MIŞCAREA CONSERVATOARE CONSIDERĂ CĂ “SĂPTĂMÂNA GAY” REPREZINTĂ O GRAVĂ OFENSĂ ADUSĂ POPORULUI ROMÂN


Bucureşti, 30 mai 2006

Ministerul Sănătăţii şi Guvernul României merg “braţ la braţ” în promovarea homosexualităţii

Săptămâna homosexualilor a sosit şi în România. După ce a stârnit antipatie în întreaga Europă, prin proteste agresive ale organizaţiilor civile şi bisericeşti, care au manifestat ferm împotriva acestui flagel, a acestei reţele mai nocive decât prostituţia, România îşi scoate în stradă perechile de acelaşi sex.

Printr-o promovare vicleană a unui eveniment deloc comic şi privit cu simpatie de mass-media şi de clasa politică românească se realizează o gravă blasfemie şi se încurajează răspândirea bolilor şi în special a virusului Hiv.

În loc să ne bucurăm de Sărbătoarea Înălţarii Domnului, suntem obligaţi să fim martorii unei demonstraţii anticreştine şi împotriva firii.


Guvernul României în complicitate cu Ministerul Sănătăţii, uită de situaţia precară a spitalelor, a felului cum sunt trataţi pacienţii şi vă trimite în stradă, dragi români, eventual pe tocuri, pentru a celebra răspândirea virusului HIV şi pentru a încuraja degradarea poporului român; eventual vă invită să ocupaţi un loc în paturile de bolnavi incurabili, purtători de SIDA.

Dacă Ministerul Sănătăţii susţine financiar homosexualitatea aceasta înseamnă că Ministerul Sănătăţii consideră homosexualitatea ca fiind o stare de sănătate. Sau poate nu ministerul şi guvernul, poate cei care le conduc îşi exprimă opţiunea şi orientarea sexuală. Noi considerăm că aceasta este o boală care are nevoie de sprijinul Ministerului Sănătăţii, dar ca boală care trebuie eradicată şi nu încurajată!

“Guvernul fără nici un Dumnezeu”, (în calitate de partener la acest eveniment), care ne conduce, face apel la toleranţă şi invocă libera exprimare!; vă invită nefericiţi români să vă iubiţi aproapele, dar nu după cuvântul predaniei, ci vă indică să iubiţi locul cu care “gândesc” ei, locul care îi face fericiţi şi împliniţi pe aceşti ne-oameni.

Trăim într-o ţară unde este arhicunoscut că se practică şi se încurajează prostia; de un timp încoace, ni se dă să absorbim tot ce este nociv, tot ce nu are legătură cu morala, cultura, credinţa şi cu spiritul românesc. Suntem târâţi pe o cale descendentă a bunelor moravuri şi suntem îndepărtaţi de de destinul nostru ca popor; cădem într-o capcană întinsă de alţii, care în final ne fură ultima fărâmă de speranţa – dragostea lui Dumnezeu.

Poporul român care s-a format, a luat existenţă în credinţa şi sub ocrotirea Celui de sus şi care a vărsat mult sânge în decursul istoriei pentru apărarea creştinătăţii este trădat de o clasă politică care întoarce “spatele” şi istoriei.

Partidul politic “Mişcarea Conservatoare”, este o organizaţie care se bazează pe valorile fundamentale ale poporului român şi nu are nici un punct comun cu politica antinaţionala din România din ultimii 70 de ani.Mişcarea Conservatoare are ca scop redresarea României din punct de vedere moral, economic şi cultural. Noi nu suntem ei!

Partidul Mişcarea Conservatoare,

Biroul de presă

www.conservatorii.ro

presa@conservatorii.ro

Cătălin Deacu 0727.702.339
Dragoş Nicu 0740.830.075

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s