Dinamovistii au fost injurati de suporterii evrei


Dupa ce Steaua s-a calificat in Liga Campionilor a venit si randul echipelor Rapid si Dinamo sa mearga mai departe in Cupa UEFA, spre bucuria multor romani. Calificarea echipei Dinamo nu a fost insa lipsita de unele incidente starnite de galeria israeliana prezenta la meciul de joi.

Partida dintre Dinamo si Beitar Jerusalim, terminata cu scorul de 1 la 1, s-a jucat la Sofia, capitala Bulgariei, din motive de securitate. Aceasta masura a fost impusa ca urmare a conflictelor in care este implicat Israelul in teritoriile palestiniene si Liban.

In timpul partidei, suporterii evrei au manifestat o atitudine ostila si provocatoare fata de romani, totul culminand cu un mesaj jignitor la adresa echipei Dinamo, scris in limba romana (foto). Cei aproximativ 200 de dinamovisti prezenti pe stadion au sanctionat imediat comportamentul israelienilor strigand mai multe lozinci de solidaritate cu Libanul si miscarea de rezistenta Hezbollah, evreii fiind numiti „adevaratii teroristi” ai regiunii.

Suporterii echipei Beitar Jerusalim au creat probleme si inaintea partidei, atunci cand aproximativ 30 dintre acestia s-au manifestat galagios in incinta hotelului Rodina. Angajatii hotelului au fost nevoiti sa apeleze la politie pentru ca scandalagii evrei sa fie evacuati. (Novopress Romania)

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s