Campanie impotriva alimentatiei fast-food


Conducerea Liceului Alimentar din Timisoara le-a explicat parintilor si elevilor problemele unei alimentatii nesanatoase.

La sfarsitul saptamanii trecute, la Liceul Industrial Alimentar din Timisoara a avut loc o intalnire inedita. Parintii si elevii au fost invitati la o sedinta al carei subiect nu l-au reprezentat rezultatele obtinute la invatatura, ci unul mult mai digerabil. Membrii „Clubului Parintilor” au inceput lupta cu „hamburgerul cel rau”, mai exact cu mancarea nesanatoasa, de tip fast-food.

„Noi am observat ca tinerii din ziua de azi mananca foarte mult fast-food, iar alimentatia sanatoasa e pe ultimul plan. De aceea ne-am gandit sa ii constientizam atat pe ei, dar mai ales pe parintii lor despre importanta unei alimentatii sanatoase”, ne-a declarat Simona Badea, profesoara la Liceul Alimentar si coordonatoarea proiectului „Clubul Parintilor”.

Pentru a fi in ton cu trendul multimedia, „lectia” de alimentatie a avut si un suport informatic. Parintilor si elevilor prezenti li s-a prezentat un filmulet despre „piramida alimentelor”, realizat de unul dintre specialistii scolii in nutritie, profesoara Silvia Belu. Aceasta spune ca astfel de actiuni vor mai avea loc, considerand ca e o datorie de onoare a Liceului Alimentar de a milita pentru educarea tinerilor in spiritul unei alimentatii sanatoase.

Continuare: http://www.evz.ro/article.php?artid=283934

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s