Demonstratie impotriva concertului Madonnei din Rusia


Cateva sute de persoane s-au adunat luni in Piata Pushkin din centrul Moscovei pentru a demonstra impotriva concertului Madonnei, programat sa aiba loc in aceasta luna in capitala Rusiei. Participantii la actiunea de protest au afisat mai multe mesaje precum „Dumnezeu sa ocroteasca Rusia” si „Cu credinta in Dumnezeu – moarte sau libertate!” si au fluturat steaguri ortodoxe ce aveau imprimate pe ele crucifixe, informeaza Interfax. Impotriva concertului cantaretei americane s-au ridicat si multe voci din diverse organizatii patriotice care au cerut autoritatilor sa interzica Madonnei sa mimeze o crucificare in timpul concertului din Moscova.

„Noi suntem o noua Sfanta Inchizitie care va lupta impotriva blasfemiilor si jignirilor aduse crucii, icoanelor si simbolurilor ortodoxe, inclusiv concertul Madonnei. Cantareata este in plus si o adepta a Cabalei”, a declarat liderul organizatiei Uniunii Ortodoxe, Leonid Simonovich-Nikshich. „Rolul noii Inchizitii va fi acela de a combate calomniile si nu de a condamna la moarte”, a continuat in discursul sau domnul Simonovich-Nikshich.

Vladimir Osipov, liderul Uniunii Renasterii Crestine, a criticat-o si el pe Madonna caracterizand-o drept o „satanista amereicana” deoarece tot ce face este in antiteza cu imaginea Fecioarei Maria. „As fi vrut sa o vad pe Madonna jignind religia bacherilor internationali. Imediat ar fi fost incoltita si i s-ar fi inchis toate usile”, a mai declarat liderul organizatiei, citat de agentia de stiri RIA Novosti.

Ieri au ajuns in Rusia, din Germania, primele camioane incarcate cu echipamentul tehnic necesar desfasurarii evenimentului muzical. Concertul va avea loc in data de 12 septembrie in incinta stadionului Luzhniki. Conform estimarilor realizate de organizatori, sunt asteptati in jur de 53.000 de spectatori. (Novopress Romania)

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s