Casele de lemn elimina energiile negative


Interlocutor Paul Alexandru Moraru, realizator si prezentator în cadrul postului OTV

articol de: Cristian P. Petru / Ziarul Tricolorul

 

Link: http://www.ziarultricolorul.ro/monden.html?aid=4069&numar=803

 

Aparent, subiectul abordat cu interlocutorul nostru nu are nici o legatura cu sanatatea.

Si totusi, modul în care ne construim casele chiar nu are legatura cu sanatatea noastra? Ba are, cu siguranta, iar acest lucru îl demonstreaza cel mai bine argumentele d-lui Paul Moraru, prezentate în cele ce urmeaza: „Cînd vorbim de modul de  construire a caselor trebuie sa ne referim si la arhitecti, si la diferitii constructori de ocazie.

Din pacate, acestia nu tin cont de anumite elemente la ridicarea unor case. Locuintele se construiesc în mod haotic. Nu se tine cont de armonia energiilor în casa. Ar trebui sa luam exemplu de la elvetieni, chinezi sau de la locuitorii celorlalte tari asiatice atunci cînd vine vorba de spatiile în care vom trai. În acele tari se construieste abia dupa ce s-a obtinut o anumita autorizatie legata de zonele patogene ale pamîntului.

Foarte multe case se construiesc pe aceste „gratare energetice”, unde se degaja energii negative, si de aceea foarte multi din cei care locuiesc în ele au o stare de sanatate care lasa de dorit, spre deosebire  de cei care au case din lemn sau din chirpici. Acestea din urma reprezinta constructii mai sanatoase decît cele conventionale.

Daca nu am reusit sa mergem la un radiestezist pentru a identifica reteaua energetica, atunci este benefic si recomandabil a avea case din lemn sau chirpici, pentru ca acestea diminueaza efectele acestei retele, numita Hatman sau noduri patogene. De aceea e bine sa recurgem la serviciile unui radiestezist pentru a vedea zonele patogene din terenul pe care vrem sa-l cumparam spre a construi o casa. Trebuie sa tinem cont ca la o casa ecologica facuta din lemn se pune în valoare un alt aspect: vara, aceasta tine racoare, si deci nu se mai simte nevoia achizitionarii unui aparat de aer conditionat, iar iarna acest tip de casa retine caldura în interior. Locuinta devine în acest fel un bun trermoizolant”.

 

Oamenii cu bani care se considera a fi „lumea buna” pun pret mai degraba pe costul casei decît pe modul în care aceasta îi poate asigura utilizatorului sanatatea. Cum putem schimba mentalitatile? „Lumea buna la care faceti referire nu constientizeaza ce se întîmpla în aceste cazuri. Iar faptul ca noi traim într-o lume haotica ne face sa construim asemenea. Lumea aceasta asa-zis buna nu da doi bani pe sanatate decît în momentul în care apar dureri sau semne grave de boala. La capitolul preventie, sîntem cu totii deficitari. Iar un alt avantaj al caselor de lemn e dat de faptul ca acestea rezista la cutremure de 8,5 grade, pe cînd cele clasice la un seism de 6-7 grade tremura din toate încheieturile. Sa nu uitam si de costuri. O casa de lemn cu un teren în jur de 500 de metri patrati nu costa mai mult de 60.000 de euro. În timp ce, în marile orase, cu acesti bani abia îti cumperi o garsoniera ceva mai pricopsita. Plus ca în astfel de constructii masive din beton si sticla nu se tine cont de aranjamentul intrarii energiilor în casa. Sînt fel de fel de grinzi care blocheaza patrunderea energiilor. Sînt, de asemenea, tot soiul de culori care se folosesc si nu sînt benefice. Iar constructorii abuzeaza de nestiinta cumparatorului. Acesta nu se gîndeste si la sanatate în momentul în care face investitia într-o casa. Probabil ca îsi cîstiga mult prea usor banii, daca nu îl intereseaza propria sa sanatate”, explica vedeta postului, care în fiecare dupa-amiaza de luni pîna joi ne introduce în mirifica „Lume de azi, lume de mîine”.

Reclame

4 gânduri despre “Casele de lemn elimina energiile negative

  1. In vechime casele ecologice nu aveau niciodata fundament de beton, ci numai pe baza de pietre de rau, tocmai ca sa nu se piarda legatura de impamantare cu pamantul, care are ioni negativi si deci vindeca fiintele vii. Betonul opreste legatura de impamantare cu fiintele vii, plus ca atrage usor tot ce este radioactiv.

    In neolitic casa era din lut si paie, direct pe pamant construita, iar oamenii se pastrau sanatosi, nu sufereau de reumtatism, osteoporoza, depresie, boli de inima, psihoze, diabet (boala care apare cand nu mai poti sa iubesti si nu te simiti iubit), pt. ca nu dormeau pe paturi, departe de sol, ci l direct a sol, pe o rogojina, astfel pamantul ii purifica si vindeca, pe cand odata cu epoca moderna si super tehnologizata, f. costisitoare, nu mai este decat pe ici-colea cate un om sanatos,. care sa moara doar de batranete si nu de la fel de fel de boli….

    Sa ne intoarcem la mama-natura este ideal si sa ne dorim cu totii aceasta. Amin.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s