Despre „Pacepa” – un trădător 100%


Ion Mihai Pacepa (* 28 octombrie 1928) a fost şeful Serviciilor Secrete Româneşti în perioada comunistă. A jucat rol dublu, fiind totodată spion pentru americani. Când a realizat că serviciile secrete româneşti si ruseşti şi-au dat seama de aceasta, a fugit în SUA, unde locuieşte la ora actuală, în anonimat.

A scris o carte cu caracter autobiografic intitulată „Orizonturi Roşii”.

Datorită faptului că fugit în străinătate, regimul comunist al lui Nicolae Ceauşescu l-a condamnat la moarte în contumacie pentru crima de înaltă trădare. După Revoluţia română din 1989, la presiunea Statelor Unite ale Americii, această sentinţă definitivă şi irevocabilă (ce fusese transformată în condamnare la închisoare pe viaţă prin abrogarea pedepsei cu moartea din decembrie 1989) a fost anulată.

Din cauza actului de trădare al lui Pacepa, Nicolae Ceauşescu a început să instaleze în principalele funcţii de conducere din stat pe rudele sale, pentru a preveni un nou act de acest gen.

De curând, Cătălin Dancu avocatul fostului general a întreprins demersuri pe lângă autorităţile române pentru a recupera averea clientului său, confiscată de autorităţile comuniste.

Gabriel Constantinescu, Pacepa. Era trădătorilor

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –

Pacepa, un Harry Potter al spionajului
EvZ, Florian Bichir, 19 feb 2005

In premiera mondială, Pacepa a facut dezvaluiri.

Din nefericire, la 77 de ani, memoria pensionarului a inceput sa-i joace feste ori serverul de documentare al CIA a fost legat la „Cartoon Network”.
Pacepa sustine ca tatăl sau a fost condamnat de Garda de Fier pentru ca a fost prins ascultind „Vocea Americii”, desi la ora la care VOA a inceput sa emita – noiembrie 1942 – legionarii infundau de mult puscariile antonesciene sau luasera calea exilului. Viaţa „celebrului spionŢ e spoită mai ceva decit cea a unei batrine cocote, care sustine ca a studiat la un pension de domnisoare.
La 15 ani raspindea fluturasi antinazisti si isi platea chiria din vinzarea „Scanteii”, iar seara dadea meditatii la matematica! Un debut in cariera de ilegalist pentru care l-ar fi invidiat si Ceausescu. Brusc, dupa citeva luni, se apuca sa poarta cruce, ca sa-i faca in ciuda tatalui sau, un comunist, si se inscrie in „Young Friends of the United States”.

Absolut intimplator, din sef la o tinichigerie, cinstitul sau parinte ajunge translator al generalului sovietic Rodion Malinovski, spaima Romaniei ocupate. Si, ce sa vezi, scenariu de bestseller, Hollywood curat… Democrat, consilierul sovieticilor nu avea nimic impotriva ca progenitura sa, acest Harry Potter al spionajului, sa se inhaiteze cu baietii unchiului Sam.

Suspans total, mai ceva ca-n Agatha Christi. In citeva luni, poveste de capa si spada, aventura si magie: ilegalist, antifascist, cruce, pro-american, arestat ca purta insigna cu chipul regelui. O bibliografie care, daca ar fi reala, i-ar fi oferit un stralucit viitor de detinut politic. Numai ca viata a fost cruda si nedreapta, iar Pacepa a devenit securist la 23 de ani.

A facut-o insa, asa, in scirba, da, ca sa nu ii iasa vorbe, a fost silitor. Ca un Fat-Frumos cu grade, in trei ani ajunge maior, iar la 29 de ani il umileste postum pe Moruzov, fiind numit sef adjunct al Misiunii Romane in RFG.
Adevarul este ca Pacepa ne ia de prosti, livrindu-ne aceste povesti ridicole care pot fi desfiintate de orice elev de liceu. Nici cu Plesita nu ne e rusine, dar parca Pacepa il intrece.

Sprijinul acordat SUA e o alta gogoasa: americanii aveau nevoie de un agent in Romania, nu de un pensionar ramolit in Florida, iar FBI a luat-o cu munca de la capat, pe urmele noilor spioni romani trimisi peste Ocean dupa 1978.
Cel mult povestile vinatoresti ale lui Pacepa ii pot fascina pe cititorii lui Pavel Corut: el l-a infundat pe Carlos Sacalul, el a furat „Leopard-ul din Germania, desi in arhiva SIE nu cred ca exista vreun tanc, presedintii SUA nu suna la Pentagon, ci la el, sa-l consulte in orice problema, de la atacarea Irakului la castrarea cotoiului.
In fapt, Pacepa a fost un bisnitar cu grade si fara scrupule, iar dezvaluirile lui Mihai Pelin au facut un asa prapad in biografia „eroului”, il dor asa de tare, incit il citeaza in fiecare interviu mai ceva decit pe fostul sau stapin caruia i-a jurat credinta – Ceausescu.
Pacepa intra totusi in legenda. Putini oameni se pot mindri ca au lucrat, pe state de plata, pentru Securitatea romana, KGB si CIA, citeodata pentru toate concomitent.

Link: http://www.evz.ro/article.php?artid=179476

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –

    Colonel Paulian PASARIN

    Virgil Magureanu a declarat public, in cazul Pacepa, ca exista un dosar cu numarul 11 300 in care sunt „contorizate”, ca sa spunem asa, toate faptele acestuia. Acest dosar n-a fost invocat de catre magistrati, nici nu a fost cerut de la SRI. Credeti ca se va face acelasi lucru si pentru lotul celor 20?
   Ceea ce s-a facut in instanta acum cu dosarul lui este ambitia unei puteri straine. Pentru ca au mai fost cazuri in care s-a intervenit. In Siria, de Gaulle i-a dat de trei ori telefon intr-o noapte lui Hafez al Asad ca sa-i amnistieze pe sase spioni francezi, dar arabul a refuzat. Dar cazuri de interventie au mai fost in istorie. Cazuri de talia lui Pacepa, in care o masura a Justitiei data acum 21 de ani sa fie casata si el reabilitat, plus sa i se plateasca solda din urma, nu s-au mai vazut. Oamenii care au facut asta poate se gandesc sa-i ridice si o statuie.

    A creat cazul Pacepa un precedent?
   Sigur! A creat un precedent fara precedent in istoria spionajului. Noi ne inscriem ca unicat in istoria spionajului si contraspionajului.

    Acest lucru nu va face sa scada prestigiul serviciilor de spionaj si contraspionaj ale Romaniei?
   Prestigiul serviciilor de spionaj si contraspionaj a fost pus la indoiala de catre cei care au tradat. Prin reabilitarea lor se incurajeaza insasi de catre noi, romanii, comiterea acestei infractiuni, cea mai grava din lume. Pentru ca, se vor gandi toti cei care au vazut asta, atata timp cat Pacepa a fost reabilitat si platit, o sa vina si Iacobescu sa fie reabilitat si platit, o sa vina si Raceanu sa fie reabilitat si platit, o sa vina si Marcu, or sa vina pe rand, asa, toti cei care au tradat. De acum incolo, ne putem astepta sa vina plutoane intregi de tradatori pe care tara ii va plati. Adica, nu gasim bani pentru sinistrati si gasim bani pentru Pacepa si pentru cei care ne-au tradat tara.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –

Reclame

39 de gânduri despre “Despre „Pacepa” – un trădător 100%

 1. In cazul lui Raceanu, lucrurile nu stau asa cum sunt prezentate. Insa Pacepa a lucrat incepind din 1987 in centrul pentru operatiuni clandestine al CIA, directional pentru Romania. A avut un rol decizional in ceea ce priveste ADIRI si modalitatea de rasturnare a lui Ceausescu. Se pare ca si evenimentele de la Tg. Mures si Piata Universitatii au facut parte din scenariu.

 2. Mai fratilor, hai s-o lasam balta cu patriotismul asta de rigips ! Nu au existat securisti buni sau rai. Cine s-a dus acolo a stiut unde se inregimenteaza ! Ca gradul de vinovatie este diferit de la un om la altul e altceva. Dar, in fond, Securitatea ca institutie avea nevoie si de bucatari la popota, si de paznic si de oameni la state. Dar toti au constituit acel sistem care se face vinovat de crime la adresa neamului romanesc.
  Apoi, Securitatea nu a fost un serviciu de secret romanesc si nu a servit cauza neamului romanesc ! Ea a fost creata de NKVD/KGB dupa chipul si asemanarea acestuia, si pentru a apara interesele imerialismului sovietic in geospatiul controlat de acestia. Deci defectarea lui pacepa nu e un precedent pt serviciile romanesti. El a dezertat dintr-o ofcina care servea interesele Comunismului.
  Fiind securist, si el a fost un ticalos. Totusi, faptul ca defectarea lui a zguduit sistemul comunist, a carui cadere eu, cel putin (nu stiu daca si dvs.), o asteptam ca pe o izbavire a neamului, nu poate fi condamnata ca o fapta grava. Fiecare zguduitura adusa sistemului antihristic rosu a fost buna.
  Nu putem vorbi la pacepa de eroism, Doamne fereste ! Dar sa ne ferim sa cadem in cursa curentului securistic care incearca sa prezinte fapta lui ca pe un act antinational. securistii ar face bine sa taca si sa fie multumiti ca sunt pe la casele lor !…
  S-auzim si de mai bine !

  • de rigips e mata nu eu …sunt militar de la 14 ani…..tu pe pacepa sa il pupi in fund….eu stiu altceva…Mutinous Insurrection

  • 1. Comunismul nu a facut mai mult rau masei de romani (clasei de mijloc) decat orice alt tip de regim existent in Romania sau in aceasta parte a Europei in ultima mie de ani.
   2. Economic, anii 70 au fost cei mai buni din istoria Romaniei.
   3. Perioada comunista a fost singura in timpul careia Romania a contact pe plan global ca forta economica,.
   4. Tot in acea perioada am avut cel mai tare serviciu de spionaj din istorie, iar spionajul economic a ajutat enorm economia acestei tari.
   5. Pacepa este cel care a privat aceasta tara de miliarde de dolari, cel care a ajutat la uciderea a mii de romani ce spionau pentru aceasta tara, cel care a calcat onoarea acestui popor in picioare la aceea vreme. Sa-ti vinzi tara care te a format, care a avut incredere in tine si te a pus pe o asemenea functie; sa i vinzi pe cei ce au avut incredere in tine si ti au dat pe mana cele mai mari secrete a le lor…Daca cititi cateva carti de spionaj o sa vedeti motivele pentru care dezertau astfel de generali…Stiti ca si CIA a avut o gramada de tradatori? Stiti cati agenti CIA spionau pentru KGB? O sa ramaneti mirati si o sa va intrebati retoric: Cum de atatia capitalisti iubeau comunismul? Am doar 29 de ani si nu am prins mai mult de 7 ani in comunism dar dupa ce m am documentat o perioada am ajuns sa cred ca onoarea si mandria de a apartine unei natii sunt mult mai dulci decat libertatea de exprimare. Inainte de 90 eream mai liberi decat astazi , mai independenti dar nu am priceput!

   • Sint perfect de acord cu tine. ERA O ALTA LUME , ERA O TARA , O NATIUNE , ACUM NU A MAI RAMAS NIMIC DINT TOATE ASTEA .NU VAD DECAT O POPULATIE CONFUZA, INGENUNCHIATA . NU MAI VAD PE NIMENI.

 3. in anul 2001 a fost deconspirat un agent fbi cu functie inalta ca spion sovietic, apoi rus. a primit inchisoare pe viata (Robert Hanssen se numeste). intrebarea care mi-o pun eu este urmatoarea: presupunand prin absurd ca sua ar fi ajuns o tara comunista, ar fi fost considerat erou? raspunsul este da, chiar daca el a tradat.
  in fond eu cred ca nu conteaza care este otivul tradarii…tot tradare se numeste

 4. Un TRADATOR RAMANE UN TRADATOR….

  Nici o putere care se foloseste de un TRADATOR nu va avea NICIODATA INCREDERE IN EL… el, oricand poate defecta…

  Cu privire directa la pacepa acest odios individ, ca sa AJUNGA si mai ales CA SA SE MENTINA in pozitia pe care a detinut-o, A FACUT MULT RAU MULTOR ROMANI… DEVOTAMENTUL FATA DE REGIM, FATA DE DICATOR, CEREA MULTE VICTIME….

  ….si uite acum, ca UMILINTA noastra sa fie si mai mare, UNCHIUL SAM, ne pune sa-i satisfacem toate solicitarile materiale ale acestui odios TRADATOR… si intr-un fel il inteleg PE UNCHIUL SAM… de ce sa plateasca contribuabilul american un TRADATOR de care nu mai are nevoie NIMENI, cand lucrul acesta poate fi facut de URMASII VICTIMILOR ACESTUIA…

 5. Un TRADATOR RAMANE UN TRADATOR….

  Nici o putere care se foloseste de un TRADATOR nu va avea NICIODATA INCREDERE IN EL… el, oricand poate defecta…

  Cu privire directa la pacepa acest odios individ, ca sa AJUNGA si mai ales CA SA SE MENTINA in pozitia pe care a detinut-o, A FACUT MULT RAU MULTOR ROMANI… DEVOTAMENTUL FATA DE REGIM, FATA DE DICTATOR, CEREA MULTE VICTIME….

  ….si uite acum, ca UMILINTA noastra sa fie si mai mare, UNCHIUL SAM, ne pune sa-i satisfacem toate solicitarile materiale ale acestui odios TRADATOR… si intr-un fel il inteleg PE UNCHIUL SAM… de ce sa plateasca contribuabilul american un TRADATOR de care nu mai are nevoie NIMENI, cand lucrul acesta poate fi facut de URMASII VICTIMILOR ACESTUIA…

 6. Hei, ce-i cu abureala asta? Cred ca pentru o opinie obiectiva trebuie sa va informati la subiect din mai multe surse surse. Daca ajungem sa generalizam, putem afirma ca tot neamul romanesc e la fel… tradator „antipatriot”, vorba comunistilor.

 7. Pacepa este in continuare un tradator din doua motive:
  1.Era ofiter al armatei romane si se afla la datorie pe frontul invizibil
  2.Contraspionajul roman condus de generalul Neagu Cosma, a sesizat ca Pacepa este agent CIA, sursele fiind in alte tari occidentale

 8. Toti cei care dati cu cacat in Pacepa sunteti niste jigodii comuniste! Iar tu, bai sita securista, nu ai fi demn nici sa ii lustruiesti pantofii generalului! Pe cine a tradat, bai bolsevicule, Pacepa? Pe mine cumva? Pe tine, pe Ceausescu si clica stransa in jurul „Piticului din Carpati”! Asa ca scuteste-ne!

  • Draga Dragos ar trebui sa ceri viza sa vizitezi aceasta tara. A tradat tara care la educat, care la promovat si care a avut incredere in el. A tradat sutele de spioni romani ce au murit desconspirati de el, a tradat secretele economice ale acestei tari. Care este diferenta dintre un capitalist si un comunist? Unui chinez din ziua de astazi ii este rusine de tara sa ? Te rog, citeste 5 carti despre ce a insemnat perioada razboiului rece si ai sa fi de alta parere. Ai fost un mare intelectual persecutat de comunisti? Esti doar un mediocru ce traieste din clisee. Daca ma intrebi pe mine ,eu nu te pot scuti pe tine decat pentru lipsa ta de cunoastere.

 9. Consider ca daca erau ceva mai multi „tradatori” de talia generalului Pacepa , eram dreaq liberi mai de mult sau daca nu ,cel putin nu asistam cu pampoane rosii la cultul personalitatii „olteanului balbait”. Generale ! meriti inchisoarea pe viata ca nu l-ai impuscat pe „marele balbait”

  • fai o mecla lui pacepa si intregului glob pamintesc daca iubesti america de ce gitu matii nu te muti sub apa cu mata si tot neamul tau cel adormit si cel neadormit acolo linga statuia libertatiii tu si cu inca 2 aurolaci sa faceti beregata pe 2 dollari ca sa traiesti in democratie..cu alte cuvinte sa ne sugi pula cind vrem noi….

  • Este greu sa intellegi dumneata ce inseamna sa fi liber…Daca s-ar fi comportat si europenii la fel ca SUA nici in ziua de astazi 80% din cetatenii acestui popor nu puteau depasi granitele acestei tari pt ca nu indeplineau criteriile de vize. Astazi suntem atat de liberi incat stam acasa 24 h/zi. Oare americanii sunt mai liberi decat eream noi in anii comunismului? Anarhia nu poate fi impiedicata decat prin reguli care ingradesc libertatiile. Nicaieri pe planeta nu poti fi liber pentru ca societatiile au reguli ce trebuiesc respectate. Tu crezi ca acest general a tradat din convingerile sale anticomuniste? Doar un mediocru poate crede asa ceva.

  • Tu n-ai auzit probabil de acordul de la Malta (sau de cel de la Yalta) si nici n-ai sesizat ca blocul de est a cazut, in bloc, dupa acea intalnire, caderea fiind accelerata si de introducerea masurilor de liberalizare ale lui Gorbaciov pentru ca economia Rusiei era in mare dificultate si nu mai putea sustine tarile satelit, si nu din cauza baiatului cu „origine sociala sanatoasa”, Ion Mihai Pacepa, care s-a trezit peste noapte coplesit de bani si putere. De aici pana hubris e numai un pas pe care el l-a facut…
   Suntem un popor care inca evoluam asa ca citeste istorie, si nu numai, si incearca sa te uiti la tabloul general. Iti iertam ignoranta pentru moment.

 10. am o singura intrebare , cum au americanii incredere in pacepa, nu se tem oare ca ar putea eventual sai tradeze si pe ei? Traiesc de 25 de ani in suedia si la intrebarea mea de ce sunt sensibili, atunci cand e vorba ca emigrantii sa ocupe posturi in marile firme suedeze, ei au raspuns transat siau tradat tara de unde stim ca nu ne tradeaza si pe.noi.

 11. Gen. Ion Mihai Pacepa ar trebuii sa fie cetatean de onoare al Romaniei postdecembriste, el a contribuit inimaginabil la caderea tiraniei Ceausiste! Senta lui de condamnare fusesera anulata in 1997, pe vremea lui Constantinescu, restituinduse intraga avere si gradul de general colone, de catre curtea suprema de justitie, acesta nu a post insa pusa in aplicare de catre executivele Romaniei de atunci pe baza faptului ca numerosi oameni din multe posturi de conducere isi au radacinile in fosta „Securitate” si PCR, personalitati pentru care Gen. Ion Mihai Pacepa reprezinta o amenintare si compromitare; acestui fapt i se datoreaza dezinformarea publica generala.

  • bine ca nu ar treb sa o futa pe mata toti rominii ca tu nu esti romin daca vb asa…sa fiii iubit in cur de poporul chinez si american ca si asa ai tot lingi in pula ….idiotule

   • dar tu cine pizda matiii esti sa ma intrebi tu pe mine ca am facut eu ptr tara????nu v-a placut regimul ceausescu ptr ca nu puteai sa te futi in cur legal????sau de ce ca nu puteai sa furi fara sa dai socoteala???sau va mai fi un ceausescu ptr ca erai obligat sa muncesti ca sa traiesti???tu stiii de ce…dar gen ceausescu vor mai fi si roagate ca urmatorul sa nu fiu eu…caci vei fi primul pe care il voi intreba de sanatate….hai mars ,incultule

  • Prietene, pe mine nu m-a dezinformat nimeni. Am citit carti scrise de autori englezi , celebrii, ai aniilor ’70. Alege cateva opere ale lui Frederick Forsyth sa intelegi acest joc de pingpong al tradarii in anii razboiului rece. Acesti generali, fie ei din Romania sau ai CIA sau ai KGB, nu tradau din convingeri politice. De cele mai multe ori tradau pentru a fugi de viitoare pedepse pentru delapidari sau pentru un bloc si cateva milioane prin Bermude sau pentru o viata indestulata inconjurat de rusoaice superbe sau pentru a scapa de o casatorie nedorita….Nimeni nu se gandea la viitorul tau liber si democrat…Cum pot fi prietene dezinformat cand vine vorba despre un tradator? Cei ce tradau CIA sunt tradatori? Ereau americani prietene si fugeau cu informatii pretioase in URSS. Ei sunt tradatori sau nu?

 12. cred ca ion mihai pacepa a fost singurul adevarat patriot al romaniei
  toti care il denigreaza azi ce ati facut voi pentru romania?
  santeti niste falsi patrioti

 13. ravane tu esti doar un incult! pacat de mata! mai bine te avorta!
  de fapt comunisti se oftica si tot ce stiu este sa injure!
  istoria o sa va puna la locul vostru meritat! adica la un loc cu criminali!
  pacat ca nu am fost mai multi ca pacepa! cinste lui!
  sper sa se termine odata cu comunisti pentru todeauna!

 14. Nu ma intereseaza cine, cand, cum si de ce. Ma intreb ce varsta aveti (dupa cum scrie-ti, ori nu sunteti romani ori analfabeti). Doar unul din voi a dat nume de carti, deci un om citit, invatat.Nu am nici eu cine stie ce varsta, dar am prins ceva din vremurile alea, plus ca am si citit mult.
  Spunetimi, care faceti parte di clasa medie spre saraca, de cate ori pe an plecati in concediu azi (`81-`90 plecam de cel putin trei ori pe an), siguranta zilei de maine (din liceu te lua si te baga la munca, doar daca nu vroiai sa muncesti erai luat pe sus), te casatoreai iti dadea o garsoniera aveai un copil-apartament cu 2 camere, doi copii=apartament 3 camere, etc. Puscariasii erau scosi la munca zilnica, nu ca azi cand li se dau bani, sali de sport, si alte facilitati. O sa spuneti ca murea lumea de foame, ca se statea la cozi cu noaptea in cap. Dar erau bani. Azi te duci cu copilul de mana in magazin, vrea aia-aia-aia si cu aia, iar tu ca tata ce ii spui? Ii spui „La salariu tata, ca nu avem bani acum”. Nu era mai bine cand aveai cu ce dar nu aveai ce? Dormeai linistit, fara griji. Acum astptam sa moara nu stiu ce bunica sau matusa sa avem si noi un acoperis. Si va spun ca nu doar eu muncesc de-mi sar capacele si nu reusesc sa-mi iau fara rate care imi depasesc venitul
  O sa spune-ti ca iti era frica sa vorbesti ca te turna interlocutorul, ca telefonul era ascultat, dar azi? Cum este oare? Va spun ca este mai rau ca atunci, mai ascultati, mai supravegheati.
  Sa nu mai spun ca eram granarul Europei, Germania nu-si revenea din razboi daca nu erau resursele noastre (nici in ziua de azi nu ne-au restituit datoria, act care expira anul acesta sau urmator). SUA are si in ziua de azi datorii de atunci neachitate, precum Iran, Irak, China, etc.
  Pentru a distruge o civilizatie, natie, neam, sau cum vreti sa-i spuneti, ii distrugi urmatoarele:
  -traditiile
  -obiceiurile
  -religia
  -invatamantul
  -medicina
  -limba (comparati un DEX vechi cu unul nou, 2 parlamentari au modificat vreo trei cuvinte doar ca nu le puteu pronunta si nu stiau cum se scriu)
  Si sa termin , ca va-ti plictisit de mine, ca este el cersetor, ca este presedinte, militar sau altceva, tot tradator se numeste si merita decapitat.

  • Ohhh, dar tu ai vazut in ce hal scrii?
   Nu ca ar conta ( ma refer ca n-ar conta pt. propria-mi persoana) insa cum poti sa-i faci pe altii analfabeti cand tu ai cel putin trei greseli de ortografie pe un singur rand?!
   Ma doare mintea!
   ” sctie-ti”? de unde acea cratima, din gramatica care-i limbi e?
   ” spunetimi”?! despre multitudinea de litere legate scrise aici ce parere ai?

   si asa mai departe…..

 15. Sunt stupefiat de comentarrile voastre. Dovedesc doar ingustimea , si egoismul personal in fata esecului de a va gestinona corect viata . Eu nu am pretentia ca am citit cat voi , si nici nu am pretentia ca stiu cum era pe timpul comunistilor . Am doar 34 de Ani . Vad ca ati uitat repede cati detinuti politici au murit in inchisorile comuniste pentru ca se ridicau si doreau libertate . Catora tarani li s a „colectivizat ” pamintul si cati au infundat puscaria pt ca s au opus . De ei de ce nu vorbiti. Sunt romanii nostrii care au murit sub pumnul comunismului !, sunt fratii nostrii ! Asta nu vedeti ? Va pierdeti in detalii gramaticale si nu vedeti esenta . Sunteti lipsiti de patriotism si unitate . Din cauza asta Romania arata acum asa cum arata , dezbinare , egoism , clasa politica de oameni de nimic. Vedeti doar micimea vietii voastre de azi . Ati uitat de toti cei care au murit ca noi sa fim azi aici !! Si ei sunt fratii Nostrii Romani si nu trebuie sa le intinam memoria cu expresii de genul ” atunci , bani erau bani , aveam concedii cate 3 pe an …samd”. Nu voi ati facut temnita , grea , sau n ati lucrat la Canal , dar repede sunteti in postura de a judeca adevarul si dreptatea . Iubiti Romania fratilor si nu uitati ca altii s au sacrificat ca noi sa putem fii azi aici , LIBERI sa debitam toate prostiile .

 16. Mai romanilor adevarati (patrioti), daca ati invata sa scrieti corect romaneste ar fi grozav. Greselile voastre de ortografie au un teribil miros de closet rusesc… si voi stiti ca in URSS/Rusia closeturile continua sa puta ingrozitor. Dusul cu apa nu va poate ajuta, poate doar cu napalm…

 17. am trait sa vad si asta, nu vreau sa critic ortografia. doar nu asta este inportant, doar faptul de a scrie realitatea, dezinformarilor sin a inpartirii, averilor statale in romania, post decembrista.in loc sa condamnam, sa confiscam averile facute ilegal in romania, construirea bisericilor, catedralelor , cultelor,mai presus decit inchiderea fabricilor, asa zise nerentabile, inchiderea spitalelor, scumpirea medicamentelor, voi va dedicati la prostii, de ce nul arestati pe tov, general iulian vlad, si veti sti totul depre adevarata revolutie din 1989, nu trebuie pacepa sa ne spuna, as vrea ca tov pacepa inainte sa fie pre tirziu sa ne spuna adevarul,nu povesti, de redactie, adevarul despre reclutamentul lui, cum poti ajunge colonel in citiva ani………este adevarat atasamentul nostru , pupacios leal pentru americani, cind nu mai avem nimic, demn in noi, credeti ca avind un vecin ca rusia peste geam il ignoram si cerem ajutorul vecinului de peste 8000km. america, inpreuna cu comunitatea europeana au hotarit, romania sluga agrara, si aici vom ajunge, jigodi cum iulian vlad, stanculescu,voiculescu,pacepa, au pensii uriase ceilalti lucreaza de crep apele, sa ajunga la sfirsit de luna, fara nici un viitor, atunci de ce ne batem gura……..este greu fara greu ,dar ingrozitor ca sluga, efectiv nu am cistigat nimic, pacat pentru cei ce siau dat viata cu adevarat pentru tara, care sunt aceia………….neamul nostru a tradat de cind este intemeiat, cistigind doar unii, si adevarata istoriie se va pierde, pt, ca nu exista demnitate, si onoare, rusine, tov care neau condus.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s