ROMÂNIA ÎN FAŢA UNUI ALT ISRAEL


TIMES, 8 mai 1920,

  1. Există şi a existat de secole o organizaţie politică internaţională a evreilor.
  2. Spiritul acestei organizaţii pare a fi o ură tradiţională, eternă, împotriva creştinătăţii şi o ambiţie uriaşă de a stăpâni lumea.
  3. Scopul urmărit în cursul veacurilor, este distrugerea statelor naţionale şi înlocuirea lor cu o stăpânire evreiască internaţională.
  4. Metoda întrebuinţată pentru a slăbi, pentru a distruge statele politice existente, constă în a le injecta idei care sfârşesc prin a le dezagrega, urmărindu-se o progresie calculată cu dibăcie, de la liberalism la radicalism, apoi la socialism, comunism şi în sfârşit la anarhie.
  5. Noile dogme politice din Europa creştină, întreaga ei politică şi constituţiile democratice, sunt toate la fel de dispreţuite de bătrânii sau "înţelepţii" lui Israel. Pentru ei guvernarea este o artă subtilă şi e rezervată unei elite reduse, în vreun sanctuar ocult…
  6. După această concepţie despre guvernământ, masele nu sunt decât o turmă de dispreţuit, iar conducătorii politici ai Goimilor, nu sunt decât nişte simple păpuşi în mâinile bătrânilor lui Israel: cel mai adesea sunt corupţi, totdeauna neputincioşi, uşor robiţi prin măguliri, prin ameninţări sau prin şantaj în folosul dominaţiei jidăneşti.
  7. Presa, Teatrul, Bursa, Ştiinţa, Legea, aflate în mâinile celor care posedă tot aurul lumii, sunt tot atâtea mijloace pentru a înnebuni opinia publică, pentru a produce o aţâţare generală către viciu şi a distruge aspiraţiile idealiste (cultura creştină), pentru crearea cultului banilor, pentru răspândirea scepticismului materialist şi a cinicei pofte de plăceri."

S-a scris mult pe baza acestor puncte de vedere (care sunt imediat categorisite ca fiind antisemite), deşi în comparaţie cu literatura "prosemită" modernistă cantitatea este insignifiantă. Oare nu spun Protocoalele "Înţelepţilor" Sionului, că unei publicaţii antievreieşti şi antimasonice i se vor opune alte zece care să spună contrariul?

 Există în prezent două feluri de istorie: una prezentată publicului larg, de cele mai multe ori în funcţie de anumite interese necunoscute acestui public, evenimentele căpătând în cazul ei o cu totul altă coloratură şi interpretare; iar al doilea tip de istorie este cea de culise, cunoscută celor puţini. Acestei istorii i se adresează această carte, nefiind nicidecum promotoare în domeniu, putând chiar să pară că spune aceleaşi lucruri repetate şi iar repetate.

Unul dintre scopurile acestei cărţi este şi acela de a trage un nou semnal de alarmă, punctând anumite evenimente şu urmări generate de atacul susţinut de deznaţionalizare, decreştinare, pe care, de un timp îndelungat, diferite cercuri conduse sau (şi) întreţinute de sionişti îl realizează în România, ca şi în majoritatea statelor de pe glob.

Vom vedea în cuprinsul cărţii, cum elementul etnic evreu, dominant de mistica sionistă internaţionalistă şi xenofobă, în loc să se integreze în structura societăţii româneşti (care l-a primit şi găzduit) va căuta să deţină toate frâiele conducerii economice (în primul rând), bazându-se pe aptitudinile native în această direcţie, dominând astfel încetul cu încetul şi viaţa politică, prin trafic de influenţă sau prin diverse metode ortodoxe ori mai puţin ortodoxe. Ceea ce reţine atenţia noastră nu este faptul că acest element etnic evreu activează în aceste funcţii importante (reieşind astfel o opoziţie datorată unui complex de inferioritate), ci efectul profund nociv faţă de poporul român ca entitate naţională, politică şi culturală, remarcându-se o similitudine stranie a acestor efecte cu prevederile şi programul sionist, înscrise în textul Protocoalelor francmasoneriei.

De-a lungul timpului s-au ridicat diverse voci, protestând împotriva acestei politici perverse generate de către elementul iudaic sionist. Istoria consemnează însă mult mai multe voci care îi apostrofează pe aceşti dizidenţi, numindu-i antisemiţi, şovini, extremişti, lăsând loc la două concluzii ce merită a fi analizate: ori au dreptate şi pericolul sionist este rodul imaginaţiei necontrolate sau, dimpotrivă, există un real pericol sionist şi atunci aceşti purtători de cuvânt sunt corupţi sau ignoranţi. Cum polemici pe această temă au fost şi vor exista întotdeauna, nu ne rămâne decât să analizăm faptele şi mărturiile vremii, rolul cititorului constând în a analiza şi a stabili veridicitatea sau falsitatea acestor afirmaţii şi expuneri ale cărţii de faţă.

 Nu inculpăm aici evreimea ca entitate politică, culturală şi religioasă, ci doar acea categorie denumită "sionistă", care practică un extremism crud şi pervers, de cele mai multe ori nevăzut, nelimitându-se la vecinii Israelului spre exemplu, ci căutând să acapareze, în conformitate cu mitul "Poporului Ales", controlul asupra întregii planete. Şi nu o spune autorul, faptele vorbesc de la sine în această direcţie. Luaţi spre exemplu o listă a Congresului american şi număraţi evreii de acolo. Mai luaţi şi una a guvernului din România, numărându-i şi pe aceştia. Dacă rezultatul vă mulţumeşte, există două ipoteze: e pură întâmplare sau acţiune deliberată. Să mai citim listele franceze, engleze…, să mai căutăm numele celor ce controlează finanţa mondială prin bănci, organisme internaţionale? O putem face, dar e periculos, rezultatul îndemnându-ne la reflecţii, sau şi mai rău, la acţiune.

  ISTORIE
  1. Detalii privind comportamentul evreilor în România. (1)
  2. Detalii privind comportamentul evreilor în România. (2)
  3. Atitudini ale evreilor în război
  4. Evreii, o omogenitate?
  5. Francmasonerie şi sionism

  …ADEVĂR…
  6. Eminescu – bolnav sau sacrificat?
  7. Holocaust
  8. SIDA – fabricare şi răspândire premeditată!
  9. SIDA în România – ipoteza unei răspândiri premeditate

  …ŞI REFLECŢII
  10. Naţionalism
  11. Antisemitism
  12. Dacă nu noi, atunci cine?

  Epilog
  Bibliografie selectivă

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s