Despre „VLADIMIR TISMANEANU”


Înca un fals grosolan al plodului facut de CIA cu KGB:
PACEPA ESTE, DE FAPT, TISMANEANU! 

Zilele trecute, în publicatia „National Review”, care apare peste Ocean, a vazut lumina tiparului un articol cu un titlu alarmant: cica Basescu ar fi dejucat un puci anti-american la Bucuresti! Extraordinar si intrauterin! Mormidabil! Mai ales ca alarma a fost trasa de generalul Ion Mihai Pacepa. Dar, cum Pacepa este „cît se poate de mort” (vorba lui Raymond Chandler), am fost, si noi, curiosi sa aflam cine se ascunde în spatele acestui „brand”. Ce credeti ca am aflat? Autorul infamului text este nimeni altul decît Vladimir Tismaneanu, copchilul retardat, facut de CIA cu KGB! Iar puciul nu era altceva decît turbarea care l-a apucat pe machitorul fruntas la auzul vestii ca primul-ministru si ministrul Apararii intentioneaza sa retraga trupele românesti din Irak. Daca ar fi reusit chestia asta, puciul anti-american era gata!

Metoda Tismanenilor: minciuna
În loc sa se confrunte cu cei din România, care au trait experienta comunismului românesc, reprezentat cu brio de Leonte Tismaneanu (Leon Tisminetki), fiul acestuia, Vladimir Tismaneanu, numit de presedintele României, Traian Basescu, în fruntea unei Comisii pentru condamnarea comunismului, se plînge de contestarea onestitatii lui, în „The Washington Post”. Într-un articol intitulat Cercetarea trecutului comunist (28 iulie 2006), reporterul publicatiei americane transcrie, astfel, opiniile lui Vladimir Tismaneanu: „Tismaneanu respinge criticile potrivit carora parintii lui ar fi fost comunisti convinsi si credibilitatea sa ar fi stirbita de prietenia cu Ion Iliescu, care a detinut diverse functii în timpul regimului Ceausescu si a fost de doua ori presedinte (!) dupa 1989”.

Link: http://www.ziarultricolorul.ro/dosarele_tricolorul.html?aid=2160&numar=725
 

Colonelul super-spion Liviu Turcu (SUA) se destainuie: 

Numirea lui Vladimir Tismaneanu la conducerea comisiei prezidentiale care are drept scop sa condamne crimele savîrsite în timpul regimului comunist ar putea sa se transforme într-o complicatie serioasa si stînjenitoare pentru presedintele Basescu si sa afecteze credibilitatea României în lume. Si iata de ce: Vladimir Tismaneanu a obtinut titlul de doctor în sociologie politica în România (1976) într-o perioada în care, dupa cum stim cu totii, admiterea pentru obtinerea acestui titlu era limitata, fiind acceptati numai cei care erau pregatiti pentru functii de conducere si propaganda în PCR. Disertatia sa, de altfel destul de subtire (101 pagini), care a fost publicata de catre Editura Politica în 1976 (unde tatal sau, Leonte Tismaneanu, era un propagandist cu mare influenta) dovedeste ca Tismaneanu era un adept înflacarat al comunismului habotnic. Intitulata „Noua Stînga si scoala de la Frankfurt”, teza ajunge la urmatoarea concluzie: „Capitalismul nu poate fi nimicit prin vagi reverii, prin revolte dogmatice, prin tranzitii bruste si prin studii metafizice. SINGURA MODALITATE DE A DEPASI ACEST STATU-QUO ESTE REVOLUTIA SOCIALISTA, ÎN CARE CLASA MUNCITOARE, CONDUSA DE PARTIDUL POLITIC REVOLUTIONAR, VA AVEA ROLUL PRINCIPAL.” Foarte suspect, dar disertatia lui Tismaneanu nu poate fi gasita nicaieri în bibliotecile din România! Profesorii si colegii care îl cunosc pe Tismaneanu înca din vremea aceea confirma ca acesta era un produs al PCR, care a beneficiat de privilegiile de care se bucura nomenklatura si ca a participat activ la ducerea la îndeplinire a programului partidului.

Link: http://www.ziarultricolorul.ro/intern.html?aid=1269

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s