Profitul fals al MLM-ului


Autor: Bogdan Mateciuc / http://www.odaia.go.ro/

O invitatie

Un coleg de la serviciu vorbeste cu tine într-o zi. La un moment dat îti spune: „Pari genul de om care vrea mai mult. Nu te complaci în starea actuală”. Esti flatat de complimentul lui. Înainte ca tu să-i răspunzi, el te întreabă: „As vrea sa-ti cer părerea despre ceva. M-ar ajuta mult, iar tu pari tipul de om care poate sesiza o oportunitate”.

Seara, acasă la colegul tău, alături de alti câtiva oameni care ciugulesc fursecuri si beau suc, un om aruncă întrebarea: „Cum ar fi să aveti libertate financiară? Nu mă refer la a nu-ti mai face griji în legătură cu banii, ci la adevărata libertate financiară – să nu mai fie nevoie să mergi zi de zi la serviciul actual – si la posibilitatea să-ti trăiesti viata asa cum vrei tu”. Încet-încet, pas cu pas, el relatează o poveste extraordinară, despre felul în care el si altii ca el au realizat aceasta: au scăpat de sefi capriciosi, de salarii mici, si au ajuns la adevărata libertate financiară! Si, cel mai important, el vrea să-ti spună cum poti face si TU asta!

Secretul, spune el, stă în a-ti face o retea de prieteni pe care să-i antrenezi să vândă o serie de produse deosebite. Eliminând intermediarii si cumpărând produsele direct de la producător, se pot realiza economii fantastice la bugetul gospodăriei. Vânzând direct utilizatorului si relatând „oportunitatea” si altora, reteaua îti poate aduce un venit care depăseste imaginatia ta!

Din păcate, există o problemă: aceste vise nu devin niciodată adevărate si, indiferent de cât efort aloci construirii echipei, realitate rămâne departe de visele tale. Construirea echipei îti consumă tot timpul si energia si te depărtează de familie si prieteni. Prietenii pe care încerci să-i atragi în afacere nu sunt deloc interesati de asa ceva si, mai mult, le displace faptul că te folosesti de relatia cu ei în scopuri mercantile. În cele din urmă, asemenea unui castel de cărti de joc, totul se prăbuseste. Împăratul, iată, este gol.

Continuare: http://www.odaia.go.ro/mlm.html

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s