Identitate-Traditie-Suveranitate


 

Luni, presedintele înca în functiune al Parlamentului European, Joseph Borell Fonteles, a anuntat, dupa ceremonia de învestitura a euro-parlamentarilor români si bulgari, crearea unui nou grup politic, intitulat „Identitate-Traditie-Suveranitate”. Grupul cuprinde 20 de euro-parlamentari din 7 tari: 7 din Franta, 5 din România, 3 din Belgia, 1 din Austria, 1 din Marea Britanie, 2 din Italia si 1 din Bulgaria. Ei apartin unor formatiuni politice care au ca principala linie doctrinara Nationalismul Luminat, fiind preocupati, în mod deosebit, de apararea interesului national, a suveranitatii si identitatii, de sustinerea valorilor crestine mostenite, a culturii si traditiilor civilizatiei europene. Membrii grupului „Identitate-Traditie-Suveranitate” vad în familie celula de baza, fundamentala, a societatii, aparînd totodata libertatile si drepturile ce se cuvin tuturor cetatenilor. În acelasi timp, ei cer respectarea legilor si a normelor de convietuire sociala, exprimîndu-si, în acelasi timp, opozitia fata de existenta unui super-stat european, abuziv si birocratic. Se acorda o atentie deosebita responsabilitatii directe ce revine guvernelor în gestionarea transparenta a fondurilor publice.

Grupul „Identitate-Traditie-Suveranitate” este condus de prof. Bruno Golldisch din Franta, iar din Biroul acestuia fac parte prof. Petre Popeanga, în calitate de trezorier, si Eugen Mihaescu, ca vicepresedinte. Pe lînga reprezentantii PRM, Biroul cuprinde înca 2 vicepresedinti – Ashley Mote (din Marea Britanie) si Phillippe Claeys (din Belgia).
În cursul zilei de marti, a fost ales noul presedinte al Parlamentului European, în persoana lui Hans-Gerd Pöttering, care îl înlocuieste pe Joseph Borell Fonteles.

Anunțuri

Un gând despre “Identitate-Traditie-Suveranitate

  1. DA, IL CUNOSC PE DOMNUL PRO.UNIV.DR.PETRE POPEANGA, O MARE PERSONALITATE A ZILELOR NOASTRE, IAR LA FAZA CU EXTREMISMUL ACESTUI GRUP EUROPEAN SI AL PRM, NU LE-A PREA IESIT CELOR CE ATACA PATRIOTII, PENTRU CA PERSOANA LA CARE AM FACUT REFERIRE, MAI SUS, NU INDEPLINESTE CONDITIILE UNUI EXTREMIST. ERA MAI EXIGENT LA FACULTATE, DAR VROIA SA INVATAM ECONOMIE, NU CA ALTII CARE PRIMESC SPAGA SI „ZBURDA” LA PARTIDELE CARE SUNT, SAU AU FOST, LA PUTERE.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s