Francmasonerie şi sionism


Francmasoneria este cunoscută în mare parte astăzi, deşi nu-i sunt dezvăluite decât anumite faţete, mai ales cele aşa-zis umanitare. Puţini ştiu (chiar dintre membrii masoni) că de fapt această organizaţie (cu caracter sectar), care nu este nici pe departe umanitară, ci profund malefică şi satanică, este de fapt instrumentul Mişcării Sioniste de impunere a dominaţiei planetare.

Originile documentare ale Francmasoneriei datează de la 1717, deşi "fraţii" masoni sunt cunoscuţi în Anglia cu mult înainte, aceştia sprijinindu-l pe Oliver Cromwell la ocuparea tronului.

Pentru sec. XVIII, organizatorul (neoficial) al Francmasoneriei este familia Rotschild, denumire luată de către Mayer Amschel Bauer după placheta roşie gravată pe uşa băncii tatălui său, care reprezenta semnul revoluţionar al evreilor din Europa de Est (vezi steaua cu cinci colţuri de pe steagul bolşevic, la care se adaugă semnele masonice, secera şi ciocanul).

Mayer Rotschild a avut cinci băieţi care au înfiinţat fiecare câte o bancă la Londra, Berlin, Viena, Paris şi Neapole, aceste oraşe devenind tot atâtea centre revoluţionare şi de finanţare a revoluţiilor.

"În anul 1773, într-o stradă evreiască din Frankfurt s-au plănuit în mare secret trei războaie mondiale care urmau să bătătorească drumul către instaurarea unui guvern mondial până la sfârşitul anului 2000". (Jan van Helsing, "Organizaţiile Secrete şi puterea lor în secolul XX", Editura Alma, 1996, pag.23). Acest plan structurat ca doctrină în 1897 la Basel, în cadrul Marelui Convent Masonic, este cunoscut sub forma Protocoalelor Înţelepţilor Sionului, dezvăluite lumii pentru prima dată de către profesorul rus S. Nilus în 1901.

Aceste protocoale prezintă cu exactitate diabolică etapele ce trebuie urmate de către "Iluminaţii" masoni conduşi (chiar fără să o ştie) de sionişti, pentru a ajunge prin forţă (folosindu-se de deviza "prin haos la ordine") la controlul planetar, drept "acordat" de textele talmudice. Bineînţeles că aceste protocoale au fost declarate false de către masoni, dar se pune întrebarea firească de ce etapele structurate în sec. XIX în aceste protocoale, sunt urmate cu stricteţe acum, la sfârşit de secol XX? Când în perioada interbelică s-a luat atitudine în această direcţie, se putea spune: Ce Republică Universală, ce guvern mondial? Dar acum când ne îndreptăm cu paşi siguri către o Europă Unită, fără graniţe şi fără naţiuni, când asistăm neputincioşi la dictatele ONU şi NATO, organisme transformate în "jandarmi" ai lumii, nu în raport cu interesele naţiunilor, ci cu ale "noii ordini", ce mai spunem? Tot false sunt Protocoalele? Prea se potrivesc, fapt vizibil în urma studierii lor, cu realitatea obiectivă!

Francmasoneria şi-a propus eliminarea piedicilor ce stau în calea planului universal, amintind aici Monarhia, Biserica şi proprietatea, devenite duşmanii declaraţi ai acesteia. Printr-un joc mişelesc, care poate fi urmărit de-a lungul istoriei, prin sloganuri măreţe (niciodată realizate) puţin înţelese de cei mulţi, s-au infiltrat în toate structurile şi pârghiile statelor, înlocuind Autoritatea, Credinţa şi Prosperitatea cu Anarhia, Ateismul, Imoralitatea şi Sărăcia.

"Scopul actual al Francmasoneriei este să rezidească Templul lui Solomon, ceea ce înseamnă, propriu vorbind, să restabilească dominaţia lui Israel asupra tuturor naţiilor Pământului", afirmă profesorul Nicolae C. Paulescu în studiul său: "Francmasoneria", Editura Majdahonda, 1996, la pag.21.

"Originea evreiască a Francmasoneriei este manifestă şi evreii nu pot fi nici măcar acuzaţi de multă prefăcătorie, în această circumstanţă. Într-adevăr, niciodată un scop mai desluşit n-a fost indicat sub o mai transparentă alegorie. A trebuit toată naivitatea arienilor pentru ca să nu înţeleagă că, invitându-i să se reunească ca să răstoarne vechea societate şi să reconstruiască Templul lui Solomon, i-a poftit să asigure triumful lui Israel" notează E. Drumont la începutul secolului în "La France juive", vol.I, pag.158.

"Deschideţi orice ritual masonic şi totul vă vorbeşte de Iudeea. Kadeş, unul din gradele cele mai înalte, însemnează sfânt pe evreieşte. Candelabrul cu şapte ramuri, arca alianţei, masa de lemn de salcâm, nimic nu lipseşte din această instituţie figurativă a Templului", adaugă Drumont.

Un fost secretar al Marelui Orient din Franţa se exprimă şi mai explicit: "Francmasoneria, care este cu siguranţă de origine evreiască, este pentru israeliţi un instrument de acţiune şi de luptă, de care se servesc în mod secret. Evreii, atât de remarcabili prin instinctul lor de dominaţie şi prin ştiinţa lor de a guverna, au creat Francmasoneria ca să înroleze în cadrul ei oameni care, neaparţinând neamului lor, se angajează totuşi să-i ajute în faptele lor, să colaboreze cu ei la stabilirea domniei lui Israel printre oameni". (J. Brigain, "Le Grand Orient de France", Paris, 1905, pag.186).

Copin-Albaceli, fost francmason de grad superior, spunea: "Rasa ovreiască – care e organizată secret şi internaţional – a creat asociaţia secretă şi internaţională a Francmasoneriei, în care toate riturile, formulele şi legendele sunt evreieşti, ca şi chipul cum se numără lunile şi anii". (N.C.Paulescu, op.cit., pag.88).

Situaţia din statele româneşti nu diferă, cu excepţia unor nuanţe particulare, de cea a statelor europene în ceea ce priveşte Francmasoneria. Nici aici, sionismul şi Francmasoneria nu pot fi gândite separat, evreii preluând cu timpul majoritatea funcţiilor cheie în lojile masonice, în acelaşi timp existând loji exclusiv evreieşti (B'NAI B'RITH), considerate a fi loji mamă, ce "împrumută" din experienţa lor şi celorlalte.

Este de remarcat faptul că din punct de vedere politic, revoluţia de la 1848 a pus pentru prima dată la modul explicit problema evreiască, ştiindu-se faptul că majoritatea fruntaşilor revoluţiei activau în Francmasonerie, înscrişi aici mai mult dintr-un romantism politic, mai apoi neputând să mai dea înapoi. Această înrolare în Francmasonerie le-a asigurat revoluţionarilor contactul cu evreii, acum fiind nevoiţi să se supună regulilor universale, de multe ori chiar în detrimentul celor naţionale. În aceste condiţii, punctul 28 al Proclamaţiei de la Islaz propune: "Emanciparea israeliţilor şi drepturi politice pentru orice alţi compatrioţi de altă credinţă".

Ceva mai târziu, chiar Al. I. Cuza va ajunge domn datorită activării sale în Francmasonerie, având o atitudine mai mult decât favorabilă faţă de evrei. Secretarul particular al domnitorului, Balignot de Bayne, fiind în permanentă relaţie cu bancherul evreu Camando, venerabil al celei mai importante loji din Constantinopol şi viitor demnitar al Alianţei Israelite Universale (Eugen Străuţiu, op.cit., pag.31). Acest fapt nu ştirbeşte cu nimic meritele domnitorului Unirii, el fiind de altfel silit să abdice în urma unui complot format din francmasoni, în momentul în care politica lui naţională nu a mai corespuns directivelor francmasonice.

Observăm aşadar ce se ascundea de fapt în spatele sloganurilor privind egalitatea, fraternitatea (întru principiile masonice), emanciparea minorităţilor, toate acestea servind numai unei singure naţii: cea evreiască.

Referindu-ne la această perioadă, trebuie să remarcăm totuşi atitudinea demnă a unor români remarcabili (M. Kogălniceanu, I.C.Brătianu), care, deşi erau masoni de grad mare, deşi aveau legături strânse cu organizaţiile evreieşti, nu au ezitat să ia apărarea românilor atunci când interesele le-au fost grosolan încălcate, atrăgându-şi o mulţime de injurii din partea presei occidentale iudaizate.

O sursă neoficială afirmă referitor la I.C.Brătianu că atunci când şi-a trimis băieţii (Ionel şi Vintilă) la studii în Franţa, le-a sugerat să facă ce vor ei, să se distreze, să studieze, să călătorească, …numai în Francmasonerie să nu intre. Se ştie că ulterior Ionel Brătianu a devenit unul dintre principalii stâlpi ai opoziţiei faţă de masonerie, însăşi moartea lui misterioasă lăsând loc la numeroase discuţii. Să-şi fi dat I.C.Brătianu seama despre adevărata faţă a masoneriei? Atunci de ce nu a renegat-o făţiş? Una dintre practicile curent folosite în cadrul lojelor este compromiterea într-un fel sau altul a fiecăruia dintre "fraţii" masoni, aceştia sub ameninţare neputând să dea înapoi indiferent de ceea ce li se cere. E o ipoteză…

Link: http://www.libertatea.info/sionism.htm

Anunțuri

63 de gânduri despre “Francmasonerie şi sionism

 1. Daca francmasoneria a este candusa de iudei si doresc sa refaca templul lui solomon dupa cum ati scri mai sus asta inseamna ca francmasoni il asteapta pe Antihris.

 2. zau? adica daca e condusa de evreii care vor sa refaca templul lui solomon atunci il asteapta pe Satan…ma intreb cum ai ajuns la concluzia asta

 3. mda…te-ai gandit ca asta l-ar face pe Hitler un soi de martir? adicatelea evreii au avut totul planificat,pana si Holocaustul…misto,au sacrificat milioane dintr-ai LOR pentru Noua Ordine MONDIALA…de asemenea exista masoni care nici nu accepta membrii de alta religie decat cea crestina, ordinele scandinave de exemplu.Articolul de mai sus mi se pare nu numai foarte ne-academic ci si o mare fantasmagorie

 4. si eu mam gandit la fel ca alex apopi. de fapt chiar asta vroiam sa scriu aici. interesant comentariu. imi aduc aminte ca vbisem cu cineva care dorea sa faca parte din masonerie pt ca zicea el „toata lumea buna face parte din masonerie”. sincer si eu cred ca evreii il asteapta pe antichrist. poate ma insel, dar asta e parerea mea. si inca ceva: persoana cu care am vbit mia povestit alta istorie cu ordinul templierilor (de la care a pornit totul cica) si a adus in discutie ca daca vrei sa intrii in masonerie tre sa cunosti latina si sa fii romano catolic.

 5. Se stie de foarte mult timp ca francmasoneria nu este o secta care activeaza pentru binele omenirii… Evreii sunt singurul popor care se implica in toate problemele mondiale…. Ei detin probabil cele mai multe organizatii oculte si prin ele reusesc sa controleze atat resurse cat si anumite state… Cat despre articol mi se pare unul bun… Insa trebuia mentionat ca majoritatea francmasonilor fara grade inalte sunt mintiti… Si cu buna stiinta… E destul de interesant sa vezi ca exista unii oameni preocupati de astfel de probleme… Poate ca o sa vrem candva sa intelegem de ce suntem atat de manipulati si mintiti constant…. Am vazut ca majoritatea persoanelor care au comentat articolul s-au raportat si la Antichrist… Fara indoiala ca religia ocupa un rol foarte important in angrenajul Francmasoneriei… Insa nu cred ca asta asteapta ei acum… Sunt alte interese… Banii si monopolul mondial…

 6. Foarte interesant articolul, din pacate ceea ce ai scris este foarte aproape de realitate. Dar o mare intrebare ” Ce putem face noi astia mai mici?? ” Cand cei care ne conduc fac parte din aceata organizatie.

 7. pentru MIRA

  intrebare: ” Ce putem face noi astia mai mici?? ”

  raspuns: sa lucram din suflet la mantuirea noastra

  daca suntem buni in cele mici vom fi buni si in cele mari

  daca esti tare pe din’launtru atunci esti tare si pe’dinafara

  dusmani adevarati sunt slabiciunile noastre

  in rest: rugaciunea inimii

  Doamne ajuta

 8. am fost supus unui experiment de natura religioasa . mi s-a spus ca au fost implicati mebri ai francmasoneriei ce ar fi furat tehnologie din cadrul experimentului Philadelfia pt acest experiment . am fost amenintat cu moartea daca fac public ce mi s-a intamplat .

 9. implicata in acest experiment a fost Fratila Elena fosta colega la Institutul de arhitectura si urbanism Ion Mincu . Fara ca aceasta sa stie de acest experiment . Mi s-a spus ca nu intamplator intre noi exista o diferenta de 6 ani fiind nascuti in aceeasi zi . de asemenea mi s-a spus ca deasupra capitalei exista 9 sateliti ai francmasoneriei sionite care supravegheaza acest experiment dirijat de la sol . ultimul meu job ca arhitect a fost pe santierul de la rosseti la hotel si am fost amenintat sa nu mai lucrez ca arhitect din unele motive legate de acest experiment . urmeaza a face public ceea ce mi s-a intamplat .

 10. asa mi s-a spus ca erau francmasoni . sunt amenintat de catre acestia . nu stiu sigur ce este cu ei . efectiv mi-au pus la dispozitie documentatie despre ceea ce mi-au facut despre experimentul philadelfia asta . ca eu nu stiam nimic despre acest subiect . doresc a va contacta pt a ma lamuri . efectiv au incercat am baga in cap ca sunt Isus . prin diverse metode . va rog sa-mi raspundeti deoarece am fost amenintat ca nu pot primi nici un mail . de numeroase ori mi s-a schimbat parola la messenger pt a fi izolat de prietenii mei .

  • de acord cu bogdan.
   lasa-ne frate cu minunile tehnice. nu te baga nimeni in seama.
   philadelphia …….. de ce nu-l repeta? de ce crezi ca ar veni tocmai la bucuresti?
   poate parola la messenger poate ai uitat-o.
   Experimentu’, de.

 11. VENIREA LUI ANTIHRIST VA FI INSOTITA DE TOT FELUL DE PUTERI SI DE MINUNI MINCINOASE FACUTE CU AJUTORUL SATANEI.SI VA CAUTA SA DEMONSTREZE CA PRIN TOATE ACESTE LUCRARI CA ESTE DUMNEZEU.DECI ANTIHRIST VA FI UN OM CARE VA PRIMI DE LA SATANA PUTERI SI VA CONDUCE LUMEA PT SCURT TIMP.
  ANTIHRIST VA FI EVREU SI VA VENI DIN GALILEA.SE VA ARATA CA BINEFACATOR,PROPOVADUITOR AL PACII, LIBERTATII,EGALITATII SI FRATERNITATII.
  EVREII URMARESC SA ZIDEASK TEMPLUL,KRE CONSTITUIE PT ACESTIA VISUL DE VEACURI,SI VOR CREDE CA ANTIHRIST ESTE MESIA CEL MULT ASTEPTAT.

 12. VENIREA LUI ANTIHRIST VA FI INSOTITA DE TOT FELUL DE PUTERI SI DE MINUNI MINCINOASE FACUTE CU AJUTORUL SATANEI.SI VA CAUTA SA DEMONSTREZE CA PRIN TOATE ACESTE LUCRARI CA ESTE DUMNEZEU.DECI ANTIHRIST VA FI UN OM CARE VA PRIMI DE LA SATANA PUTERI SI VA CONDUCE LUMEA PT SCURT TIMP.
  ANTIHRIST VA FI EVREU SI VA VENI DIN GALILEA.SE VA ARATA CA BINEFACATOR,PROPOVADUITOR AL PACII, LIBERTATII,EGALITATII SI FRATERNITATII.
  EVREII URMARESC SA ZIDEASK TEMPLUL,KRE CONSTITUIE PT ACESTIA VISUL DE VEACURI,SI VOR CREDE CA ANTIHRIST ESTE MESIA CEL MULT ASTEPTAT.

 13. „…ASA INCAT SA SE ASEZE EL IN TEMPLUL LUI DUMNEZEU,DANDU-SE PE SINE DREPT DUMNEZEU.”IMPARATIA LUI ANTIHRIST VA FI DESFIINTATA DE HRISTOS.VREMEA TIRANIEI LUI ANTIHRIST VA FI MICA.IN SF SCRIPTURA FIXEAZA TIMPUL STAPANIRII LUI ANTIHRIST LA 7 ANI.ILIE SI ENOH,VOR VENI PT INTARIREA DUHOVNICEASK A CREDINCIOSILOR,SI-L VOR INFRUNTA PE ANTIHRIST PRIN PROVADUIRE SI MINUNI.ATUNCI KND VOR TERMINA MARTURISIREA LOR SI PROPOVADUIREA DESPRE Hristos,Antihrist II VA OMORI.TRUPURILE LOR VOR RAMANE 3 ZILE NEINGROPATE IN PIATA DIN IERUSALIM SI VOR FI VAZUTE DE INTREAGA LUME(PRIN TELEVIZIUNE).

 14. CRED CA TEMPLUL VA FI CUNSTRUIT PE LOCUL VECHIULUI TEMPLU…DAR ATUNCI VOR INCEPE ADEVARATE PROBLEME LA NIVEL MONDIAL PT CA PE VECHIUL LOC ESTE COCTRUITA O MOSCHEE CARE ARE O IMPORTANTA VITALA PT LUMEA ISLAMICA..DUMNEZEU SA NE PAZEASACA SI FIE CA NOI SA NU APUCAM VREMURILE ACELEA,VA VI VAI SI AMAR…SA NE RUGAM SIMCER NEANCETAT SA NE TINA TREJI SI DARJI IN CREDINTA SI SA NU LEPADAM IISUS HRISTOS CARE E DREGOSTE, ADAPOST,PAVAZA SI SPERANTA..DUMNEZEU SA NE AJUTE SA DESLUSIM BINE VREMURILE..DOAMNE MILUESTE-NEAMIN

 15. daca este scris k asa va fi nu avem cum sa impiedicam profetia.important este sa ne pastram credinta si sa nu cedam orice ar fi.rasplata noastra ii in ceruri.

 16. deci as vrea sa confirm un lucru…parintele cleopa a afirmat in anul 95 ca antihrist are 18 ani si va iesi se va face cunoscut la varsta de 33 de ani exact ca Iisus Hristos el traieste acum in Ierusalim in taina…francmasonii grabesc ridicarea templului lui solomon…se pare ca le vom prinde pe toate sa ne rugam bunului Dumnezeu pentru sufletele noastre

 17. baw oamenilor voi sunteti tare prosti credeti in tot felul de prostii adica aceiasi poveste binele contra raului cea ce inseamna impartirea lumi in 2 voi chiar credeti ca masoni astia de 2 lei au existat de cand a aparut omul pe pamant …ma faceti sa rad sunteti benibili…nici odata nu poate sa ma conduca cineva ….dar hai sa fim putin mai realisti suntem oameni si sa mai gandim si la ce va urma bine …raul este un necunoscut care ne insapaimanta…iar binele ceva cate iti arata statrea spirituala si sufleteasca impacata cu tn insu-ti..hai ca ma plictisiti…

  • Bogdane, din pacate, si nu spun cu rautate gandesti atat de simplu..dar prost, nu ca „cei saraci cu duhul care vor mosteni imparatia cerurilor” din pacate…citeste, cat de mult poti, ocultism, ortodoxie, citeste despre Maitreya,care cred eu si multi ca e antihristul, despre antihrist, intepretari ale Apocalipsei,Biblia- o editie cat mai veche daca cauti-,citeste marile carti religioase ale lumii, citeste ca un apucat cum am citit eu, istorie, si urmareste firul conspiratiilor..sunt o serie de carti, prea putin cunoscute lumii,Necronomicon e una din ele, dar nu numai carti, si documentare despre masonerie, skul &bones – „craniu si oase”, organizatie din care a facut parte si Bush tatal si asta, vezi David ICKE,care vine cu dovezi, despre raul care stapaneste lumea, Michael Tsarion, vezi oameni de stiinta- parte din ei-vezi criza mondiala, declansata special de ei ca sa santajeze natiunile, sa se imprumute cu dobanzi maaari la FMI si banca Mondiala, vezi ce se -ntampla in jurul tau, trzete-te bine constiinta si apoi AFIRMA ceva in sensul asta,nu veni ca un ignorant ce esti – scuze dar asta-i adevarul- sa ne spui noua ca nu exista raul sau satan…asta e cea mai mare inselare, ca diavolul, face oamenii sa creada ca nu exista…din pacate, el chiar EXISTA, daca e sau nu un egrgoe al omenirii, – ia vezi, asta ce o mai insemna..- sau e un inger cazut, nu stiu, dar ell exista..precum exista si dimensiunile tenbroase..voi reveni cu detalii

 18. Iisus spunea , ca raspuns la provocarea invatatilor Templului ‘Da-i Cezarului ce este al Cezarului si lui Dumnezeu ce este a lui Dumnezeu’.
  Oricare din neamurile pamantului, daca ar ‘investi’ in organizare sociala, educatie, si comunicare intre membrii consangvini cum au facut-o evreii ar putea fi majoritari in propriile ‘Loji Masonice’ fara a fi nevoie de evrei in interiorul acestora. Pe de alta parte oricat ar spune evreii sau s-ar spune despre ei, nici un popor nu a reusit sa domine lumea etern. De fapt este un continuu ‘joc’intre performanta si degradare in cadrul fiecarui neam. A patit-o si neamul evreilor aproape un mileniu si opt sute de ani dupa IIsus. Masoneria pasoptista a avut aportul celor ce vroiau o schimbare in sens democratic a Europei. Evident ca a avut sponsori in bancherii timpului, carne de tun in razvratitii vremii si coordonarea actiunilor in plan european folosind canalele de comunicatie masonice. Cu mai multe sau mai putine reusite in plan local al fiecarui neam, per ansamblu a schimbat fata politica a Europei Feudale.In consecinta faptul ca au fost si evrei alaturi de reprezentantii tuturor neamurilor Europei implicati in aceasta miscare cu suport masonic este normal. Fiecare mason credea ca face bine, si a facut in masura lui. Planul Inteleptilor Sionului, ca si Planul lui Petru cel Mare reprezentau in acele momente proiectii ale nationalismelor neamurilor respective, exprimate de o elita, la un moment dat.
  Prin haos spre ordine este deviza oricarei grupari care vrea sa schimbe o ordine sociala – vezi mai recent Miscarea Islamica Radicala (care a aparut prin anii ’30 ca efect al coloanei a cincea Germane in Orient si s-a dezvoltat pana la o mare varietate de curente performante in sine, dincolo de aspectele placute sau neplacute (terorism) din anii ’80 2000).
  Dar rezultatele nu sunt decat in mica masura previzibile la emiterea doctrinei. Si ca sa inchei, Vechiul Testament este plin de exemple in acest sens. Noul Testament, care emite o viziune umana pozitiva, este facuta tot de evrei crestini, dar cu un alt fel de ‘plan’ de ‘dominare’ care foloseste de doua mii de ani la toate neamurile ‘pana la marginea pamantului’ (‘Nu vă este dat vouă să cunoaşteţi timpul şi momentul. Dar voi veţi primi o Forţă: aceea a Spiritului Sfânt, care va coborâ asupra fiinţelor voastre. ATUNCI VEŢI FI MARTORII MEI; LA IERUSALIM, ÎN TOATA IUDEEA ŞI SAMARIA, PÂNĂ LA MARGINILE PĂMÂNTULUI’ (Ap. Luca – Faptele Apostolilor p.1.7.) Mesaros-Anghel Vasile 14.11.08

 19. Nu pot sa cred ca exista atat de multa ura impotriva evreilor….vorbim de D-zeu , de credinta, de bunatate si toleranta…insa ii uram pe evrei…inca le punem in spinare fapte ce nu au avut loc…despre ce tot vorbiti?…As vrea mult sa stiu ce mai este nou cu Gabriel Stefanescu….chiar il rog…sa mai scrie ceva…povestea sa e…ingrijoratoare…

 20. deci in primul rand vreau ca oameni de pe acest site sa imi raspunda la niste intrebari. daca acest templu se va reconstrui va veni apocalipsa? atunci de sa-l reconstruiasca? si am mai auzit ceva ca pe 06-06-2006 sa nascut cum zice lumea copilul lui satana? astept un raspuns

 21. OF,dragilor noi suntem inca in apocalipsa si nici nu am bagat de seama. Da asa este cu construirea templului. Da asa va fi caci profetia DOMNULUI NOSTRU TREBUIE IMPLINITA.Singura grija este aceea de a ne ruga mereu ca vrasmasul sa nu ne tulbure mintile si e bine ca ne sunt dezvaluite anumite prooroci care de fapt sunt talcuite asa cum au gandit oamenii cu dragoste de Dumnezeu ce le-a luminat mintea.Biblia nu poate fi talcuita decat de oameni luminati de duhul sfant. Vom trai vremurile apocaliptice (ex pasapoartele cu microcipuri acele linii barate nu fac altceva decat sa inregistreze produsele . Am citit asemenea profetii chiar dupa revolutie cand nici nu se stia,) dintr-o cartea tradusa din greceste dar abia scoasa dupa revolutie. Vor fi insemnate animalele ( chipurile sa fie sub observatie ) asa si cu noi va fi
  La inceput va fi preferential si multi se vor mandri cu aceste insemnari dar vai de ei ca nu stiu ce fac!!!!!!!!!!! Cei care nu se inseamna vor fi prigoniti si urmariti chiar ucisi . Acum nu ma refer neaparat la persoane ci la popoare crestine care nu accepta asemenea lucru sau macar partial ,adica dupa doleanta .Deci nu trebuie acceptat microcipul ca ne-am vadut lui satan si mantuire nu va mai fi atunci. Sa ne rugam sa se lumineze mintea celor care ne conduc sa nu ne oblige la asa ceva. Deja exista Sodoma si Gomora prin homosexualitate se scrie si despre fetele bisericesti care unele vor cadea chiar ei in plasa lui satan si un crestin cu dradoste de DUMNEZEU va alrga km sa gaseasca un preot bun.
  Am citit asta si nu-s minciuni chiar am ajuns sa le traim .<> asa se scrie acolo. Speram ca Domnul Nostru Iisus Hristos ,Dumnezeul nostru si Maica Domnului nostru sa ne pazeasca si sa ne indrume caci prea multe rele sunt .Iar prin asta Domnul va alege neghina de grau .Sa ne rugam neincetat si SLAVA SA INALTAM TATALUI SI FIULUI SI SFANTULUI DUH AMIN .DOMNUL SA FIE CU NOI TOTI!DOAMNE-AJUTA!!!!!

 22. da cand templul va fii construit se va instala satan si 2 ani jumatate se spune ca va face numai minuni sa se creada in el si multi il vor venera si-l vor crede MANTUITOR-MINCIUNI ,ILUZII asemeni iluzionistilor si scamatorilor
  ma muta muntii din loc si va face soarele sa dispara doar sa se creada in el. Sunt iluzii sa nu credeti sau fiii vostri ,nepoti acum depinde cat va dura aceasta constructie cum zice DOMNUL,<>

 23. ASA ESTE,IN TEMPLUL LUI SOLOMON VA FI INSCAUNAT ASAZISUL CONDUCATOR AL INTREGII LUMI CARE VA FI ANTIHRIST. RUGATI-VA FRATILOR ,TINE-TI POST,SPOVEDITI-VA SI IMPARTASITI-VA CACI ASTA NU NE POATE NIMENI LUA.SUNTEM UN POPOR CRESTIN SI ASA VOM MURI.NU VOM ACCEPTA CIP-URILE ,SI NU NE VOM LEPADA DE HRISTOS.AMIN.D-ZEU SA NE AIBA IN PAZA PE TOTI.

 24. Pentru a va dumiri putin, ca vad ca sunteti cu totii cam´dusi´.. va recomand sa cititi( cand va aparea) cartea
  Cine sunt Illuminati.Urmariti-o si cititi-o si apoi sa mai comentati.
  Cineva, nu zic cine, bine spunea: Mare e gradina Domnului!!
  Exista libertatea de opinie, dar totusi, trebuie si putina autocenzura, si , foarte important, mai puneti mana si pe o carte de gramatica si ortografie, ca greseli pe aici, cu duiumul…

 25. In ceea ce priveste evreii, noi crestinii suntem chemati sa ne rugam pentru ei,ca si ei sa poata primi ceea ce au primit crestinii,un dar nemeritat din partea lui D-zeu, ca adica , El insusi,D-zeu era in Cristos,si s-a manifestat prin El ca sa convinga lumea ca „EL ESTE” mai mult decat suficient pentru toate nevoile noastre(El Shadai)si sa putem beneficia de toate binecuvantarile pe care le-a pus deoparte pentru toti cei ce se incred in El, si-I cauta fata si voia sa. Evreii au fost privati cam 2000 de ani de gratiile lui D-zeu,respingandu-L pe Cristos ca Mesia,dupa ce vreo 2000 de ani(de la Avraam(primul evreu) pana la Cristos, au beneficiat ei de binecuvantari pe care nu le aveau celelalte natiuni.Dar, atentie , ca acest HAR, ce ni s-a dat, incetul cu incetul se intoarce iarasi la Israel(Ro.11:15)Aviz la adresa celor ce nu sunt intr-o legatura sanatoasa cu Mantuitorul,Cristos. Acum ,e destul de trista mentalitatea multor evrei, incepand in special cu sec XVIII,cu Adam Weishaupt,intemeietorul ordinului strict secret, al Iluminatilor Bavarezi, al carui scop final era guvernarea mondiala, si altii ca Rothschild, Rockefeller si chiar fostul prim ministru al israelului,Menachem Begin, pe care l-as numi fara sa exagerez ,un adevarat demonizat, ce declara: „Suntem zei pe aceasta planeta.Suntem diferiti de celelalte rase inferioare, precum acestea sunt diferite de insecte.De fapt, in comparatie cu rasa noastra, celelalte rase, sunt excremente umane”. Nu l-am redat pe Begin pentru a starni resentimente fata de evrei, ci pentru a intelege ca evreii, cu toata intelepciunea si avutia lor, sunt una din natiunile cele mai de plans, pentru ca sunt despartiti de D-zeul lor care ne-a acceptat pe noi(neamurile)sa avem viata vesnica prin Cristos.Dar vine vremea si e foarte aproape, cand o parte din evrei se vor intoarce si-L vor cunoaste pe Cristos ca Mesia lor chiar daca vor mai suferi! In ceea ce ne priveste pe noi, sa luam seama ca evenimentele care vor veni foarte curand,sa nu ne prinda fara Cristos caci altminteri am fi si mai nenorociti ca acesti evrei netaiati imprejur cu inima!Faca Domnul, cat mai multi evrei, sionisti,masoni, dar si noi sa capatam indurare si mantiure prin Acela care vesnic ne-a iubit! BARUCH HA´SHEM, BARUCH ATAH ADONAI, ELOHEINU, MELECH HAÓLAM

  • io am citit in EVANGHELIA DACILOR ca Iisus este din dacia, nicidecum evreu. Ce ne mai facem atunci ca nu mai avem APOCALIPSA decat daca o creem mereu in mintea noastra

 26. ,,Multi vad… putini cunosc”! As sugera naivilor sa, se instruiasca in istoria alternativa a lumii, pentru a avea mai multe termene de referinta decat pseudo-informatiile manipulatore ale bibliei, la originea careia sunt scrierile talmudice!
  Sionistii nu sunt evrei ci khazari/askenazi, iar Iiisus Christos nu a avut nici-o legatura cu crestinismul, fiind initiat prin ritualul botezului de esenianul (gnostic), Ioan Botezatorul! Cercetati fratilor…cercetati!
  Ignoranta ne-a transformat in sclavi!

 27. Mi se pare trist ca dupa Holocaust si toata prostia ariana inca se mai crede in incercarea evreilor de a pune stapanire pe intreg pamantul. Ba fratilor treziti-va! Si evreii sunt oameni ca si noi, au aceleasi aspiratii. De ce totdeauna noi romanii mai bine criticam pe altii decat sa ne uitam in propria ograda. Auzi acolo „impunere a dominaţiei planetare”! Nimeni nu va mai crede minciunile! Si apropo este vreo natiune care nu ar vrea sa domine intreg Pamnatul? De ce nu va legati de rusi, de americani, de germani, de chinezi, de somalezi, etc ? Ce au evreii mai special? Ca poarta barba mare si au succes in afaceri?

 28. Buna, dragi credinciosi si cu frica de Dumnezeu.
  Se vorbeste foarte mult in presa engleza ca cei care sunt mai puternici in masonerie sunu Papa si lordul Maitreya.
  Putini stiu acest lucru si nici din cercul masonilor nu stiu toti ce ii asteapta. Se sfatuiesc pe cine sa puna in varful piramidei masonice si inca nu s-au hotarat .“Cei care au privilegiul de a sti, au datoria de a actiona” (A. Einstein)
  Sa stiti ca templul se va construi pt. ca Domnul Isus nu minte.Si cel care v-a obtine “autorizatia de constructie ” este anticristul care in perioada sa de “glorie” v-a mijloci o pace intre evrei si musulmani.Si dupa cum merg lucrurile in lume,cred ca venirea lui nu este chiar asa de departe.Lordul Maitrya face in lume niste vindecari miraculoase si se considera lucrator al luminii.

 29. VA IMPLOR SA CITITI URMATOARELE RANDURI DESPRE ACEST LORD MAITREYA SI CHIAR VA ROG SA VA GANDITI BINE CINE ESTE ACEST OM SI CE ARE DE GAND SA FACA!!!!!!!
  CITAT MATREYA:
  EU SUNT CONSTIINTA CHRISTICA
  Eu sunt constiinta Creatorului
  Eu sunt energia aurie care straluceste din puternicul suflet al Creatorului peste si in toata Creatia. Eu reprezint vibratiile inalte, energia iubitoare si as dori sa ma conectez cu voi acum. Eu sunt o energie invizibila pentru majoritatea, dar pot fi simtita de toti. Eu sunt iubirea care locuieste in sufletul si inima voastra aducand stralucire si pace mintii si emotiilor voastre si hranind puterea sufletului vostru. Eu, Constiinta Christica, am fost inexistenta pe Pamant si in Univesul Creatorului, dar exist inainte de inceputul Pamantului. Energiile mele fac parte din fundatia Pamantului, Pamantul si umanitatea neputand exista fara energia mea iubitoare, deoarece Eu sunt esenta Creatorului.Constiinta Christica este o sursa a iubirii, dar este si un mod de a exista, prin accesarea adevarului vostru si a adevarului Creatorului, atragandu-l in fiinta voastra, pentru a fi exprimat in personalitatea voastra. Cand nu exista iubire, atunci exista durere, lezare si singuratate care pot fi experimentate; acestea sunt energii ale depresiei care va permit sa patrundeti in vibratiile iubirii dimensiunii fizice.
  mi puteti chema energiile oricand doriti, dar este important sa creati o permanentza in canalizarea Constiintei Christice, pentru a se revarsa in fiinta voastra, in meditatia voastra facand urmatoarea afirmatie : ” Eu invoc Constiinta Christica supravegheata de Lord Maitreya sa curga in fiinta mea, acum. Te rog creaza un canal continuu de iubire care Sa fie etern activ etern si sa aiba o influenta iubitoare in fiinta mea, in procesul cresterii mele spirituale si in realitatea de pe Pamant.

  SINCER IMI ESTE FRICA SA MAI SCRIU RESTUL SI TOT CE STIU
  ATAT VA ROG SA NU VA PIERDETI CREDINTA IN DUMNEZEU SI SA NU VA LASATI PRADA ACESTOR DIAVOLI!

 30. Inainte de a incepe acest articol, vreau sa transmit tuturor celor care vor sa lupte impotriva Noii Ordini Mondiale, ca acum este momentul oportun sa-i lovim. Acum a venit momentul sa nu ne mai pierdem in detalii si in prostii si sa luptam cu cea mai mare darzenie.ste vorba de Rockefeller si de Rothschild. Aceste doua familii sunt in spatele tuturor nenorocirilor care au lovit lumea, in ultima vreme. Epidemia de Boala a vacii nebune, epidemia de gripa aviara, epidemia cea de acum de gripa porcina, epidemia de pesta porcina, inchipuita criza economica, razboaiele din Irak, Afganistan, Kosovo, Burma, Angola, revolutiile din Georgia, Ucraina, Belarus si asa mai departe. Toate acestea sunt armele lor, menite sa subjuge intreaga lume si, astfel sa uneasca toate popoarele lumii sub un singur sceptru, sub un singur conducator, care este Lordul Maitreya, Antihristul.Despre familiile Rockefeller si Rothschild am putea spune multe, am putea spune chiar ca au recunoscut public planul lor, am putea spune ca ei sunt stapanii statului Israel, care defapt nu are nicio legatura cu tara Canaanului, cu Tara Sfanta si care a fost creat si este condus de o serie de evrei, care defapt au originile in zona Georgiei de astazi, insa despre astea vom vorbi de-acum incolo, in alte articole.Tot ceea ce voi trebuie sa stiti, in acest moment, este ca ei sunt inamicul, ei trebuie zdrobiti si ca Chip-ul si toate deciziile care se iau la nivel global, stau sub umbra demonica a Lordului Maitreya, originar din Siria.

  • Corina,te admir,esti o persoana care a studiat mult si istorie si alte informatii,dacaai incredere,daca vrei sa actionam concret, am avut o amica care tot asa stia multe, lucra la comisia de control nuclear si tot imi amintea ca atunci cand va veni vremea progonirii, a cip-urilor, sa nu o las si sa plecam cu altii in paduri sau munti, a disparut subit, de la servici..nu m-a anuntat si cand am cautat-o mi s-a spus ca s-a mutat si nu au nici o adresa a ei.. .. doresc sa luam legatura,ptr ca vreau sa strang cativa oameni- cunsoc 2-3- intr-un mic grup de incredere,prin care sa facem posibile difuzarea sau prin alte forme a informatiilor care ar trebui sa le stie toata lumea..ca cei de aici de pe blog care cred in venirea antih..e timpul sa fim pregatiti si sa actionam..da-mi te rog un raspuns si vom gasi o cale de comunicare..D-zeu sa fie langa voitoti

 31. Am lucrat in Israel si am ajuns sa-i cunosc pe evrei.Este natia cea mai rasista,iar D-zeul lor este banul.Iar organizatia Francmasoneria este creata cu scop subversiv,careia i-au cazut prada demnitari si ofiteri ai armatei.Asa ca nu va mai mirati de efectul noii ordini mondiale.Pacat caci cei ce sufera sint multi…
  Domnul D-zeul nostru sa ne ajute.

 32. corina ai perfecta dreptate. tot ce ai zis este perfect adevarat. dar inca nu a venit momentul…..asa scrie si in Biblie ca mai intai se va instala antichrist in templul din ierusalim care va domni 7 ani si apoi va urma a doua venire a Mantuitorului. de remarcat ca antichrist e om, e evreu si suma numelui este 666. oricum in acea vreme vor fi semne mari in cer( a se vedea anul 2012 cand vor avea loc evenimente f importante. mult nu mai este asa ca sunteti pregatiti?

 33. Sunteti cu toti paranoici,suferiti de mania persecutiei si intr-un puternic delir mistic.
  Dumnezeul adevarat este cel din Vechiul Testament ziceti cum vreti Adonai,Elohi,,Eli sau Iahve dar el este doar un concept inventat de niste pastori salbatici israeliti pentru ca in ignoranta lor cautau un creator,iar in privinta diavolului vechiul testament specifica clar ca el a fost mult timp de partea lui Adonai pana ce a inceput sa devina adversar puternic Ha satan,DESIGUR DIAVOLUL ESTE DOAR O INVENTIE A ACESTOR TRIBURI NOMADE DE EVREI.

 34. Nu ma mir de asemenea concepte fariseice, nicidecum yehudimice caci nu vreau sa-i bagam pe toti evreii in aceeasi oala. Exista o mica categorie evreiasca , ce nu are nici o legatura cu acest sistem demonic sionist-masonic , ce nu urmareste decat instituirea N.O.Mondiale in care evreii vor fi printi, si restul goyimilor , cei cca 500 de milioane , vor fi doar niste simplii sclavi la discretia lor. Oricum sionismul a spurcat toata memoria de Holocaust si exterminarea milioanelor de evrei nevinovati si toate astea , la comanda sionista , cum marturisesc o multime de rabini si nu numai. Insa cei de tipul Schapira cu lucrarea sa SF „The King’s Torah” evreimea si-a taiat craca de sub picioare ca sa nu mai amintim „Protocoalele…” arhicunoscute deja in istorie si literatura universala! Pacat pentru evreii sinceri si care nu s-au lasat amagiti de planurile demente ale haitei sioniste a celor cca 300 de evrei superbogati din america , care traseaza istoria contemporana direct spre iad. Si asta doar pentru ca ei sunt „regi” in imparatia satanei si noi „sclavi” creati ca o subrasa!!!??? Sunt o rusine , dar nu e nimic nou sub soare , intru-cat aceasta orbire spirituala a lor , ne-a servit noua crestinilor sa devenim adevaratii evrei, infinit superiori lor , dupa ce ei au fost taiati din planul si harul lui D-zeu.

 35. Am toata stima si tot respectul pentru acei evrei (din pacate cam prea putini pana la ora actuala), care se trezesc la realitate si se debaraseaza de haita lui Rothschild, Rockefeller, Kissinger, Warburg, Lantos, Soros etc.Chiar sunt mandru cu acesti evrei care se recunosc si se delimiteaza categoric de acesti nesimtiti sionisti-masoni, cum este B’NAI B’RITH , Bilderberg, CFR etc. Istoria n-a mai cunoscut asa nesimtire si nerusinare niciodata in toate perioada ei !

 36. domnu` stefanescu gabriel, sunteti sociolog la IPJ bacau ???? ati fost membru in comisia pentru protectia copilului bacau ???? aveti vreo ruda judecator ??? daca DA, va anunt ca ADEVARUL incepe sa apara la suprafata, din 2012, extrem de rapid, ati fost colonel baSSIst care a manarit comisia si a distrus un copil nevinovat de 11 ani ????? inseamna ca NU e o gluma !!! deci, NU stergeti…..

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s