Un gând despre “un stanist conduce Franța

 1. CONDAMNARE LA MOARTE IN STIL EVREIESC:DISPONIBILIZARE SI SOMAJ

  In ATENTIA LUI ANTONESCU SI PONTA si a intregii clase politice.

  Incepeti sa faceti ce va ordona Basescu, adica sa va inregistrati la TRIBUNAL.

  Voi mimati ca luptati impotriva lui Basescu, deoarece si voi ati participat si participati in continuare de 20 de ani, impreuna cu BASESCU la distrugerea si jefuirea ROMANIEI si exterminarea poporului ROMAN, la ordin sionist -satanist B`nai B`rith din AMERICA.

  Voi daca doreati sa OPRITI-STOPATI dezastrul din ROMANIA si sa terminati CLANUL BASESCU -BOC -UDREA erati in STRADA, STRADA, STRADA zilnic si cereati ALEGERI ANTICIPATE afara SANTAJATI lui Basescu din PARLAMENTUL ROMANIEI-UNPR. PUNCT

  Dar, voi luptati cu arme DEMOCRATICE- MOTIUNI DE cenzura, de fapt pentru a va face IMAGINE PULITICA, pentru ca in spate , ne infometati, ne ucideti si ne jefuiti si vindeti ROMANIA.

  Voi si multi kakati din presa vorbesc despre DEMOCRATIE, dar fara paine, salariu si casa, inca nu sunteti lamuriti ca DEMOCRATIA DE CARE VORBITI insemna de fapt: moarte, saracie, foamete, suicid, razboi in care este tarata ROMANIA si pe urma condamnata pentru CRIME IMPOTRIVA UMANITATII, asa cum au facut in 1940-1944, somaj, lipsa hranei, a salariului, a unei locuinte si a identitati si sunteti complici la DISTRUGEREA SI EXTERMINAREA POPORULUI ROMAN si implicati impreuna cu BASESCU in TRAFIC INTERNATIONAL DE ARME si pentru ce comisia parlamentara condusa de MELESCANU protejeaza clanul BASESCU?

  Pentru ca si MELESCANU este implicat in toate TIGARETELE.

  Criza: CACEALMA SIONISTA SATANISTA, UNDE SUNT BANII DE LA FMI si din taxe si impozite?

  La firmele particulare ale INTREGII CLASE POLITICE: CORNUL SI LAPTELE, MARUL , CASA VERDE, REABILITAREA BLOCURILOR, RABLA (Mircea Badea este si el implicat in aceasta jefuire a poporului ROMAN si finantarea corporatiilor straine din banii poporului ROMAN) si altele, dar cel mai grav este ca finantam corporatii sioniste din credite de la FMi sa jefuiasca si sa distruga ROMANIA FORD cu peste 360 de milioane de euro, RENAULT cu peste 28 de milioane de euro, EADS cu peste 20 de milioane de euro, sustinem invazia si expansiunea ecreiasca in lume pentru DISTRUGERE SI JEFUIRE PLANETARA si pentru COLONIZARE EVREIASCA PLANETARA cu peste 360 de milioane de euro anual, dar pardon este CRIZA.

  Cu acesti bani trebuia sa se faca fabrici si uzine si sa ramana ale ROMANIEI si sa creeze locuri de munca pentru cetateni ROMANI, dar e mai simplu sa vindem ROMANIA dupa ce poporul sclav ne voteaza si sa-i mentinem sclavi ca sunt mai usor de prostit, ucis si distrus.

  Ce scriu aici, cunosc de la MIRONOV ALEXANDRU si sunt si spusele lui SILVIU BRUCAN:

  DEMOCRATIA in ROMANIA SE VA FACE DUPA 20 DE ANI, adica atunci cand in institutiile statului vor fi numai cetateni straini adusi la studii gratuite in ROMANIA care sa execute ordinele sionistilor -satanisti din AMERICA-FMI.

  Si, acum priviti la Basescu si Boc ce au facu in 2010, au disponibilizat peste 1 200 000 de cetateni ROMANI din sistemul bugetar si vor ca, in sistemul bugetar sa ramana numai 900 000 de bugetari, dar acestia sa fie numai cetateni straini adusi la studii gratuite, cu care sa conduca si sa jefuiasca ROMANIA si sa fure voturile ROMNILOR si sa extermine poporul roman rapid si definitiv, mai nou au inceput sa in;locuiasca preoti romani cu preoti adusi din R. Moldova si Ucraina si au unceput sa se bata in toata ROMANIA pe BISERICI preoti romani si preoti ucrainieni, sef find DANIEL -BUCIFAL -SATANICUL.

  Basescu si B`NAI B`RITH au nevoie de oameni care sa le execute ordinele in ROMANIA si pe intreaga planeta.

  Daca priviti evenimentele de la CHISINAU, R. MOLDOVA 2009 si tot in acelas timp emisiuni ( care sunt inregistrate pe youtube) in care BASESCU incurajeaza si sprijina in direct aceste actiuni si le promite studentilor evrei-rusi din R. Moldova ca, dupa terminarea studiilor le vor asigura locuri de munca in ROMANIA si daca priviti ANI (INSTITUTUL PENTRU CERCETAREA CALITATI VIETII si alte institutii) infiintata pentru a crea locuri de munca pentru ei si este arma SANTAJULUI POLITIC si tot prin santaj si arestarea lui VOICU PE STRADA a format un partid in PARLAMENTUL ROMANIEI care nu a fost votat de poporul ROMAN respectiv UNPR: MIKI SPAGA, OPREA seful mafiei lui Nastase si alti, cu care distruge romania si extermina poporul ROMAN la ordin FMI.

  Ulterior, la alegerile din 2009, in perioada 1-5 decembrie 2009 au avut loc demonstartii si proteste de strada neautorizate pentru sustinerea candidaturi lui BASESCU si daca urmariti acestea au fost conduse de Basescu personal cu sprijinul GDS -RADIO EUROPA LIBERA: TISMANEAU, MONICA MACOVEI care sunt si ei in emisiuni inregistrate la B1TV, dar si cu sprijinul studentilor straini adusi la studii gratuite din R.Moldova, Ucraina, Rusia, Belarus si altele, in frunte cu EUGEN TOMAC (prietenul lui EBA, gasiti pe NET mai multe informatii) cetatean ucrainian adus la studii gratuite pentru a participa la distrugerea si jefuirea ROMANIEI si EXTERMINAREA POPORULUI ROMAN, cel care dupa 2009 din MAE si din functia de ministru secretar de stat negociaza pentru ROMANIA cumpararea de avioane F16 americane si a scutului antiracheta AMERICAN, impreuna cu semnatarul declaratiei din 16 iunie 1989 de la Budapesta, Ungaria pentru desmembrarea statului ROMAN: BACONSKY agent MOSSAD, CIA si ofiter in armata secreta a VATICANULUI.

  La alegerile din 2009 s-au facut centre de votare speciale, pentru cetateni din R. MOLDOVA si Ungaria carora Basescu le-a promis studii gratuite si locuri de munca in institutiile statului ROMAN, dar si studenti straini adusi la studii gratuite din Ucraina, Rusia, Belarus si altele, carora inainte de alegeri in TABERELE de VARA le-a promis si marirea numarului de locuri de studii gratuite in ROMANIA si mai mult dupa ce a gonit presa din tabara de vara a MAGHIARILOR, acestora le-a promis ca MODIFICA CONSTITUTIA ROMANIEI si va infiinta REPUBLICA TRANSILVANIA, lucru pe care il face acum cu ajutorul consilierilor prezidentiali ( cu functii de ministri si salarii de ministri) membri GDS-RADIO EUROPA LIBERA : TISMANEANU si alti si ROMANIA NU MAI ESTE CONDUSA de PARLAMENTUL ROMANIEI, CI DE BASESCU si COMISIILE LUI.

  Si ce a facut BASESCU dupa 2009?

  A platit celor de la GDS-RADIO EUROPA LIBERA din R.Moldova peste 100 de milioane de euro din creditele de la FMI pentru voturile aduse lui si furate poporului ROMAN (din centre de votare unde au falsificat PROCESELE VERBALE. Important nu este cine numara voturile, ci cine intocmeste procesul verbal) pentru el si gasca PDL si maghiarilor le va face un stat cu limba si moneda proprie REPUBLICA TRANSILVANIA, visul evreilor din AMERICA si al lui SOROS, fiind unul din MOTIVELE LOVITURI DE STAT din decembrie 1989.

  CEA MAI MARE CRIMA ADUSA POPORULUI ROMAN A FOST SI ESTE ADUCEREA CATEANILOR STRANI LA STUDII GRATUITE PENTRU A INCLOCUI CETATENII ROMANI DIN INSTITUTIILE STATULUI ROMAN pentru a executa ordine sioniste-sataniste din America-FMI si B`NAI B`RITH.

  Priviti UDMR de 20 de ani se afla in guvernele ROMANIEI SI UNGARIEI.

  UDMR O GRUPARE TRERORISTA XENOFOBA si EXTREMISTA sprijinita de SOROS si de toata masoneria mondiala pentru a distruge si desfiinta ROMANIA si uni vorbesc de CRIZA, dar milioane de fiinte umane ucise dupa 1989 in ROMANIA, SERBIA, KOSOVO, IRAK, AFGANISTAN si altele, in numele caruia au fost ucise?

  Priviti UDMR care nu are decat 30 de familii in unele zone pe teritoriul Romaniei si totusi primesc zeci de mii de voturi!

  Cum va explicati acest lucru?

  Membri SRI, adica cetateni straini adusi la studii gratuite in ROMANIA pe banii ROMANILOR pentru exterminarea romanilor SI DESFIINTAREA ROMANIEI se ocupa de aducerea voturilor pentru UDMR si de partidele care trebuie sa conduca ROMANIA la ordinul B`nai B`rith, mai pe intelesul romanilor – FMI.

  De 20 de ani se practica PRIVATIZAREA, RESTRUCTURAREA SI DIPONIBILIZAREA, arme evreisti cu care s-a scos ROMANIA LA VANZARE si cu care s-a distrus industria si economia Romaniei si cu care EVREII LUPTA PENTRU EXTERMINAREA POPORULUI ROMAN si inlocuirea CETATENILOR ROMANI in institutiile statului, cu cetateni straini adusi la studii gratuite si cu care distrug si jefuiesc ROMANIA si cu care fura voturile romanilor, etalon este EUGEN TOMAC cetatean UCRAINIAN ministru secretar de stat in MAE.

  MODERNIZAREA STATULUI :

  UDREA CU BANII SI ROMANI CU FOAMEA SI MOARTEA

  Toata clasa polticica este vinovata si toti cei care au stiut de acest program DE INLOCUIRE A CETATENILOR ROMANI in institutiile statului ROMAN si de distrugere a statului ROMAN si exterminarea POPORULUI ROMAN TREBUIE CONDAMNATI PENTRU CRIME IMPOTRIVA ROMANIEI.

  Basescu ne trimite la munca si vorbeste de 3 milioane de teren arabil nelucrat?

  Pardon, dar cine a distrus AGRICULTURA ROMNIEI?

  Dar, INDUSTRIA SI ECONOMIA ROMANIEI cine le-a distrus?

  Unde sa muncim domnule BASESCU PRIMUL INFRACTOR AL ROMANIEI TARDATOR DE NEAM SI TARA CARE AI VANDUT FLOTA ROMANIEI SI RESURSELE DIN MAREA NEAGRA si de 20 de ani participi la distrugerea ROMANIEI si exterminarea poporului ROMAN?

  Daca nu doriti sa avem PRESEDINTE UDREA si PRIM MINISTRU BASESCU INFRACTORUL, solutia este STRADA si sa-i dam afara din institutiile statului, asa cum au facut refugiati romani si maghiari pregatiti in Ungaria, in decembrie 1989 in Romania.

  STRADA, STRADA, STRADA si sticle incendiare, sticle incendiare, sticle incendiare arme sioniste-sataniste de secole si ale VATICANULUI cand au vrut sa schimbe un sistem politic pe aceasta planeta.

  OPERATIUNEA MATRIX (priviti GRECIA au primit acest mesaj tradus si sunt in STRADA au inteles mesajul dupa 80 de ani de dominatie ANMERICANA)

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s