Antidiscriminarea, noul stahanovism


Bogdan I. Stanciu
stahanovism.JPG
Update: Intr-o discutie purtata pe un forum al presei, Agentia de Monitorizare a Presei afirma nici mai mult nici mai putin decat ca respectivul comunicat este o replica ironica la proiectul lui Funar. Cu alte cuvinte, ca e la misto totul, inclusiv consideratiile geopolitico-istorice ale celui in cauza. Noi stiam ca AMP nu da comunicate la bascalie. Judecati singuri daca e sau nu la misto.

IMEDIAT DUPA venirea la putere a regimului comunist in Romania, preocuparea de capatai a tuturor oamenilor muncii era stahanovismul. Fiecare “comunist de omenie” dadea vartos la rindea, visand sa intre in randul stahanovistilor si sa auda laude din gura satului pe care-l parasise ca sa construiasca socialismul la oras. Tara noastra, proaspat eliberata de jugul fascist, avea de dovedit ca poate fi prietena cu marele popor sovietic, cel care aducea lumina de la rasarit.

In Romania de dupa caderea comunismului, numai obiectul cultului s-a schimbat: nu mai e stahanovismul, ci antidiscriminarea. Azi, “romano-europeanul de omenie” face spume la gura tragandu-i cu antidiscriminarea, doar-doar s-o convinge Ioropa ca nu suntem chiar asa niste paria si ne-o da si noua un certefecat de buna purtare.

Schimbarea domnilor, bucuria nebunilor!

Continuare: http://ro.altermedia.info/noua-ordine-mondiala/antidiscriminarea-noul-stahanovism_7908.html#more-7908

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s