Sperantă si Vindecare pentru Homosexuali


link: http://www.homosexualitate.ro/ 

Sperantă si Vindecare pentru Homosexuali

Descriere:
Sperantă si Vindecare Pentru Homosexuali este un proiect de informare publică, care abordează problema homosexualitătii din mai multe puncte de vedere – genetic, psihologic, social, mediatic, religios. Site-ul oferă informatii la zi privind posibilele cauze si căile de solutionare ale acestora fiind, din punct de vedere al multitudinii si varietătii informatiilor, un proiect de pionierat în România.
Acest site se adresează în primul rând celor care vor să se schimbe, celor pentru care atractiile homosexuale vin în conflict cu valorile, credinta sau planurile lor de viată. Termenul ‘vindecare’, acolo unde apare în cadrul acestui site, nu indică neapărat că homosexualitatea în sine este o boală. Problemele de comportament sexual sunt deseori legate de aspecte psihologice sau psihiatrice – nevroze, traume emotionale, însingurare, narcisism patologic – cu rădăcini în trecutul persoanei. Abordarea si rezolvarea acestor probleme primare constituie premiza pentru învingerea homosexualitătii.
Totodată, site-ul se adresează publicului larg, într-un efort de informare corectă si documentată asupra homosexualitătii. Informatiile prezentate provin din comunitatea stiintifică internatională, autorii materialelor fiind psihologi, psihiatri si cercetători de renume international, dar si fosti homosexuali care relatează povestea lor.
Începând de la Freud, părintele psihanalizei, si până astăzi, psihiatrii si psihoterapeutii au tratat si tratează persoane care se confruntă cu atractii homosexuale nedorite, obtinând rate ale succesului între 30 si 70% – procente obisnuite pentru orice tratament psihoterapeutic. Astăzi, pe baza rezultatelor obtinute si a informatiilor stiintifice la zi, putem afirma cu certitudine două lucruri:

  1. Homosexualitatea nu este înnăscută, si
  2. Homosexualitatea poate fi învinsă.

Informatiile care fundamentează aceste două considerente sunt prezentate in extenso în sectiunile site-ului. Proiectul se va dezvolta în continuare pe baza contributiilor psihologilor/psihiatrilor, dar si a mărturiilor personale, pe care le încurajăm pe această cale.

Feedback-ul pozitiv primit până acum de la persoane care se confruntă cu atractii homosexuale nedorite ne răsplăteste eforturile depuse si ne motivează să ne continuăm munca.

Link: http://www.homosexualitate.ro/

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s