C.I.A. si-a dat acordul pentru aruncarea peste bord a marinarului nebun Traian Bãsescu!


Articol preluat din Revista România Mare:
Nr. 866 / Anul XVIII / Vineri 16 februarie 2007

 1. Traian Bãsescu mai este sprijinit de CIA doar în mod formal. În cadrul CIA deja se duce o luptã pentru putere, stiindu-se cã sustinãtorii Partidului Republican, al presedintelui George W. Bush, vor fi înlocuiti, mai mult ca sigur, dupã pierderea alegerilor prezidentiale din 2008. Dovada sprijinului pur decorativ este returnarea celor doi retinuti în Irak (din care unul era agent SIE sub acoperire) – Tîmplarul si Electricianul – a cãror eliberare, de cãtre Bãsescu, ar fi trebuit sã provoace o vie emotie în rîndul populatiei României. Actiunea ce urmãrea cresterea popularitãtii lui Bãsescu (dupã schema ,,ziaristilor rãpiti la Bagdad”) a fost anulatã de CIA, întrucît ar fi adus prejudicii Statelor Unite prin afectarea imaginii acestora în ochii partenerilor europeni. Chiar dacã pentru acest lucru a fost nevoie sã fie deconspirat agentul SIE aflat în acel teatru de operatiuni cu misiuni speciale comandate.
 2. Implicarea lui Bãsescu, prin intermediul SIE, în complotul international privind debarcarea premierului italian Romano Prodi (doveditã de Serviciile Secrete italiene) a provocat un val de antipatie în tãrile Uniunii Europene. În urma multor insistente de a primi sprijin european în lupta cu premierul Tãriceanu, Bãsescu a fost acceptat cu mare greutate în Parlamentul European pentru a tine un discurs. Pentru a nu se da impresia cã i se face o favoare lui Bãsescu, la Parlamentul European a fost invitat si presedintele bulgar Ghiorghi Pîrvanov. Spre deosebire de Pîrvanov, care a fost primit cu multã simpatie si a vorbit în fata unei sãli aproape pline, Bãsescu, pe lîngã rãceala (retinerea) oficialilor europeni, n-a avut parte decît de vreo 30 de parlamentari din grupul Partidului Popular European, la care este afiliat Partidul Democrat.
 3. Mircea Geoanã, presedintele PSD, a primit prin canale diplomatice specifice un mesaj clar de sprijin din partea Partidului Democrat din SUA. Mesajul a venit, mai precis, din partea doamnei Hillary Clinton, cel mai probabil candidat al Partidului Democrat la presedintia SUA din 2008. Doamna Clinton l-a asigurat pe Geoanã de tot sprijinul pentru debarcarea lui Bãsescu. În perioada 1997-2000, Mircea Geoanã a fost ambasadorul României în SUA si i-a cunoscut personal pe William ,,Bill” Clinton (presedintele de atunci al SUA) si pe sotia acestuia, Hillary Clinton.
 4. Grupul de analizã de la Cotroceni, condus de consilierul prezidential Adriana Sãftoiu (sotia directorului SIE, Claudiu Sãftoiu), a ajuns la concluzia cã orice presiune si orice santaj s-ar exercita asupra membrilor Parlamentului, presedintele Bãsescu are toate sansele sã fie suspendat. De aceea, s-a hotãrît sã se facã presiuni si santaj asupra membrilor Curtii Constitutionale pentru a-i determina sã declare neconstitutionalã modificarea Legii Referendumului, care permite demiterea presedintelui cu jumãtate plus unu din numãrul cetãtenilor cu drept de vot ce se prezintã la urne. De aceste manopere se va ocupa si directorul SIE, Claudiu Sãftoiu, serviciu care, în ultimul timp, activeazã în special pe teritoriul tãrii (desi legea interzice acest lucru, SIE neavînd competente decît pe spatiul extern).
 5. Ministrul Justitiei va folosi date secrete aflate în arhiva fostului Serviciu Secret al ministerului, SIPA (desfiintat de Monica Macovei si reînfiintat tot de aceasta, sub o altã denumire si cu însãrcinãri speciale), pentru a preveni demiterea sa de cãtre premierul Tãriceanu, dupã previzibilul vot împotriva ei, în Senat, în cadrul motiunii simple, în data de 13 februarie 2007.
 6. Dosarele SIPA vor fi folosite atît împotriva lui Tãriceanu, cît si împotriva altor lideri marcanti ai PNL – Varujan Vosganian, Sebastian Vlãdescu, Crin Antonescu, Norica Nicolai, Teodor Melescanu si altii.
 7. În colaborare cu Ministerul Justitiei si al Internelor, SIE alcãtuieste liste cu adversarii incomozi din toate partidele (mai putin PD), atît de la nivel central, cît si la nivel local, pentru a putea fi anihilati cu dosare penale sau de colaborare cu Securitatea.
 8. Ministerul de Interne a cerut primarilor PD sã alcãtuiascã liste cu presedintii sectiilor de votare care sã fie devotati lui Bãsescu.
 9. Ministerul Justitiei va avea grijã ca Birourile Electorale Judetene (si ale Capitalei) sã fie alcãtuite din oameni devotati PD. În general, în BEJ-uri se propun exclusiv magistrati – judecãtori.
 10. Înaintea suspendãrii, Bãsescu vrea sã tinã un discurs în Parlament (un asa-zis mesaj cãtre Parlament). Esenta acestui discurs este un atac dur la adresa Parlamentului –, care este corupt si nu îl lasã pe el sã stîrpeascã din rãdãcinã coruptia, de aceea se vrea suspendarea lui. Se vor da exemple, mai ales din PSD si PNL. Mesajul presedintelui Bãsescu va fi excesiv mediatizat, pentru a influenta opinia alegãtorilor nehotãrîti. Uzantele (cutumele) parlamentare solicitã ca presedintele sã prezinte Birourilor Permanente ale celor douã Camere ale Parlamentului ce vrea sã spunã în mesajul sãu, pentru cã acesta, într-o avansatã stare de agitatie, poate institui chiar si starea de necesitate, sau sã declanseze alte ,,bombe” cu efect dezastruos pentru România. Ar trebui tinut cont cã, în actualul context international, Bãsescu este izolat si doar prin aruncarea unor ,,bombe” intens mediatizate, inclusiv peste hotare, ar mai putea atrage atentia opiniei publice interne si internationale.
 11. PD adunã sponsorizãri masive pentru fraudarea Referendumului. Surse PD sustin cã în conturile acestui partid s-au adunat peste 25 milioane de euro.
 12. Se pregãteste o intoxicare programatã, atît a mass-media, cît si a populatiei, cu sondaje de opinie privind intentia de vot mascatã sub denumirea de ,,încredere”. Sondajele vor fi comandate si plãtite de PD.
 13. De asemenea, se vor plãti articole/reportaje/informãri în presa europeanã privind o bunã imagine a lui Traian Bãsescu, pentru a anula boicotul oficialilor europeni împotriva sa.
Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s