“Cei normali vor fi numiti nebuni”


null


“Pacatul desfranarii”, de parintele Hristofor Panaghiotis, editura Panaghia.

 


La 18 ianuarie 2006, in Parlamentul European a fost votata o lege a asa-numitei homofobii. Ce este aceasta fobie (spaima) de homo? Raspunsul textului eurolegi: ”teama irationala si aversiunea fata de homosexualitate si fata de homosexuali, lesbiene, bisexuali si transsexuali, pe baza unor prejudecati, fiind similara cu rasismul, xenofobia, antisemitismul si sexismul”.

Draguta de homofobie, fiind asa de irationala si de spaimoasa, este declarata o boala psihica si, prin urmare, poate fi tratata “numai prin terapie de specialitate” . Mai direct spus, cei care nu-i vad bine, nu-i vad normali si nu-i apreciaza de loc pe homosexuali, sunt nebuni si trebuie dusi la balamuc. Ori vom tacea si-i vom aplauda, ceea ce e complicitate la un pacat de moarte, ori vom reactiona si vom ajunge la casa de nebuni.

Orice referire la morala publica, la pasajele din Biblie care ii incrimineaza pe homosexuali este considerate “incitare la ura” si se pedepseste penal. Chiar si fara prejudecati, daca te apuca scarba fata de aceasta patima neagra si invoci bunul simt, pudoarea, numele Domnului, primesti ori lanturile puscariei, ori camasa de forta a ospiciului. Asta prin lege. In numele libertatii fundului se reteaza libertatea constiintei si a inimii.

Ce lucrare draceasca, facuta pe fata, fara nici o rusine, asezand uraciunea pe soclul valorii morale! Practic, libertatea religioasa este suprimata si inlocuita cu libertatea depravarii si perversiunilor trupesti. Nici macar nu se mai permite alternative, practicarea izolata a virtutilor familiei, intr-o lume ratacita cu totul.

Cine refuza homosexualitatea este homofob. La nebuni cu el! Vremea persecutiilor lui Lot s-a intors pe pamant. Ne vor inconjura casa pentru a ne sodomiza. Si daca nu o vor face azi, multumindu-se sa ne interneze in sectii neuro-psihice, maine vor incerca sa ne smulga acceptul prin violenta. Nu avem unde fugi. Nu mai exista cetati de scapare. Diavolul s-a pornit sa sugrume tot ce este omenesc in noi. Pentru aceasta si-a tocmit o multime de slujitori devotati: rezolutia satanisto-imperiala a fost votata de 468 de deputati si respinsa de doar 149. O majoritate zdrobitoare in favoarea draciei este necuratul. Prin aceeasi lege, o casatorie intre homosexuali inregistrata in una din tarile UE trebuie sa fie recunoscuta si in tara de domiciliu. Din nelegiuire se face virtute. Doamne fii cu noi in incercarile care se apropie!

Link: http://ro.novopress.info/?p=1848

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s