La Chişinău, de Ziua Limbii Române, pe 31 august 2006, va avea loc lansarea campaniei de informare “Basarabia, pământ românesc!”


IN DATA DE 31 august 2006 (ora 15.00), de Ziua Limbii Romane, pe Aleea Clasicilor din Chisinau, organizatia non-guvernamentala “Hyde Park” va lansa campania de informare “Acelasi sange, aceeasi tara – Basarabia, pamant romanesc”, care va dura pana in data de 1 decembrie 2006 si se va desfasura pe intreg teritoriul Republicii Moldova. Actiunea incepe dincolo de Prut in aceeasi zi in care se incheie campania organizata in Romania.

Tot pe Aleea Clasicilor, dupa conferinta de lansare a campaniei, va demara cea de-a V-a editie a Maratonului Oratoric dedicat limbii romane, care va dura pana la ora 20.00 si la care sunt invitati toti doritorii de a se exprima in public.

Organizatorii mizeaza pe participarea liceenilor, studentilor, cadrelor didactice, a profesorilor din mediul universitar dar si a cetatenilor simpli care nu au uitat sa vorbeasca romaneste. De asemenea sunt invitati reprezentanti ai societatii civile, mass-media dar si reprezentanti din administratia publica centrala si locala. Actiunea a fost autorizata de catre Primaria Chisinau.

Amanunte: www.curaj.net

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s