O BRITANICĂ A MURIT PENTRU CĂ RELIGIA ÎI INTERZICE TRANSFUZIA DE SÂNGE


O femeie din Anglia, membră a organizaţiei Martorii lui Iehova, a murit din cauza principiilor religioase. Ea a refuzat o transfuzie de sânge de care avea nevoie după ce a născut gemeni. Emma Gough, în vârstă de 22 de ani, din oraşul Telford, a murit la scurt timp după ce a născut gemeni, pentru că a completat, la spital, un formular în care cerea să nu i se facă transfuzie de sânge.

Gemenii, care sunt sănătoşi, vor fi îngrijiţi de către tatăl lor, în vârstă de 24 de ani. Terry Lovejoy, purtătorul de cuvânt al organizaţiei Martorii lui Iehova din Telford, a afirmat că grupul local religios a oferit ajutor familiei îndurerate.

Un purtător de cuvânt al Spitalului Royal Shrewsbury nu a dorit să comenteze circumstenţele în care a murit femeia. Un membru al organizaţiei Martorii lui Iehova a explicat că adepţii acestei religii cred că transfuziile de sânge sunt interzise de anumite pasaje din Biblie.

“Totul se rezumă la relaţia cu Creatorul nostru, Iehova. Pentru noi, decizia referitoare la sânge nu este atât de dificilă cum cred unii oameni, deoarece avem încredere. Creatorul ştie despre ce e vorba”, a declarat acesta.

http://antena3.ro/O-britanica-a-murit-pentru-ca-religia-ii-interzice-transfuzia-de-sange_ext_41403_ext.html

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s