Salvati icoanele copiilor!


Petitia/scrisoarea deschisa “Salvati icoanele copiilor!” pentru pastrarea simbolurilor religioase in scoli, va fi inaintata Consiliului National pentru Combaterea Discriminarii, in vederea audierii din 21 noiembrie cand se va discuta cererea unui profesor buzoian de eliminare a simbolurilor religioase din scoala in care invata copilul sau. Daca rezolutia CNCD va fi favorabila petitionarului, va fi un precedent periculos in acest nou demers indreptat contra religiei crestine.

Apelul se doreste a fi semnat de cat mai multe organizatii civice si personalitati autentice ale societatii civile. Semnaturile se centralizeaza la Victor Roncea, Asociatia Civic Media, email office@civicmedia.ro.

Rezultatele/lista actualizata a semnatarilor va fi data publicitatii zilnic, prin intermediul presei. Evident, Altermedia va va tine la curent – URMARITI-NE.

Urmeaza textul petitiei/scrisorii, semnaturile si anexele.

Link: http://ro.altermedia.info/familiesocietate/salvati-icoanele-copiilor_5652.html

Anunțuri

Un gând despre “Salvati icoanele copiilor!

  1. Eu personal sper sa nu i se dea dreptate nebunului de profesorel. E inadmisibil… cica a venit o fetita plansa acasa din cauza icoanei din clasa… Hai sa fim seriosi. Pai ce, daca maine odrasla lu’ nea Caisa se spanzura din cauza bisericii de vis-a-vis, ca „l-a traumatizat” probabil crucea de pe biserica, ca facem? Dam jos si bisericile nu? Vreau sa spun ca fumatul in scoli e OK, consumul de alcool e OK, sa vii beat crita la ore e OK, pornografia din chioscurile de langa scoli e OK (asta cica e si educativa pentru elevi), toate sunt bune si educative, insa icoanele – RAU, foarte RAU… Ce sa zic… Asta era problema elevilor de azi, nu ca raman fete de 14 ani gravide, nu ca termina liceul si unii sunt analfabeti, si aia mai iau si la facultate, desi nu stiu sa scrie o fraza cu subiect si predicat. Toate astea tot din cauza icoanelor banuiesc ca sunt nu? Nu a reusit Imperiul Otoman sa ne schimbe religia atatea secole si acu vine prof. filozofu „pleosca goala” ca cica icoanele is rele. Mai omule baga-ti mintile in cap, am intalnit multi filozofi si cica nu’s prea intregi la minte. Ma bucur sa vad ca aceasta virtute a filozofilor nu s-a pierdut. Felicitari domnului profesor! :))))))

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s