SIE a devenit centrala «Politiei Politice» din România“.


 1. Unele retele externe au fost predate unor Servicii Secrete străine, în special către CIA. Operatiunea a început în perioada 1997-2000 sub conducerea directorului Cătălin Harnagea, a continuat între anii 2001 si 2006 sub directorul Gh. Fulga (care a predat toate retelele către FSB – urmasul KGB) si se va termina sub actualul director C.E. Săftoiu.
 2. Alte retele externe ale SIE au fost desfiintate sub pretextul că, dacă sîntem membri NATO, nu e «frumos» să ne spionăm aliatii, desi toate tările Tratatului practică un spionaj preventiv una fată de alta, cel mai activ fiind spionajul SUA.
 3. S-au păstrat, în zonele unde retelele au fost desfiintate, grupuri de lucru în misiunile diplomatice (ambasade, consulate, oficii comerciale).
 4. Unele din aceste grupuri de lucru sînt în legătură cu retele de criminalitate în domeniile drogurilor si prostitutiei transfrontaliere (Spania, Italia si Grecia), de unde obtin, pentru protectie si ajutor, venituri importante, neraportate si însusite de ofiteri.
 5. Conform ordinelor presedintelui Băsescu, SIE trebuie să devină principalul Serviciu Secret intern al României, desi legislatia interzice acest fapt.
 6. Tendinta de a substitui, la intern, SRI s-a manifestat încă din perioada 2001-2004, cînd SIE i-a urmărit operativ-informativ pe liderii Opozitiei de atunci, în frunte cu Corneliu Vadim Tudor, Traian Băsescu si Theodor Stolojan.
 7. SIE va primi fonduri bugetare mai mari decît SRI, care va intra într-o criză programată, menită a-l slăbi si anihila treptat. Unele fonduri vor fi primite, indirect, fiind mascate în bugetele altor institutii, care vor face apoi plăti către SIE pentru activităti imaginare.
 8. SIE îsi produce singur anumite sume de bani (consistente si care depăsesc bugetul alocat direct) prin societătile comerciale pe care le-a înfiintat sau cumpărat. Aceste societăti activează în peste 50 de tări si produc profituri nete, apreciate de specialisti între 500 si 900 milioane de euro pe an. În opinia acestor specialisti, doar 35% din profituri intră în circuitul intern (controlabil) al SIE, restul ajungînd în conturi personale ale unor ofiteri de rang înalt.
 9. Directorul Săftoiu a primit ordin de la Traian Băsescu ca SIE să-i monitorizeze pe toti liderii politici (exceptie făcînd PD) si în special pe Vadim Tudor, pentru a-i găsi vulnerabilităti si a-l scoate din cursa prezidentială; acesta este singurul candidat cu care Băsescu ar intra în competitie. Monitorizarea se face complet în afara cadrului legal. Dar cum SIE nu este controlat, efectiv, de nici o institutie, nu va da socoteală nimănui.
 10. Pentru liderii PSD se va face doar urmărirea adversarilor lui M. Geoană, pentru a-l ajuta să preia mai ferm conducerea si să-i înlăture pe simpatizantii lui Iliescu si Năstase. De asemenea, se va mentine un canal de comunicare permanent deschis cu liderul «Grupul de la Cluj», Ioan Rus, pentru a-l ajuta să-l consolideze pe Geoană.
 11. SIE va difuza periodic sondaje de opinie favorabile lui Traian Băsescu si Aliantei DA, pentru manipularea opiniei publice în vederea alegerilor parlamentare anticipate sau la termen. Sondajele vor fi plătite de diferite ONG-uri, firme si societăti comerciale sau organizatii teritoriale ale PD, vor fi promovate în mass-media (ziare, TV, Radio) de către ofiterii si agentii sub acoperire din organele de presă.
 12. SIE este foarte măcinat intern, din cauza unor grupuri de interese care se bat pentru controlul societătilor comerciale sub acoperire, surse de «bani negri». De asemenea, există o competitie în numirile în posturi, din care se pot «scurge» mari sume de bani fără justificare reală – asa-zisele sume cheltuite pe proprie răspundere pentru retele, agenti, informatori etc., care pot ajunge, în unele cazuri, la milioane de euro pe an/ofiter. Pentru posturile unde se fac bani multi si negri există chiar tarife cunoscute de initiati si care se plătesc înainte (avans) de numire.
 13. SIE a început din 2005 investigarea vulnerabilitătii celor 35 de euro-observatori la Parlamentul European. Lor (tuturor) li s-au întocmit dosare, 7 dintre acestia fiind propusi spre recrutare. De asemenea, se va încerca (la nominalizările pentru euro-parlamentari si apoi pentru alegerile din 2007 în PE) să se promoveze drept candidati oameni favorabili presedintelui Băsescu, avînd orientări pro-americane. Acest lucru este valabil pentru PNL, PSD si PRM.
 14. În perioada următoare se vor căuta (si se pare că s-au si găsit) motive pentru înlocuirea unor cadre superioare din SIE. Surse din anturajul colonelului Radu de Hohenzollern, ginerele ex-regelui Mihai, afirmă că acesta ar fi un posibil director adjunct al SIE, fiind agreat de consiliera prezidentială Adriana Săftoiu. Vor urma epurări si la esaloanele inferioare ale SIE, efectuate la indicatiile Ambasadei SUA la Bucuresti.
 15. În final, SIE va deveni o organizatie total aservită presedintelui Băsescu. Sub comanda directorului Săftoiu, se vor organiza actiuni de compromitere a adversarilor politici, mergînd de la zvonuri în mass-media si pînă la înscenări (conform unor planuri de compromitere elaborate la Palatul Cotroceni). Actiunile SIE din perioada următoare vor aduce grave prejucidii: * securitătii nationale, prin lipsa de informatii din exterior; * imaginii europene a României, care va fi privită în Uniunea Europeană ca o anexă a SUA; * nivelului de trai din tară, prin blocarea unor fonduri europene.
 16. Plasarea SIE în serviciul exclusiv al presedintelui Băsescu si al grupului său de interese (Besciu, Udrea, Cocos, Videanu, Berceanu) urmăreste netezirea drumului către un nou mandat prezidential, care va îngropa definitiv marile dosare de coruptie în care este implicat actualul presedinte al României. Metoda a fost patentată de presedintele Frantei, Jacques Chirac, care, după obtinerea celui de-al doilea mandat în 2002, si-a închis toate dosarele penale în care era acuzat de fraude mult mai mici decît cele ale lui Traian Băsescu. Între cei doi mai există o asemănare – înainte de a fi presedinti, au fost primari ai celor două capitale – Paris si Bucuresti.
Reclame

2 gânduri despre “SIE a devenit centrala «Politiei Politice» din România“.

 1. doar sie l-a promovat pe basescu la conducerea tarii, fiind unul de-a lor(se stie bine ca baselu e ofiter acoperit deplin) si e normal ca acum basescu sa-i ajute si sa-i umple de bani pe cei care l-au promovat !

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s