Împărăţia răului: NEW AGE


Autor: Pr. Dan Badulescu

Originile, istoricul, doctrina şi consecinţele sale din perspectivă ortodoxă

 

NEW AGE - Pr. Dan Badulescu

Cuprins:

 • Introducere: cauzele socio-religioase ale new age-ului
 • Originea new age-ului
 • New age: o pseudo-religie mondială?
 • Doctrina new age-ului
 • Omul „nou” holist: trup şi suflet
 • Preocupările new age legate de om şi de mediu
 • Mişcarea new age: o nouă abordare a ştiinţei?

FISIERE:

Reclame

Un gând despre “Împărăţia răului: NEW AGE

 1. Timisoara 1989 sau 13 – 15 iunie 1990 Bucuresti atacuri militare teroriste organizate si pregatite in Ungaria unde VLADIMIR TISMANEANU, BACONSKY, HUREZEANU si alti semnau DECLARATIA din 16 iunie 1989 de la BUDAPESTA, UNGARIA unde cereau AUTONOMIE MAGHIARA si va atrag atentia ca peste 200 de morti cu indentitate necunoscuta rezultati din incercarea de LOVITURA DE STAT din 13 – 15 iunie 1990, au fost straini mercenari si teroristi si au murit in timpul confruntarilor cu armata si politia in ziua si noaptea de 13 – 14 iunie 1990, in momentul in care au atacat aramata si politia cu sticle incendiare ca si la Timisoara in decemebrie 1989, cu toata securitatea, militia si armata lui CEAUSESCU.

  Minerii au fost folositi pentru a aduna demonstantii din Piata Universitatii si nu pentru uciderea lor, iar minerii au platit cel mai scump pentru faptele kominternistilor si copii lor, le-au fost inchise minele sau facute cadou strainilor si sunt muritori de foame pe aceasta planeta, iar cei care au provocat aceste evenimente sunt in comisiile prezidentiale Basescu de unde fac MODERNIZAREA ROMANIEI prin destramarea ei, asa cum au semnat declaratia din 16 iunie 1989 de la Budapesta, Ungaria, REGIONALIZAREA ROMANIEI si infiintarea REPUBLICII TRANSILVANIA si romanii dorm de 20 de ani si se trezesc o data pe an de 15 martie.

  Modernizare, prin exterminarea poporului roman reducerea salariilor si pensiilor.

  Reducerea salariilor si pensiilor fac parte din planul de inrobire financiara a romaniei si de distrugerea a poporului roman, deoarece NU se fac credite pentru a se plati salariile si pensiile, cum zic guvernanti, ci banii se duc la firmele lor si programe particulare guvernamentale, iar romanii mor de foame si mai mult ajung in strada pentru ca nu mai pot plati intretinerea la bloc ori casa.

  Si cine doreste acest lucru?

  Niste evreii scelerati din America actionari la FMI si Basescu si Tismaneanu si Baconsky executa.

  Cine sunt ei?

  Basescu este cel mai mare excroc si infractor din toata clasa politica care conduce toti escrocii si banditii din PDS, PNL si alti, si TISMANEANU, BACONSKY si gasca GDS _EUROPA LIBERA mercenari si teroristi americani in Romania, comunisti, fii KOMINTERNISTILOR agenti NKVD evrei-sovieti care vanau legionari si romani care se opuneau implementarii comunismului si refuzau sa fie deportati in SIBERIA BOLSEVICA in perioada 1944 -1962.

  Trebuie de urgenta actiunea UNIREA ROMANILOR PENTRU ROMANI si ZILNIC IN STRADA si atacate institutiile statului, acum si ieri daca se poate, AFARA STRAINI DIN TARA si tradatorii si criminalii nemului sa plateasca, asa cum fac de 20 de ani teroristi si mercenarii de la GDS-EUROPA LIBERA in Romania pentru a ajunge in institutiile statului si romanii in strada.

  REVOLUTIE MINERIADA CACEALMALE SIONISTE B’nai B’rith XVIII

  14 – 15 iunie 1990

  Aceste acte sunt de garvitate deosebita şi arată tendinţa unor forţe obscure [B’nai B’rith] care ignora optiunea exprimata de poporul nostru şi vor prin forta sa instaureze un regim de tip fascist

  La rândul său, prim-ministru, Petre Roman a declarat ca minerii au venit cu acelaşi scop, de a apăra Piaţa Universităţii

  Dar atunci întrebarea este cine le-a pus în camioane şi autocarele Municipalitati?

  Cine a adus minerii in Bucuresti?

  ION ILIESCU, PETRE ROMAN si TRAIAN BASESCU

  Stangaci in vorbe, dar mai ales in fapte viitorul presedibnte al Romaniei a cerut ajutorul minerilor pentru a restasura ordiniea.

  Bucuresti a fost in aceasta noapte sub controlul fetelor negre in numar de 10.000 erau peste tot.

  Ministrul de Interne si-a dat demisia. fetele negre stapani absoluti si sinistri, ocupa tot centrul Bucurestiului si piata Universitatii, aceasi din care ieri dimineata au fost ridicati studeni.

  Sunt vreo 10.000 de venit la iniţiativa preşedintelui Iliescu.
  Minerii spun că vor pleca doar atunci când linistea şi pacea va fi restabilită

  Ce s-a intamplat in realitate?

  A fost o confruntare militara terorista intre gruparea terorista interna kominternista NKVD ILIESCU, Voican Voiculescu, Mazilu, ROMAN, CARAMITRU … si gruparea terorista externa kominternista NKVD GDS – Radio Europa Libera Silviu, Brucan, VALADIMIR TISMANEANU, EMIL HUREZEANU, TEODOR BACONSKY, DJUVARA, GABRIEL LIICEANU, HORIA PATAPIEVICI, DORU BRAIA, MONICA MACOVEI…, semnatarii DECLARATIEI din 16 iunie de la BUDAPESTA, Ungaria in care cereau destramarea Romaniei – AUTONOMIE MAGHIARA in Romania si atacarea militara terorista a Romaniei pentru ca FMI – loja B’nai B’rith sa ajunga la putere sa controleze economic, social, politic si militar Romania.

  Komiternisti agenti NKVD care au implantat COMUNISMUL in Romania si au ucis si vanat cetateni romania care se impotriveau implementarii lui in Romania si deportarilor in SIBERIA Bolsevica in perioada 1944-1962, iar in 2010 vor despagubiri sioniste pentru detentie in inchisorile bolsevice-comuniste sovietice evreiesti in Romania.

  Kominternisti agenti NKVD si copii lor COMUNISTI, care in 1989 au devenit luptatori ANTICOMUNISTI

  Cine a organizat aceasta incercare de LOVITURA DE STAT?

  FMI – B’nai B’rith niste scelerati, evrei spurcati din America CRIMINALI DE RAZBOI si ASASINII FIINTEI UMANE de sute de ani.

  Actiuni mercenare teroriste sustinute de media sionista a actionarilor de la FMI – B’nai B’rith.

  Divergenţe în CFSN. Le Monde, 13 ianuarie 1990, anuntata cu trei zile mai devreme 10 ianuarie 1990.

  CFSN se confruntă cu demisii în lanţ şi manifestaţii de protest, iar Le Monde, 28 ianuarie 1990 sustine aceste manifestati de protest, dar si alte surse media: RADIO EUROPA LIBERA, Figaro …

  Ce vroiau?

  Aplicarea cu forta strazi si cu sticle incendiare a PROCLAMATIEI DE LA TIMISOARA.

  Tot ce scrie si se cere in aceasta PROCLAMATIE din 11 martie 1990, a fost instaurat si pus in aplicare de ION ILIESCU, prin COMUNICATUL FSN transmis de la TVR catre natiunea romana in seara zilei de 22 decembrie 1989 care este clar si precis si cu care se distruge si se jefuieste Romania si cu care loja B’nai B’rith lupta pentru exterminarea romanilor.

  Implementarea PRIVATIZARI, RESTRUCTURARI SI DISPONIBILIZARI arme sioniste pentru scoaterea Romaniei la vanzare, distrugerea industriei si economiei si exterminarea poporului roman.

  Punctul 8 al PROCLAMATIEI: FARA COMUNISTI

  Cine striga si instiga cetatenii Bucurestiului sa iasa in strada impotriva COMUNISTILOR?

  Kominternisti agenti NKVD GDS RADIO EUROPA LIBEARA

  Cine sunt?

  Membrii ai comisiilor prezidentiale Basescu.

  Florin Iaru poet, ADEVAR GRAIESTE: Ca ne-au cumparat cu bani. Ca suntem comunisti mascati. Ca suntem contra revolutiei. Ca ne vindem tara. Ca suntem imorali.

  Shimon Peres membru lojei B’nai B’rith – Israel cumpără România, iar in final spune ca: obtinem tot ce dorim prin atentate, asasinate, revolutii …

  De la o tara atat de mica ca a noastra, este aproape uluitor.

  Cumparam Manhattan, cumparam Ungaria, cumparam Romania si cumparam Polonia.

  Dupa cum vad, nu avem probleme.

  Cu talentul, relatiile personale si dinamismul nstru ajungem aproape peste tot.

  Ce vor?

  Modernizarea Romaniei prin regionalizarea si destramarea Romaniei si infiintarea Republicii Transilvania si exterminarea poporului roman prin reducerea salariilor si pensiilor.

  Cand auzi razboi, atentate, terorism, asasinate, crime, revolutie, minariada, criza, HIV, pandemie, CIP, vaccinuri, furt, jafuri, suicid zici AMERICA, ISRAEL, RUSIA, zici SATANA, zici FMI – B’nai B’rith

  Cand auzi FASCISM, HITLERISM, KOMITERNISM, COMUNISM, zici AMERICA, ISRAEL, RUSIA, zici SATANA, zici SIONISM, zici FMI – B’nai B’rith

  Cand auzi destramarea IUGOSLAVIEI, BELGIEI, CEHOSLOVACIEI, zici SATANA, zici SIONISM, zici FMI – B’nai B’rith

  Cand zici ONU, NATO, zici SATANA, zici FMI – B’nai B’rith

  Cand zici AMERICA, zici SATANA, zici FMI – B’nai B’rith
  Cand zici ISRAEL, zici SATANA, zici FMI – B’nai B’rith
  Cand zici RUSIA, zici SATANA, zici FMI – B’nai B’rith

  Planeta este un lagar de exterminare umana condus de FMI – loja B’nai B’rith si totul se sprijina pe coarnele zeului Baphomet sau SATANA SIONISTA CRIMINALA TERORISTA PLANETARA ASASINII FIINTEI UMANE

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s