“Scandalul biletelelor” – Comunicat Vatra Româneasca Timiş


null1. Uniunea Vatra Romaneasca constata ca niste indivizi rau famati, ajungand in cele din urma in cele mai inalte demnitati statale, si-au incalcat juramantul depus la investire, iar prin comportamentul imoral, ticalosit, scandalurile permanente, care nu mai contenesc de 2 ani, si afacerile veroase in care sunt implicati, au compromis imaginea Romaniei in lume si, ca urmare, ne mai avand nici o credibilitate in fata omologilor lor din alte tari, cere partidelor care-i sustin sa le retraga imediat sprijinul politic. Daca Traian Basescu va mai ramane in functia de presedinte, iar C.P. Tariceanu in cea de premier, PD si PNL se vor compromite definitiv si iremediabil in fata electoratului.

2. Uniunea Vatra Romaneasca Timis cere intrunirea imediata a celor doua camere, in plen, si suspendarea din functie a presedintelui Romaniei, Traian Basescu, pentru sperjur, compromiterea si tradarea intereselor tarii.

3. Uniunea Vatra Romaneasca Timis considera ca rezolvarea problemelor grave, cu care se confrunta tara, se poate face numai de un guvern de profesionisti – dupa modelul german – sprijinit de toate partidele parlamentare. Acest guvern sa stabileasca data si sa organizeze alegerile prezidentiale precum si cele parlamentare de anul viitor.

4. Intrucat, T. Basescu si C.P. Tariceanu au produs mari pagube economiei nationale, U.V.R. Timis cere punerea sechestrului asigurator pe toate bunurile lor si ale rudelor lor apropiate, pana la evaluarea prejudiciului cauzat si achitarea despagubirilor catre stat.

COMITETUL DIRECTOR AL U.V.R. TIMIS
Presedinte, Ing. Aurel Cociobea

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s