Protest fata de Raportul Tismaneanu


La lansarea expozitiei “Epoca de aur – intre realitate si propaganda”, la Muzeul National de Istorie a Romaniei, s-a dat citire urmatorului

Protest fata de Raportul Tismaneanu

In numele Centrului Rezistentei Anticomuniste coordonat la nivel international de scriitorul Vladimir Bukovski suntem imputerniciti sa va aducem la cunostinta urmatoarele:

Autenticii militanti anticomunisti ai Romaniei, reprezentati de Fundatia Luptatorii din Rezistenta Armata Anticomunista, prin doamna Zoea Radulescu si supravietuitori ai inchisorilor comuniste, domnul Nicolae Purcarea si dr Teofil Mija, de sustinatorul activ al actiunilor lui Paul Goma si al primului Sindicat Liber al Oamenilor Muncii din Romania, Vasile Paraschiv, de liderul minerilor grevisti ai anului 1977 din Valea Jiului, Constantin Dobre, de presedintele Asociatiei 15 Noiembrie 1987 a muncitorilor brasoveni anticomunisti, Florin Postolachi; ne insusim Protestul initiat de disidentii reali ai Romaniei Ionel Cana si Victor Frunza si sustinem criticile formulate de Biserica Orotodoxa Romana si Societatea Academica pentru Adevarul Istoric la adresa Raportului Tismaneanu, drept pentru care protestam fata de acesta si contestam public documentul aflat in acest moment pe site-ul Presedintiei Romaniei.

Desi apreciem in mod deosebit gestul presedintelui Traian Basescu de a condamna comunismul, ne exprimam nemultumirea pentru ca, pana la aceasta ora, avem de a face doar cu o condamnare teoretica, care nu are o consecinta practica si juridica pentru a se sustine in mod real dezideratele campaniei electorale a presedintelui tarii: Dreptate si Adevar.

Continuare: http://ro.altermedia.info/familiesocietate/ultima-ora-protest-fata-de-raportul-tismaneanu_6168.html#more-6168

Anunțuri

2 gânduri despre “Protest fata de Raportul Tismaneanu

  1. SUNT DR IONEL CANA,FONDATORUL S.L.O.M.R.,PRIMUL SINDICAT LIBER DIN ROMANIA TOTALITARA.
    ACEL BIET VASILE DE LA PLOIESTI E O „LIPITURA”LA SINDICATUL LIBER,MANIPULAT DE O FALSA SOCIETATE CIVILA.EL M-A CUNOSCUT NU IN 1979 CAND EU AM ORGANIZAT S.L.O.M.R.,CI ABIA IN 1993,LA 14 ANI DE LA CONSTITUIREA MISCARII LIBER-SINDICALISTE,CAND URMA SA APARA O BROSURA IN CARE SA SE VEHICULEZE FALSUL CA BATRANELUL IMPOSTOR AR FI FOST INTEMEIETOR DE CE HABAR N-AVEA EL,CAND EU AM FONDAT S.L.O.M.R.

  2. S-A ASCUNS CU BUNA STIINTA ATAT IN SCRIERILE PREOTULUI CALCIU,CAT SI IN CELE DE DUPA DISPARITIA SA FAPTUL CA PR.CALCIU A FOST CONDAMNAT IN 1979 PENTRU CA A SPRIJINIT CU CURAJ SINDICATUL LIBER S.L.O.M.R. FONDAT DE DR IONEL CANA SI NU NEAPARAT PENTRU DIZIDENTA RELIGIOASA.
    DIZIDENTA BISERICEASCA O INCEPUSE CU CCA UN AN INAINTEA DECLANSARII MISCARII SOCIALE S.L.O.M.R.,INSA CEAUSESCU A PORUNCIT SA FIE CONDAMNAT IN ACEEASI ZI CU DR IONEL CANA PENTRU „COMPLOT IMPOTRIVA ORANDUIRII SOCIALISTE”,CUM A FOST CONSIDERATA DE CATRE DICTATURA MISCAREA S.L.O.M.R.(VEZI DICTIONARUL GENERAL AL REVOLUTIEI ROMANE – LIT. C DR CANA IONEL).

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s