spune-le ce ai sa le spui. Apoi spune-le pe larg. Si, in final, spune-le ce le-ai spus. Voi urma aceasta regula astazi, si voi incepe printr-o afirmatie special aleasa sa fie cat se poate de socanta. Asta pentru ca doresc sa v-o amintiti. Cand va voi spune despre ce este vorba, pentru multi dintre dumneavoastra ideea va parea absurda si veti crede ca probabil mi-am pierdut mintile. Apoi, pe parcursul expunerii mele, voi dezvolta subiectul prezentand fapte care sa sustina tot ce afirm. Iar la sfarsit am sa reiau ce v-am spus mai inainte; si atunci sper ca nu va mai parea absurd deloc.

Ce vreau sa va spun este urmatorul lucru: Desi se crede in general ca Razboiul impotriva Terorismului este un efort nobil pentru apararea libertatii, in realitate, are prea putin de-a face cu terorismul si chiar mai putin cu apararea libertatii. Sunt alte prioritati pe ordinea de zi; prioritati care sunt mult mai putin demne de lauda; prioritati care, de fapt, reprezinta chiar opusul a ceea ce ni se spune. Scopul acestei prezentari este sa demonstreze ca evenimentele ce au loc astazi nu sunt un razboi impotriva terorismului pentru apararea libertatii, ci un razboi impotriva libertatii, care necesita apararea terorismului.

I) PRAPASTIA
  a) AGENDA ASCUNSA 
  b) O STRATEGIE PENTRU A CONTROLA PREDAREA ISTORIEI
  c) DOUA ETICI CE DIVID LUMEA VESTICA
http://ro.altermedia.info/noua-ordine-mondiala/viitorul-cere-atentie-i_3305.html

II) REPUBLICA ori DEMOCRAŢIE?
   1) NATURA DREPTURILOR OMULUI
   2) ORIGINEA PUTERII STATULUI
   3) SUPREMATIA GRUPULUI
http://ro.altermedia.info/noua-ordine-mondiala/viitorul-cere-atentie-ii_3317.html

III) 4) COERCITIE ORI LIBERTATE
       5) EGALITATE SI INEGALITATE IN FATA LEGII
       6) ADEVARATUL ROL AL GUVERNULUI
         SPECTRUL POLITIC
http://ro.altermedia.info/noua-ordine-mondiala/viitorul-cere-atentie-iii_3364.html

PARTEA A DOUA:

IV) ORGANIZATII SECRETE SI AGENDE ASCUNSE
      a) JOHN RUSKIN PROMOVEAZA COLECTIVISMUL LA OXFORD
      b) SOCIETATEA FABIANA
      c) DRAGOSTE–URA INTRE FABIANISTI SI LENINISTI
      d) CHEIA USII CARE ASCUNDE SECRETELE
      e) SOCIETATEA SECRETA CREATA DE CECIL RHODES
http://ro.altermedia.info/noua-ordine-mondiala/viitorul-cere-atentie-iv_3401.html

V)  f) THE COUNCIL ON FOREIGN RELATIONS
http://ro.altermedia.info/noua-ordine-mondiala/viitorul-cere-atentie-v_3439.html

PARTEA A TREIA:

VI) ZILELE INFAMIEI
     a) COLONELUL HOUSE
     b) RAZBOIUL MENIT SA RESTABILEASCA SIGURANTA IN LUME PENTRU DEMOCRATIE
     c) STRATEGIA DE A ADUCE STATELE UNITE IN RAZBOI
     d) AGRAVEAZA, IZOLEAZA, FACILITEAZA
http://ro.altermedia.info/noua-ordine-mondiala/viitorul-cere-atentie-vi_3473.html

VII) e) SCUFUNDA LUSITANIA!
        f) AL DOILEA RAZBOI MONDIAL
        g) MANEVRAREA JAPONEZILOR SA DESCHIDA FOCUL
        h) FACAND PEARL HARBOR O TINTA USOARA
http://ro.altermedia.info/noua-ordine-mondiala/viitorul-cere-atentie-vii_3521.html

VIII) i) POLITICA MARILOR VACANTE
         j) MESAJELE CODATE INTERCEPTATE
         k) UN ACT DE RESPONSABILITATE POLITICA
http://ro.altermedia.info/noua-ordine-mondiala/viitorul-cere-atentie-viii_3576.html

IX)    l) OPERATIUNEA MONGOOSE
http://ro.altermedia.info/noua-ordine-mondiala/viitorul-cere-atentie-ix_3621.html
 

PARTEA A PATRA:

X) RAZBOIUL IMPOTRIVA TERORISMULUI

     a) PLANUL DE JOC LENINIST: Ramura leninista pretinde public ca se opune terorismului; dar, in secret este sponsor principal al acestuia, si il foloseste drept arma impotriva fabianistilor.

    b) PLANUL DE JOC FABIANIST: Scopul fabinistilor este sa devina forta dominanta in lume prin superioritate militara si economica, in special in Orientul Mijlociu, ale carui bogate rezerve de petrol constituie un bonus. Planurile pentru ocuparea Afganistanului si a Irakului au fost facute cu mult inaintea atacurilor teroriste de la 11 Septembrie. Aveau nevoie doar de o justificare dramatica acceptabila opiniei mondiale.
………………………………………………………………………………………
Acesta, Doamnelor si Domnilor, este planul de joc fabianist. Ar trebui sa va faca sa tremurati pentru viitorul ce ne asteapta. Nu are a face cu Bin Laden si Hussein; nu are a face cu terorismul; are a face cu razboiul total si puterea globala.

    c) "AGRAVEAZA"
In conflictul istoric dintre israeliti si arabi, fabianistii au directionat in mod consistent guvernul Statelor Unite sa tina partea Israelului, mergand pana la a furniza echipament militar folosit impotriva civililor palestinieni. Acestea s-au intamplat cu mult inainte de 9-11. Nu trebuie sa mire pe nimeni ca atunci cand tii partea cuiva intr-un razboi, partea opusa te va considera si pe tine dusman.
Incepand cu 1991, Statele Unite, sub controlul fabianistilor, au bombardat in mod regulat Irakul si au blocat importurile de hrana si produse medicale. Ceea ce a dus la moartea unei jumatati de milion de copii prin malnutritie si lipsa de medicamente.
In 1996, reporterul CBS Lesley Stahl a intervievat-o pe ambasadarea americana la ONU, Madeline Albright (membru CFR). In timpul interviului, Stahl a pus urmatoarea intrebare: “Am auzit ca o jumatate de milion de copii au murit [ca urmare a acestei politici]. Merita acest pret?”
Albright a replicat: “Credem ca pretul este meritat.”
………………………………………………………………………………………
   d) "FACILITEAZA"
Dovezile ca teroristilor li s-au facilitat atacurile sunt de asemenea foarte numeroase, este foarte dificil sa stii cu ce sa incepi. Acestea au fost expuse pe larg in presa, dar au fost invizibile pentru omul de rand. Deoarece ni se pare de neconceput ca cineva in guvernul nostru ar facilita terorismul in mod deliberat, pentru ca nu ne imaginam un motiv care i-ar indemna sa faca asta, privim aceste evidente si le percepem doar ca niste greseli bine intentionate, ineficienta sau lipsa de grija. Acum pentru ca am identificat un posibil motiv, sa ridicam jaluzelele si sa reexaminam faptele.
De la inceputul anilor ‘80, guvernul Statelor Unite, sub controlul fabianistilor, a furnizat o finantare ascunsa si antrenament aproape fiecarui regim terorist din lume. Bin Laden si Hussein sunt in capul listei, dar nu sunt singurii. Lista este foarte lunga. Ni s-a spus ca aceasta a fost o bine intentionata politica pentru a crea opozitie fata de sovietici, in particular in Afganistan, dar din anumite motive, s-a intors impotriva noastra. Aceasta poarta numele de teoria reculului. Este bineinteles, o perdea de fum. Cum stim asta? Pentru ca ajutorul oferit acestor regimuri teroriste nu a incetat cand sovieticii s-au retras din Afganistan. Continua pana si astazi. Nici macar nu mai este efectuat sub acoperire; este pe fata. Fabianistii acum trimit tehnologie, bani si fac schimburi cu Rusia si China, tari care, toata lumea stie acum, aprovizioneaza fiecare regim terorist cu care ne aflam in conflict, si asta include si arme de distrugere in masa. Putem doar tremura vizavi de asa numitul recul ce va rezulta din aceasta politica, pe viitor.
………………………………………………………………………………………
http://ro.altermedia.info/noua-ordine-mondiala/viitorul-cere-atentie-x_3715.html

XI) e) TEREN PROPICE PENTRU TERORISTI
Este acum evident ca terorismul a fost facilitat de catre politicile Serviciului de Emigrare al Statelor Unite, politici atat de ingaduitoare incat trezesc rasul.
………………………………………………………………………………………

     f) BOJINKA
Pozitia oficiala a Administratiei Bush dupa 9-11 este ca a fost imposibil de prezis ca teroristii ar putea folosi avioane drept arme de atac, si acesta este motivul pentru care guvernul nu a fost in stare sa previna catastrofa. Pe data de 9 Mai 2002, consilierul pe probleme de securitate nationala al presedintelui Bush, Condoleezza Rice – membru CFR – a spus reporterilor: “Nimeni nu putea prezice ca acesti oameni ar putea lua un avion si lovi World Trade Center… ca ar incerca sa foloseasca un avion drept racheta.”
Aceasta a fost declaratia ei. Va rog amintiti-va aceasta in timp ce examinam situatia.
In 1995, o celula terorista a fost descoperita in Filipine. Membri faceau parte din reteaua lui Bin Laden. Un incendiu accidental in fabrica lor de explozibil a trezit curiozitatea oficialitatilor locale si, cand au ajuns sa investigheze, Abdul Hakim Murad a fost arestat in timp ce incerca sa fuga. Murad a marturisit ca grupul sau planuia sa il asasineze pe Papa in timpul urmatoarei sale vizite la Manila. Dar asta nu este tot. A spus ca s-a antrenat in New Bern, North Carolina, sa piloteze avioane. De ce? Pentru ca asta era parte dintr-un plan numit Proiectul Bojinka, care este un termen iugoslav pentru “big bang”. Bojinka trebuia sa arunce in aer unsprezece avioane in aceeasi zi, sa le directioneze zborul altora asupra unor tinte la sol cum ar fi cartierul general al CIA, Pentagon, Cladirea TransAmerican din San Francisco, Sears Tower in Chicago, si World Trade Center in New York. Toate aceste detalii au fost transmise Serviciilor de Informatii ale Statelor Unite si de asemenea serviciului de securitate al Vaticanului. Asta cu 6 ani inainte de 9-11.
………………………………………………………………………………………

     g) DATA ATACULUI ESTE CUNOSCUTA
In a treia saptamana a lunii iunie 2001, Richard Clarke, care era Coordonator National in probleme de Contraterorism la Casa Alba, a convocat principalele agentii de securitate interne si le-a adus la cunostinta ca un atac de tip “Bojinka” era iminent. Urmatorul raport aparut in revista New Yorker, datat 14 ianuarie 2002, a spus toata povestea: http://ro.altermedia.info/noua-ordine-mondiala/viitorul-cere-atentie-xi_3769.html

XII) h)
http://ro.altermedia.info/noua-ordine-mondiala/viitorul-cere-atentie-xii_3830.html 

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s