Aflaţi despre asasinii lui Mihai Eminescu


Vă punem la dispoziţie cartea: “Eminescu – Drama Sacrificării” de Theodor Codreanu, in format electronic. Fisierele pdf se pot deschide cu aplicatia Adobe Acrobat Reader (Windows, Unix, Macintosh).Citiţi aici şi Adevarul despre boala, moartea si ultimele versuri ale lui Eminescu, file ale “Dosarului mortii lui Eminescu” elaborat de cunoscutul eminescolog, profesorul Nae Georgescu.

O crimă nu se prescrie niciodată. Poporul român nu poate ierta o asemenea crimă decât prin pocăinţa criminalilor şi a urmaşilor acestora. Asasinarea lui Eminescu este echivalentă cu răstignirea lui Iisus Hristos.

Reclame

4 gânduri despre “Aflaţi despre asasinii lui Mihai Eminescu

  1. Cei mai mari patrioti ai nemurilor au fost asasinati ptr. patriotismul lor, ptr. stiinta lor in a lumina poporul prost si tampit…ptr. dragostea de adevar revelat si nu dat asa cum vor cei din „umbra”,ptr. iteligenta lor si ptr.intelegerea fetei ascunse a adevarurilor…iar daca va uitati simplu in istorie, toti au sfarsit tragic incepand cu ISUS CRISTOS…

  2. ba icepand cu abel care nu l-a omorat nici amricanii nici kgb…ci chiar fratele lui.dar asta nu in mileniul 3,ci atunci la primii oameni cand nu se stia de conruptie,de asasinate,bombe,al qaida…sa revenim la rumanica noastra.pe mine nu ma mira faptul ca este GRADINA MAICII DOMNULUI.s-a colapsat poate dintotdeauna si ca atare nu poate fi vorba de fabrici,zgarae nori…tara puternic industrializata,ceia ce a vrut si aminescu.poate de lanuri pustii,parasite,de saracie barbara sub orice decenta,fara autostrazi…cu alte cuvinta PAMPASUL,PRERIE,sau de ce nu gradina parasita si neangrijita.eu sunt de parere sa le multumim parlamentarilor care au furat cu miliardele ceia ce au muncit toti romanii si de ce nu poporului iresponsabil care lasa ca istoria sa se repete.nu merg la vot pr ca sunt lenesi,au babau la cap.si o sa faca romanul o cura de slabire pt ca de 20 de ani au lasat tot acei pnl-isti care l-au amorat pe eminescu(aproape)si pe ceausescu sa distruga in continuare romania.de fsn,udmr…nici nu mai vorbesc.eminescu a facut istorie,a preferat sa fie omorat decat sa taca.multi dintre noi nu meritam sa-i rostim numele,chiar prin faptul ca nu mergem la vot,sau mergem si votam kgb-ist(nea nelu)sau tap mincinos precum tapul……………………………..

  3. despre petre poenaru opinez 99,9% ca nu era nebun cum se relateaza mai sus.ba din contra cred cu tarie ca era in acea institutie in toate facultatile mintale cu scopul de al ucide pe eminescu probabil din cauza ca maiorescu nu s-a mai oferit sa ii plateasca cheltuelile la sutu si nimeni altul.tot petre poenaru l-a lovit prima data cu piatra ca si a doua oara cu caramida.mai mult de atat,a fost cu premeditare pt ca dupa lovitura de gratie nu sa intervenit chirurgical si plaga de sange inchegat a oprit irigarea creerului cu sange-MOARTEA-.rezulta dupa parerea mea de neinitiat,PREMEDITAREA,PLANUL DE UCIDERE A LUI EMINESCU.cred in exclusivitate despre acest petre poenaru ca se afla acolo in toate facultatile mintale cu intelegerea de al ucide pa eminescu.

  4. Salut, am văzut un scurt filmuleţ pe youtube despre Mihai Eminescu, despre faptul că a publicat la ziar. Aş dori dacă eşti de-accord binenţeles, să scrii aici ce-a publicat. M-ar interesa tot ce-a scris despre puterile politice din acele vremuri. Sunt sigur de faptul că nu sunt singurul care le-ar citi.
    Îţi doresc numai bine, pace.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s