CONSPIRATIA INTERNATIONALA SI REVOLTA NATIONALA DIN DECEMBRIE 1989 CONFISCATA DE KGB-UL SOVIETIC SI SERVICIILE SECRETE INTERNATIONALE DIN INSTITUTIILE STATULUI ROMAN, TERORISTI SI JAFUL NATIONAL


Link: http://www.rgnpress.ro/forum/viewtopic.php?t=71

Conspiratia internationala din Europa a fost stabilita la 4 decembrie 1989 la intalnirea secreta de la Malta dintre aliati Rusia- Gorbaciov, America –Bush senior, Anglia, Israel si alti, pentru toate tarile foste comuniste sovietice si au avut acelasi scop:
1 – Restructurarea, perestroika-gorbacioviana, adica inlocuirea cetatenilor sovietici imbatraniti din institutiile statelor respective cu alti cetateni sovietici-rusi tineri si daca este posibil si de alte nationalitati.
2 – Arestarea, capturarea si judecarea fostilor conducatori ai tarilor foste comuniste, respectiv Ceausescu, Milosevici si a altora.
SUA a invadat Republica Panama pentru ca, presedintele Republicii Panama Manuel Noriega impusese noi taxe pentru navele care treceau prin canalul Panama. Presedintele Republicii Panama Manuel Noriega a fost capturat si dus in SUA. Noriega a fost judecat si inchis in puscarie in SUA, pentru trafic de droguri si arme. Americani sunt cei mai mari traficanti de arme si droguri din lume, dar si cei mai mari consmatori de droguri.
Cantaretul John Lennon vroia sa faca public faptul ca, la toate concertele la care participa el, CIA vindea droguri tinerilor care participa la concert, dupa care venau cei de la FBI si Politie si ii aresta pentru trafic de droguri. Alt plan de exterminare al fiintei umane. John Lennon a fost asasinat la comanda CIA.
Cu ceva timp in urma, CIA a vandut droguri din depozitele sale, cetatenilor din Los Angelos, oras cu o populatie de citeva zeci milioane de locuitori. Consumul exagerat de droguri a declansat un razboi civil in Los Angelos pentru care a fost necesara interventia armatei. Actiune CIA s-a incheiat cu mii morti, raniti si arestati.
In dimineata zilei de 22 decembrie 1989, Victor Atanasie Stanculescu a participat la arestarea sotilor Ceausescu care au fost predati Mscovei si la uciderea gen. Milea. Rusia este ,,Calul Troian,, al aliatilor din toate tarile lumii si are cateva sute de mii de soldati in toate tarile europene, asiatice si africane, dar nici una din aceste tari nu solicita plecarea lor.
3 – Destramarea Yugoslaviei, Cehoslovaciei.
Vaticanul, prin Papa Ioan Paul al II-lea a contribuit la destramarea Yugoslaviei. Ziaristul Jaques Merlino in cartea ,,Les verites Jougoslaves ne sont pas toutttes bonne a dire,, , editura Albin Michel, Paris, 1993 la pagina 84 spune ca:
,,Banca vaticanului varsa 1 988 300 dolari prin intermediul Institutului pentru raspandirea religiei, pentru cumpararea de arme din Beirut si oferirea acestora Croatiei,,.
Ziaristul Jaques Merlino la vremea scrierii cartii era redactor sef adjunct al Televiziunii nationale franceze pentru canalul France 2, iar cartea este prefatata de generalul M. Gallois.
America a participat la destramarea Yugoslaviei si acum cauta criminali de razboi in fosta Yugoslavie. De rasul curcii, americanii criminalii si asasinii internationali, vaneza luptatori patriotii din toate tarile lumii.

Link: http://www.rgnpress.ro/forum/viewtopic.php?t=71

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s