EZLN.ro – Prima Istorie a Ultimei Revoluţii


Link: http://www.ezln.ro/

Noi resurse în pagina multimediaAugust 31, 2006Noi resurse multimedia: înregistrari video si un tapet
De la pusca la cyberactivismJune 16, 2006Talentele de comunicator ale lui Marcos si camarazilor sai s-au dovedit extrem de importante in exportarea conflictului via internet. Cum comunica zapatistii cu lumea, si de ce?
Armata Zapatista intra in alerta rosieMay 08, 2006Zapatistii au intrat în „alerta rosie”, ceea ce echivaleaza cu reluarea ostilitatilor împotriva guvernului mexican si mobilizarea generala a trupelor EZLN.
A murit lidera zapatista RamonaJanuary 08, 2006Ramona, una din cele mai cunoscute figuri feminine ale gherilelor zapatiste din Mexic, a murit de cancer.
Zapatistii renunta la armeJanuary 06, 2006Rebelii zapatisti din Mexic au iesit din ascunzatorile lor pentru o campanie prevazuta sa dureze sase luni de zile.
Galeria de imaginiNovember 27, 2005O galerie de imagini la superlativ: peste 230 de imagini cu si despre viata indigenilor din Chiapas, structurate pe categorii.
Rubrici noi si actualizariNovember 24, 2005A fost adaugata rubrica „multimedia” si a fost actualizata pagina de resurse.
Intoarcerea lui MarcosOctober 16, 2005Dupa patru ani de absenta, subcomandantul Marcos si-a facut reaparitia in public.
Traditii si mitologie mayaSeptember 30, 2005Vechile credinte maya sunt pe cale sa fie uitate, si odata cu ele, sa fie pierduta identitatea acestui popor.
Soarele va rasari pentru oamenii de porumbSeptember 21, 2005O incursiune in viata cotidiana a ultimilor mayasi: lacandonii.
Raportul Chase-ManhattanSeptember 16, 2005Atunci cand afacerile si privilegiile sunt mai presus de valorile umane.
Argument: de ce EZLN?August 04, 2005Cine cauta pe net informatii in limba romana despre Armata zapatista din Mexic se trezeste in mijlocul unui pustiu digital. Ne-am gindit sa imbogatim acest pustiu cu o oaza de informatie pentru ca acest fenomen merita cu prisosinta atentia noastra.
Inceput de drum. Conditii de utilizare August 04, 2005Informatii despre colectivul de realizatori si conditiile de utilizare a proiectului.
Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s