Minciunile poporului ales


Khalid Amayreh*

Khalid AmayrehCa evreu, rolul meu este acela de a apăra Israelul, de a-i apăra chiar şi greşelile. Simt că în calitate de evreu care locuieşte în afara Israelului trebuie să mă identific cu tot ceea ce face Israelul, chiar şi cu erorile sale.” (Elie Wiesel)

DIN CHIAR momentul în care Uniunea Universităţilor şi a Colegiilor Britanice a votat în favoarea boicotului academic al instituţiilor academice ale Israelului în urmă cu două săptămâni [articolul datează din 9 iunie 2007], haita de câini de pază a zionismului a început să bată câmpii cu emfază împotriva a orice este britanic.

Pe lângă invocarea acuzaţiilor de-a-gata dar din ce în ce mai ieftine de anti-semitism sau ură-împotriva-evreilor, lideri zionişti fanatici au pornit o campanie acidă de înjosire a universitarilor britanici pentru că au îndrăznit să pună sub semnul îndoielii politica israeliană vădit imorală şi criminală din teritoriile palestiniene ocupate.

Alan Derşowiţ, evreu american suprematist notoriu şi suporter ardent al apartheidului în Israel-Palestina, a ameninţat cu “acţiuni legale” de vânare şi pedepsire a tuturor acelora care îndrăznesc să se opună rasismului şi apartheidului israelian.

Continuare: http://ro.altermedia.info/orientul-mijlociu/minciunile-poporului-ales_7325.html#more-7325

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s