ROMÂNIA VORBEȘTE


Motto: “Poporul român este una din minunile Lui Dumnezeu în marșul Lui pe pământ.” Petre Țuțea

ROMÂNIA VORBEȘTE este un proiect conceput ca sprijin în lupta pentru apărarea principiilor, tradiției și spiritualității românești. Este un demers social de atitudine și spiritualitate românească, desfășurat pentru păstrarea identității naționale, creștin-ortodoxe, pentru clarificarea istorică a unor evenimente și corectarea greșelilor făcute până acum, voit sau nevoit.

La început de drum

Începem. Credinţa ne este singurul pilon de sprijin într-o lume care în mare parte ne este duşmănoasă și într-o societate din ce în ce mai derutată și lipsită de orizont. Credinţa în idealul naţionalist și într-o noua Românie mai buna mai aproape de Dumnezeu, arătoare a tradiţiilor și identității naţionale ne va fi singurul reazăm. Ştim. Nu disperăm. Identificându-ne cu ideea naţională și socială românească o vom apăra și vom ataca tot ceea ce aduce atingere naţionalului și tradiţiei naţionale.

Ideea de dreptate socială va găsi în noi sprijin prin susţinerea și apărarea intereselor categoriilor sociale producătoare și condamnarea profitorilor indiferent pe ce treapta a ierarhiei sociale se vor afla. Apărând paturile producătoare , nu mai este nevoie sa o spunem, vom condamna din start politicianismul și interesele sale meschine care ne-au adus după 20 de ani de la Revoluţia din 1989 pe marginea prăpastiei. Vom fi o tribună ofensivă împotriva elementelor care subminează naţiunea și împiedică dezvoltarea ei.

Fata de celelalte grupuri naţionaliste, atitudinea noastră va fi mereu una de onoare și cavalerism. Vom fi deschişi unor proiecte de lupta reale care să aibă la baza doar binele naţiunii și nu binele câtorva inşi și interese meschine. Vom evita conflictele dar eventualele atacuri la adresa noastră vor primi o riposta dârză pentru ca demascarea adversarului este cea mai buna arma în lupta cu impostorii sau reau-voitorilor. Din partea noastră va porni mereu semnalul împotriva celor care creează diversiuni și duc ideea naţională pe linii moarte, fie ei naţionalişti sau pseudo-naţionalişti care din neştiinţă sau rea voinţă sau și mai rău din slugărncie fată de duşmanii ideii naţionale vor încerca sa facă din naţionalism un curent de paradă și nu unul de credinţă și să ducă ideea naţională în deșuetudine.

Pornim pe linia inaugurată de Tudor Vladimirescu, continuată de Vasile Conta, Mihai Eminescu, Nichifor Crainic, Nae Ionescu și încununată cu apariţia și dezvoltarea Mișcării Legionare condusă de Corneliu Zelea Codreanu. Însufleţiţi de credinţa ortodoxa și ideea naţională, avem și noi pe buze propoziţia rostită de Mircea Eliade la sfârşitul unui interviu luat de revista Buna Vestire în 1937 cu prilejul alegerilor parlamentare “Cred în neamul meu”. Și noi credem! Altfel nu am mai fi ridicat steagul și nu am mai fi fost aici!

În memoria doctorului Şerban Milcoveanu trecut de curând la cele veşnice.
Păcat ca am apucat atât de puţin sa va cunoaştem, noi ne-am născut prea târziu iar timpul nu a mai avut răbdare. Din Rai ne călăuziţi paşii ştim și simţim asta.

Contact:

Ne puteți scrie pe adresa: romania.vorbeste@gmail.com

web: http://www.romania-vorbeste.ro/

Un gând despre “ROMÂNIA VORBEȘTE

 1. http://ciuma-cancerulevreiescplanetar.blogspot.com/search?updated-max=2009-10-09T02:04:00-07:00&max-results=7

  TRAFICUL SI CONTRABANDA DE ARME SUNT SUPRAVEGHEATE SI CONTROLATE DE EVREIMEA MONDIALA, PRIN ONU, NATO, UE SI ALTELE

  EVREIMEA MONDIALA ATACA, DISTRUGE, JEFUIESTE SI UCIDE DE 70 DE ANI PENTRU INSTAURAREA NOII ORDINI MONDIALE

  O sa para un lucru banal si neimportant, dar este o dorinta si actiune mai veche evreiasca,, iar la 27 septembrie 1940 este încheiat, la Berlin, „Pactul Tripartit” între Germania, Italia şi Japonia, prin care cele trei ţări îşi promit ajutor multilateral pentru instaurarea unei „noii ordini mondiale„
  Gargara si vrajeala evreiasca planetara cu HITLER SI nazismul, ANTISEMITISMUL SI HOLOCAUSTUL sunt LOZINCI FABRICATE SI IMPUSE ABUZIV SI AGRESIV DE EVREIMEA MONDIALA, pentru a ATACA militar, DISTRUGE, JEFUI SI UCIDE oriunde pe fata planetei si pentru a nu da socoteala pentru faptele lor criminale si teroriste.
  Union Banking Corporation din NEW YORK a finatat venirea lui HITLER la putere in GERMANIA, adica A NAZISMULUI EVREIESC, dar era si banca in care nazisti evreii isi spalau bani in seifurile lor, milioane de dolari de la nazisti evreii.
  UBC a fost acuzata pentru violareas LEGI SCHIMBULUI cu inamici, iar director al UBC era Prescot Bush, bunicul lui BUSH junior si tatal lui BUSH senior, ambi fosti presedinti ai AMERICI.
  Pe viitor cand auziti de HITLER, nu va mai sinucideti, ci scuipati in ochi pe cei care va ataca ori va condamna de HOLOCAUST, ANTISEMITISM, EXTREMISM, XENOFOBIE, SATANISM, VAMPIRISM, RASISM, intrucat evreii sunt adevaratii ASASINI AI FINETI UMANE si ei finanteaza si sustin militar ACESTE GHERILE PLANETARE DE :HOLOCAUTISTI, ANTISEMITI, ETREMISTI, SATANISTI, VAMPIRISTI SI RASISTI, arme cu care lupta pentru distrugerea fiintei umane si COLONIZARE EVREIASCA PLANETARA.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s