Un alt contestatar al holocaustului aruncat dupa gratii in GermaniaUn tribunal din orasul german Mannheim l-a condamnat joi pe Germar Rudolf (foto), un contestatar al holocaustului, la doi ani si jumatate de puscarie pentru “incitare la ura rasiala”. Judecatorul a decis ca domnul Germar Rudolf, in varsta de 42 de ani, se face vinovat de raspandirea prin internet si in diverse publicatii a convingerii sale conform careia in Europa din timpul celui de al doilea razboi mondial nu ar fi fost exterminati sase milioane de evrei.

null

La inceputul procesului, acesta chiar a descris holocaustul ca “un fals de proportii”. Afirmatia si-a sustinut-o in fata instantei declarand ca el nu a gasit pana in prezent nici o dovada irefutabila care sa demonstreze fara dubii varianta oficiala a istoriei care prezinta folosirea camerelor de gazare ca metoda pentru exterminarea a sute de mii de evrei.

Germar Rudolf, de profesie chimist, a lucrat o perioada la Institutul Max Planck din Stuttgart. A parasit Germania in 1995 dupa ce a primit o pedeapsa de inchisoare cu suspendare pentru “antisemitism” si s-a stabilit in Statele Unite ale Americii. In noiembrie 2005, a fost extradat de americani pentru a fi adus din nou in fata justitiei germane pentru “incitare la ura rasiala”.

Sentinta vine la putin timp dupa ce un alt celebru negationist, Ernst Zundel, a fost condamnat la cinci ani de inchisoare, tot de un tribunal din Mannheim, in luna februarie. (Novopress Romania)

Preluat de la: http://ro.novopress.info/?p=2347

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s