Starea avortivă


nullIlie Moldovan

Instinctul criminal – generatorul stării postavortive

Fiecare femeie are o constiinta care în momentul deciziei pentru avort este adormita si ignorata. In urma experientei la care se expune, savarsind pruncuciderea, devine constienta de adevarul ca nu exista cale de întoarcere spre statutul avut înainte. Avortul nu poate fi revocat. Fapta odata îndeplinita nu mai poate fi anulata si nimeni si nimic nemaifiind în stare sa o justifice.De aceea, femeia va fi, mai întai cinica cu ea însasi, precum si cu cei din jur. Daca vina nu este recunoscuta, printr-o ordine fireasca apar în ea unele tulburari interioare, care, printr-o desfasurare intrinseca, aduc cu ele diverse tendinte coruptive, precum: consum de alcool si droguri, feminism si hiperprofesionalism alienant etc. Sentimentul de vinovatie, chiar cand ramane inconstient, produce în prima faza un efect depresiv manifestat prin tristete, plans nejustificat si pesimism.

Mai apoi, prin impulsul instinctului, ia forma unor manifestari autodistructive. Identitatea ei ca femeie e tot mai mult diminuata. Urmarea consta în instalarea în fiinta ei a psihozelor si nevrozelor post-avort, care mai aduc cu ele si grave deformari psiho-somatice: tulburari în maturizare, slabirea performantelor personale, depresii, precum si o severa afectare a sistemului nervos vegetativ. Odata atins profund echilibrul hormonal al organismului feminin, tulburarile organice ce pot aparea, ca de exemplu sterilitatea, vor accentua si mai mult sentimentul de vinovatie si frustrare, facand în acelasi timp sa creasca riscul infectiilor si cancerului.

Se verifica astfel adevarul ca instinctul criminal face ca procesele de constiinta sa-si gaseasca, mai ales atunci cand sunt tainuite, cai de manifestare somatica prin diverse boli. Nu mai putin important este însa faptul ca împreuna cu suvoiul suferintelor ce se transmit ereditar, în vistieriile vietii patrunde si instinctul criminal ce se împrumuta astfel urmasilor. Lucrurile sunt însa si mai complexe.

Simptomele SPA rasfrante din existenta mamei vinovate, oglindite în spiritul proavortiv al vremii

Senzatia pe care o produce sindromul post-avort este acela de goliciune, caruia îi urmeaza disperarea. în locul unei personalitati puternice, încarcata de energie, pe care o avea mai înainte, femeia de acum are impresia ca poseda un corp gol, distrus. Este un sentiment de ruinare a vietii, pe care nu-l poate controla.Dupa avort, pe langa faptul ca începe sa moara încet în propriul ei suflet, mama vinovata se simte agresata de o putere din afara fiintei sale. Instinctul criminal se îndreapta de acum virulent asupra ei. In sensul acesta, ajunge sa aiba ganduri sau chiar tentative de sinucidere. Nu de putine ori, ne asigura numeroase studii, gandul sinuciderii ia acum o alta întorsatura, tinzand spre repetarea tragediei.Asa se face ca un alt rezultat binecunoscut al avortului este un fapt, în sine de-a dreptul surprinzator si chiar paradoxal: tendinta femeii de a-l repeta. Numai ca aceasta repetare, de catre mai multe femei în cauza, creeaza un fenomen de masa, o întreaga retea de constiinte vinovate asociate, care determina aparitia unui spirit al vremii. Acest spirit nu numai ca sustine din afara intentia nesabuita, ci chiar încearca sa o justifice. Totodata, unul si acelasi instinct criminal face sa se schimbe radical relatia dintre barbat si femeie în societatea contemporana.

Statisticile de astazi ne arata ca 80 la suta dintre perechile de casatoriti se despart dupa avort. Tot astfel, agresarea copiilor, uneori si a parintilor, terorizarea sotilor, în general vorbind, violenta din familie si dezorganizarea ei, sunt consecintele directe ale unei violente provocate de avort.

O putere vrajmasa se afla la rascrucea dintre tendinta de a se pocai a mamei si o noua crima ce urmeaza a se savarsi si care nu este altceva decat o noua resurectie violenta a instinctului criminal de natura diabolica ce apare în sindromul SPA. Creat de acest sindrom, spiritul vremii sustine proavortionismul, dupa cum îl si propaga, atat prin mijloace directe, cat si indirecte.

Apelul la Taina Pocaintei – sansa suprimarii instinctului proavortiv

 Un autentic sentiment de vinovatie, în masura sa îndrepte constiinta spre pocainta, nu-l poate dobandi o femeie ce a savarsit avortul decat traind ruptura si ramanand totodata în intima legatura cu copilul ei, pe care Hristos l-a primit în sanul Sau.In timp ce înainte de ucidere era sigura ca nu si-l doreste, acum este convinsa ca l-ar fi dorit, dar el nu mai e printre cei vii, asa ca sufera cumplit lipsa lui, iar vina pierderii si-o proiecteaza asupra propriei sale persoane.

Maternitatea fiind o lege de neclintit a naturii, adanc înradacinata în constiinta umana, amintirea pruncului pierdut ramane vesnic vie si sapa rani adanci în sufletul sau. Ea simte ca a distrus ceva maret, care ar fi putut da continut vietii ei, dar care a trebuit jertfit din ratiuni sacrilege, în lipsa unei iubiri creatoare. E felul în care i se deschid usile pocaintei. In neputinta de a mai readuce la viata copilul, ajunge la certitudinea ca în asemenea situatii nu ajuta nici medicamentele si nici psihoterapia, unica solutie ramanand apelul la o interventie divina în Scaunul Marturisirii.

Pentru a fi izbavitoare, pocainta nu poate fi în nici un caz mai mica decat crima. Numai credinta care “muta muntii” si ni se împartaseste prin Miracolul euharistie la Sfanta Liturghie, este în stare sa nimiceasca forta distructiva a unui pacat atat de mare cum este avortul si sa suprime nefastele lui consecinte, concretizate în pruncuciderea generalizata.

Proavortionismul analizat pana aici, creat si promovat printr-o actiune chirurgicala, vine în întampinarea proavortionismului hormonal, al utilizarii mijloacelor contraceptive, în realitate contragestive, prin care se perfectioneaza pruncuciderea generalizata, constituind împreuna ultimul cult al varsarii sangelui nevinovat pe pamantul strabun.

Coroborarea reciproca între acestea doua ramane de urmarit într-o preocupare ulterioara, întrucat o interventie salutara, în vederea regenerarii vietii noastre traditionale, este mai mult decat de dorit, ea se impune printr-un imperativ categoric.

Articol preluat de la adresa: http://ro.novopress.info/?p=3187

Reclame

Un gând despre “Starea avortivă

 1. AVORTUL :

  Rog pe cei care au pregatire medicala , sa ne spuna care este estimativ procentul avorturilor la cerere , pentru prima luna de sarcina ( de la 0 la o luna ) . Eu zic ca este mai mult teoretic , fie si pentru ca mamicile nu constata mai devreme ca sunt insarcinate .

  Deci de la varsta de o luna in sus a fatului , nu-ti mai poti pune problema “cand începe viaţa?”.
  Unele norme UE dovedesc ca legiuitorii nu masoara cu aceeasi masura . De exemplu : sunt legi de protectie a animalelor . Asta e bine . Apoi se face o extensie la modalitatile de sacrificare a animalelor , pentru a nu suferi stres si a nu se chinui . In materialele ce prezinta filmari in timpul avorturilor , se vede foarte clar iar specialistii explica foarte limpede , ca fatul se comporta aidoma unei fiinte vii : ii e teama , incearca sa se ascunda , se zbate , are dureri atroce si in cele din urma moare in chinuri groaznice . Din nefericire nu auzim nimic si ni se pare ca totul e in regula . Ba unii isi inchipuie ca e doar o bucatica de carne si e ca si cum ai scoate o masea . TOTI specialistii stiu ca ucid o fiinta vie , dar majoritatea nu recunosc , deoarece sunt prinsi intr-o banoasa industrie a macelului , in Romania prin numarul foarte mare de avorturi ( peste un milion pe an fara a socoti si clinicile particulare ) iar in SUA prin preturile foarte mari practicate . Oricine va accesa site-uri cu dezvoltarea fatului , va descoperii ca la varsta cand sunt ucisi , sunt suficient dezvoltati pentru a simti durerea , a se teme si a incerca sa scape . Deci , de ce pentru UE un animal este mai important decat un om ?

  Daca mai de mult era problematica tinerea in viata a unui copil prematur nascut pana la 7 luni , cu timpul , s-a ajuns la posibilitatea supravietuirii in incubatoare speciale a fetilor cu varste din ce in ce mai mici . Evident ca se poate face urmatoarea comparatie : daca un astfel de fat tinut in incubator este ucis , automat faptasul este invinuit de crima . Atunci de ce n-ar fi la fel si in cazul avortului ? De ce are un statut de cetatean daca se afla in incubator dar il pierde daca se afla in pantecul mamei ?

  Stire preluata din presa :

  Intr-o incercare menita sa impulsioneze Curtea Suprema a SUA, guvernatorul statului american Dakota de Sud, Mike Rounds, a aprobat, luni, o lege care interzice intreruperea voluntara a sarcinii .

  „In istoria lumii, adevaratul test al civilizatiei il reprezinta modul in care societatea isi trateaza membrii cei mai vulnerabili”, si-a motivat Rounds decizia, convins de faptul ca „avortul constituie o greseala”.

  Legea interzice, totodata, comercializarea produselor contraceptive de urgenta, sustinand ca viata incepe in momentul conceptiei.

  Dakota de Sud este primul stat american care adopta o lege impotriva avorturilor, legislativele locale din Mississippi, Georgia, Indiana, Missouri, Ohio, Kentucky si Tennessee avand proiecte asemanatoare pe agenda .

  In Romania , majoritatea contraceptivelor sunt de fapt , ca si in cazul steriletului , avortive , in sensul ca impiedica embrionul format sa se ataseze , astfel incat el nu se va mai putea hrani si va muri de foame . In maxim 2 saptamani se declanseaza avortul . El poate avea loc oricand , fara ca femeia sa-si dea seama . Inchipuiti-va ca acest lucru se intampla chiar in timpul Liturghiei si cum se petrece o uraciune a pustiirii in loc sfant .

  Folosirea prezervativului este aidoma aruncarii samantei de catre Onan . Dumnezeu a zis : „ Cresteti si va inmultiti . „ . Nu a zis : cand te duci la amanta , foloseste o basica , asa , ca precautie .

  http://www.avort.ro

  Pentru cei care considera ca pruncul nenascut este un simplu avorton si nu un mic omulet , ii invit sa vizioneze filmul urmator , intitulat de catre realizatorii americani ” Strigatul mut ”

  Strigatul-mut.wmv

  Cei peste 18 ani pot urmari tot macabrul macelului in clipul de mai jos :

  http://www.sfaturiortodoxe.ro/_avort.htm

  De fapt campania care se duce impotriva Bisericii este cauzata de mesajele ei in profunda contradictie cu „ mersul „ societatii . In Romania , cei ce nu inghit lupta antiavort ce o duce crestinatea sunt aceeasi cu cei ce incurajeaza un adevarat genocid ( de vreme ce anual la noi in tara au loc in medie 1 MILION de avorturi , fara a le calcula si pe cele din clinicile particulare ) .

  Scrisesem cu alta ocazie despre papusarelul Soros si implicarea sa in formarea noii societati prin fundatiile sale pepiniera de intelectuali sau oameni politici , asta in afara de activitatile sale economico-politice internationale .

  Azi voi scrie cateva cuvinte despre un reprezentant al unei familii din grupa GREILOR :
  John D. Rockefeller III

  In afara de a fi fost membru al Council on Foreign Relations ( cum ii sta bine unui reprezentant ai omniprezentei familii ) , dansul a fost foarte activ pe domeniul , populatie , crestere demografica , controlul nasterilor , familie .

  In 1952 infiinteaza si finanteaza Population Council . Cu toate ca a fost controversat , avandu-si radacinile in miscarea “ eugenie “ , consiliul si-a vazut linistit de treaba . Ba in 1968 presedintele sau declara “Eugenic goals are most likely to be achieved under another name than eugenics . “ . Cel mai important obiectiv al sau a fost family planning .

  Apoi presedintele Nixon a infiintat Commission on Population Growth and the American Future , cunoscuta ca Rockefeller Commission cu Rockefeller presedinte . Presedintele Nixon a dat o importanta mare acestor comisii , creand cadrul legislativ adecvat functinarii lor dar si pentru punerea in practica a hotatarilor luate de acestea . Se considera de neacceptat realizarea previziunilor ca in 2013 populatia SUA sa ajunga la 400 milioane ( daca se continua ritmul de atunci al cresterii demografice ) .

  Ca modalitati importante avute in vedere pentru mentinerea unui numar constant al populatiei se aflau :

  Legalizarea avortului prin ABSORTIE

  Educatia sexuala in scoli

  Equal Rights Amendment – oferirea tuturor eforturilor pentru interzicerea discriminarilor pe baza de orientare sexuala .

  Societatea acelor vremuri inca mergea pe tipicul familiei traditionale , dupa modelul traim impreuna ( barbat – femeie , evident ) deci ne casatorim si facem cat mai multi copii , iar majoritatea mireselor aveau sub 20 de ani . Cum noile directive prevedeau o medie de 1-2 copii per familie si nu se puteau steriliza barbatii ca in China , s-a trecut la masuri in forta de alta natura si aceasta au facut-o rasturnand traditiile . Prin urmare a aparut revolutia sexuala , promovarea tuturor perversiunilor ce evita posibilitatea sarcinii , emanciparea moderna a femeii care sa fie de preferat singura si daca e sa se marite , s-o faca de la 30 de ani incolo , largirea la maxim a conceptului de sarcina nedorita ( simplu de realizat daca ii tii pe indivizi departe de biserici care le-ar spune ca-i pacat , daca cuplul nu este casatorit sau se prefera relatiile sexuale trecatoare , pentru a nu te „ lega la cap „ si daca societatea e construita de asa natura astfel incat indivizii sa alerge ca bezmeticii dupa succes si cariere ) . Un factor determinant l-a constituit si legalizarea si incurajarea avortului prin absortie . Nu s-a dorit oprirea lucrurilor aici si s-a extins conceptul de familie si la cuplurile de homosexuali iar prin promovarea ideii in randurile scolarilor ca exista si altceva decat relatii normale barbat – femeie , se spera o crestere a numarului acestora .

  De asemenea s-a considerat ca prin oprirea cresterii demografice se rezolva problema health care .

  Toate acestea au dus la un efect secundar ce se putea banui dar nu l-a luat nimeni in considerare : imbatranirea populatiei . O schimbare dramatica a raportului populatie tanara si adulta – batrani .

  http://saccsiv.weblog.ro/

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s