Vicleanul Basescu


articol de: Prof. Mircea Costache, Deputat PRM de Buzau

preluat de la: http://www.ziarultricolorul.ro/eveniment.html?aid=5627

Oamenilor nu le plac scandalurile politice, nu le plac sforariile, minciunile, fatarniciile. Si, cu toate astea, sondajele trucate arata ca cetatenii îl sustin – cu mic, cu mare – pe Traian Basescu. Paradoxal, pentru ca domnul Basescu este o natura conflictuala, un individ vesnic pus pe harta, sacrificîndu-si apropiatii fara nici o retinere. Omul cu cea mai mare samînta de scandal, care i-a suflat de sub nas pîna si lui Petre Roman Partidul PD (FSN), dupa ce i-a spus „esti cel mai bun, Petre”, a fost deputat de Vaslui, fara stralucire, ministru peste vapoare, vagoane, cai ferate, avioane, sosele si autostrazi, apoi a devenit stapîn peste bordurile, tramvaiele, strazile si gunoaiele Capitalei. Nu i-a placut Consiliul General, cu exceptia unora dintre consilierele PD-iste si chiar PNL-iste. A încropit o alianta, care, desi reunea rechini, învîrtiti, smecheri si tot felul de puslamale, a luat ochii celor care nu mai suportau perpetuarea la Putere a lui Miki Spaga, Hrebenciuc si a tuturor nepotilor matusii Tamara. Asa au ajuns românii sa înlocuiasca baronii PSD cu oligarhii PD-PNL.
Au fugit de hoti, si au dat de manglitori, au fugit de banditi, si au dat peste tîlhari, au fugit de peceristul Cozmânca si au dat peste utecistul zdrenturos la gura Emil Boc, cazut în cap în direct, în prime-time, primarul din avion al Clujului, care seamana leit cu tovarasul Kim Ir-Sen. Au fugit de alde Musetescu, si au dat peste alde Videanu, Berceanu, Vosganian si alti guzgani. Pîna cînd, oare, vor tot fugi românii de mafioti si vor da peste alti hoti, fara sa-si dea seama ca ei sînt, de fapt, frati întelesi în secret sa jefuiasca avutia nationala la infinit? Vrea cineva sa readuca tara si viata oamenilor la normalitate fara sa distinga clar între corupti si oameni cinstiti? Crede cineva ca poate trai demn, într-o tara civilizata, fara sa respecte munca, cinstea, harnicia, competenta si patriotismul? Chiar nu se întelege faptul ca, tot pendulînd noi între infractorii unora si escrocii altora, am ramas alaturi de mersul lumii si ne-am facut tara praf? Alternativele care ni se ofera acum, dupa 17 ani de jaf si anarhie, sînt urmatoarele:
1) Sa alegem în continuare între sitemul ticalosit marca PSD si sistemul ticalosit marca PD-PNL;
2) Sau, sa alegem, în sfîrsit, sistemul national si justitiar pentru instaurarea adevaratului stat de drept si a unei vieti normale în tara noastra, sub o guvernare PRM? Cît despre sondajele trucate care terfelesc nobila stiinta a sociologiei, i-as  sugera regizorului Cristi Puiu sa faca un film în completare la „Moartea domnului Lazarescu”, purtînd titlul „Sondajele domnului Lazaroiu”, care va cîstiga cu siguranta premiul „Baronul Münhausen”. Diversiunea ca ne-am întoarce iar la Vacaroiu, daca îl vom suspenda pe Basescu, nu tine. Mai bine o luna cu un presedinte interimar, cu competente limitate, fie el si Vacaroiu, decît înca 3 ani de scandaluri interminabile, de combinatii mafiote, de hahaituri si chefuri bezmetice si de rusine nationala, în fata întregii lumi, sub perfidul Traian Basescu, cel care s-a autoiluzionat ca poate prosti lumea la nesfîrsit cu fitele lui jalnice de „presedinte jucator”, în vreme ce ne-a aratat de atîtea ori ca, în realitate, e doar un presedinte dansator.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s