ADEVARUL DESPRE FRANCMASONERIE !


Link: http://www.despremasonerie.go.ro/

Pentru a intelege ce este Masoneria trebuie sa ne raportam la relatia biblica dintre Bine si Rau.

Aflam, din Biblie, ca singurul scop al omului din viata sa de pe pamant este mantuirea. Pentru a-si recastiga locul in Imparatia Cerurilor, el trebuie sa poarte insa un razboi nevazut cu diavolul. Dupa cederea ingerilor, Dumnezeu a hotarat sa ofere locurile lor oamenilor vrednici. Cand numarul ingerilor cazuti va fi egal cu cel al cuviosilor si dreptilor neamului omenesc, atunci va fi sfarsitul lumii. Pentru ca oamenii se pot sfinti – numai prin Hristos – diavolii au prins ura pe ei, prin urmare au decis sa-i piarda. Dumnezeu, cunoscand motto-ul demonilor:” scopul scuza mijloacele”, a inzestrat omul cu constiinta, ca sa fie capabil sa distinga duhurile si sa se fereasca de capcanele lor. Sfintii Parinti, in frunte cu Sfantul Ioan Damaschin („Dogmatica”) afirmau ca tot ce este rational (oameni si ingeri) este si liber. Deci omul este liber sa aleaga intre Bine si Rau, la fel cum au fost si ingerii, in functie de cum doreste.

Pentru a insela vigilenta omului, Satana foloseste diferite tertipuri. Cel mai puternic viclesug pus la cale de vrajmasul omenirii, este Masoneria: o forma contemporana de satanism. Radacinile Masoneriei se gasesc in cele mai vechi timpuri, chiar daca sub alte nume, cum ar fi: Sionisti, Iluministi, sau, mai recent, Nazisti, Comunisti, New-Age-isti, etc. In ziua de azi ea stapaneste totul; tentaculele ei s-au intins in toate ramurile sociale, infiltrandu-se pana si in Biserica.

Ei afirma ca slujesc Binele, fac acte de caritate, ba chiar au construit catedrale si biserici. Neaga orice legatura cu ocultismul insa invataturile si simbolurile lor ii tradeaza. Afirmatiile lor au un singur scop, acela de a atrage cat mai multi oameni, fie membri, fie simpli simpatizanti, astfel incat sa-si duca la bun sfarsit planurile lor diabolice. Din fericire, anumite informatii despre ei „au transpirat”, concretizandu-se in critici sau anateme. De ce am zis „au transpirat”? Pentru ca Masoneria este o organizatie secreta. Are o conducere de tip piramidal, iar gradele inferioare nu cunosc ce se-ntampla la nivelele superioare. Acesta este si viclesugul. Masonul este initiat treptat in grad, ca sa nu sufere un soc cand ar afla ca se-nchina lui Lucifer. Daca Masoneria ar fi transparenta si i s-ar cunoaste toate secretele, atunci toti ar condamna-o. Curios ca tocmai o asemenea organizatie secreta si obscura pretinde ca detine calea spre Adevar si spre Lumina. Si daca tinem cont de cuvintele Mantuitorului :” Eu sunt Calea, Adevarul si Viata” [Ioan 14:6], ” Cel ce imi urmeaza Mie nu va umbla intru Intuneric.”[Ioan 8:12], atunci masonii de care lumina sunt invaluiti si ce fel de cale cunosc, de vreme ce nu-L urmeaza pe Hristos? Si tot din Biblie stim ca numai prin Hristos ne putem mantui, iar cine-L respinge pe Hristos, Il respinge si pe Tatal Ceresc. [Ioan 5:23; 6:38-40; 10:30]. Nu cumva ei numesc lumina intuneric si intunericul lumina?Despre ierarhia masonica se stie ca are 33 de grade, desi unii spun ca ar fi mai multe (vezi articolul despre ierarhia francmasoneriei).Iar daca vedeti cumva vreun preot, episcop sau chiar patriarh pactizand cu ei, nu va nelinistiti. Ei nu reprezinta intreaga Biserica. Sigur e deranjant ca lupul sa fie pastor la oi si, sigur, te astepti ca preotii (fie cu functie, fie fara) sa fie niste oameni virtuosi, intelepti, niste adevarati „fii ai Domnului”, dar sa nu uitam ca Masoneria, fiind secreta, membrii acesteia nu stiu in ce se implica. Ei sunt atrasi fie de cuvintele bombastice: actiuni de caritate, aproprierea dintre semeni; fie din interes personal: colegii din organizatie fiind oameni sus-pusi se pot ajuta intre ei si pot facilita anumite afaceri, proiecte, etc.

Timpul si spatiu ne constrang in a prezenta mai multe din secretele masoneriei. Si probabil ca multi, chiar in fata unor dovezi concrete, nu vor crede. Este si acesta un siretlic dracesc: de a spune oamenilor ca iadul nu exista, iar dracul nu-i chiar asa de negru precum pare.

Fie ca Dumnezeu sa va lumineze mintea si sa va intareasca, in vremurile foarte grele ce vor veni. Si nu uitati:

In cursul existentei lor, masonii au intampinat opozitie din partea Bisericii, a catorva fosti masoni (care au platit cu pretul vietii) sau a unor deputati din Franta, Italia, Romania. Dar fiindca liderul spiritual al Francmasoniriei este Satan, singurele arme eficiente impotriva masoniriei sunt postul si rugaciunea. Totusi, semenii nostri trebuie avertizati de acest pericol ca sa nu se afle inchinandu-se lui Lucifer. Asadar, daca pana acum erati atei, acum este momentul sa va intoarceti la credinta; daca pana acum erati superficiali, mariti canoanele si privegheati: vremurile se aproprie. Se poate sa fi fost mintiti in legatura cu Mos Craciun, dar nu si despre masonerie. Taina Faradelegii trebuie implinita pana la capat, dar nu va panicati – desi adevarul despre Francmasonerie este socant – exista o scapare: Hristos.

HRISTOS A INVIAT !

Gradele si ierarhia
masoneriei
Biserica Ortodoxa
a Greciei vis-a-vis de masonerie
Biserica Ortodoxa
Romana vis-a-vis de masonerie
Invataturi masonice despre Dumnezeu Despre Religia masonilor Simboluri comune masonilor si satanistilor 1/5
Simboluri comune masonilor si satanistilor 2/5 Simboluri comune masonilor si satanistilor 3/5 Simboluri comune masonilor si satanistilor 4/5
Simboluri comune masonilor si satanistilor 5/5 Masonerie versus Biserica Asemanari intre Masonerie si Nazism
Sigiliul SUA si Noua Ordine Mondiala Cultura New-Age si Noua Ordine Mondiala Cateva din planurile masoneriei
Plan simplu de manipulare Anchetat de FBI pentru ca citea ziarul Despre proiectul LUCID
Serviciul Integrat de Informatii – Romania Cartile electronice de identitate… Tehnici de supraveghere discreta
Supraveghere biometrica! Despre biocipuri si marcarea cu pecetea Satanei Noi date despre implanturile cu biocipuri
Demonstrarea existentei numarului 666 in codul cu bare Demonstrarea acustica a existentei numarului 666 in codul cu bare USA da unda verde la spionat simplii cetateni
Cum sa omori un Patriarh – in cativa pasi simpli Noul Patriarh va fi ales de MASONERIE, iar nu de Sinod Sondaj de opinie privitor la Masonerie si Biserica
Varianta imprimabila a Proiectului Lucid Varianta imprimabila a simbolurilor sataniste in masonerie Varianta imprimabila a biocipurilor
Campania „PASTRATI CURATA BISERICA”
Reclame

33 de gânduri despre “ADEVARUL DESPRE FRANCMASONERIE !

 1. Mentalitatea francmasonică

  de Mircea ELIADE

  Nu cunosc nici un francmason şi din toate cărţile pe care le-am citit n-am înteles mai nimic asupra francmasoneriei, pentru că în realitate nici nu ai ce să întelegi în cazul aşa-zisei doctrine a ei. Nu ştiu ce vor de fapt aceşti oameni, cine le-a băgat în cap că-şi trag doctrinele de la Solomon şi de la Piramide şi de ce sunt atât de misterioşi cu “secretele” lor, pe care le publică totuşi în sute de cărţi de propagandă.

  Dar un lucru am învăţat totuşi din comerţul meu cu literatura aceasta aiurită: am învăţat să cunosc mentalitatea francmasonică.

  Vă veţi mira, poate, aflând că acord o mentalitate francmasonică chiar şi unor oameni care nu au nimic de-a face cu această societate secretă. Într-adevăr este uimitor cât de mulţi intelectuali judecă lumea, spiritul şi istoria cu asemenea mentalitate francmasonică. Pe care aş putea-o rezuma astfel: fel simplist de a vedea lucrurile, criterii abstracte şi vădit greşite în judecarea istoriei.

  Un marxist, de pildă, exemplifică de minune mentalitatea aceasta francmasonică. Pentru marxist, toate lucrurile sunt clare, toată istoria este un joc de forţe economice, rigide, simpliste până la absurd, abstracte până la confuzie. Cu un marxist nu poţi discuta. Cu nici un intelectual de formaţie “francmasonică” nu poţi discuta. În capul lui e prea multă “lumină”, sunt prea multe “certitudini”; problemele se rezolvă, toate, cu aceeaşi ecuaţie, necunoscutele sunt, toate, de acelaşi grad, pe acelaşi plan.

  Am început să mă gândesc serios că paradoxul acesta – mentalitate francmasonică – nu este un simplu paradox, după ce am cunoscut mai îndeaproape mentalitatea marxistă. Un marxist este de fapt un om cu o mie de certitudini şi care acceptă un singur miracol: opera lui Karl Marx. Pentru el istoria se rezolvă în câteva formule simple, care explică tot, satisfac orice curiozitate, preîntampină orice controversă. Iraţionalul, ireductibilul – toate acele forţe obscure şi peste putinţă de anticipat, care fac ca istoria unei ţări să se deosebească net de istoria altei ţări – pentru un fericit marxist cu mentalitate francmasonică nici macar nu există.

  Ceea ce caracterizează această mentalitate francmasonică este strania conjugare a abstractului şi a grosolanului. Într-adevar un spirit francmason judecă lumea şi istoria într-un mod abstract (adică fără atingere directă cu realităţile, fără experienţa timpului, fără priză asupra prezentului).

  Un francmason pur sânge ar spune, de pildă cam aşa: ”Mihai Viteazul a reprezentat cutare forţă şi a jignit cutare simbol; din această cauză, lipsindu-i ajutorul Maestrului Trei Stele, şi-a găsit moartea aşa cum era de aşteptat.” (Am pe masă, acum când scriu, o serie întreagă de cărţi ale “magistrului” Ragon. Dacă cineva se îndoieşte de felul cum am rezumat judecata masonică asupra istoriei, pot cita din Ragon. Şi jocul acesta straniu poate continua…).

  Aţi observat cât de “abstract” şi cât de grosolan totuşi judecă un mason – sau un marxist, unul cu mentalitate masonică – istoria, lumea, viaţa. Nu există concret pentru ei; nu există de asemeni fapte, pur şi simplu fapte, adică evenimente imprevizibile, ireductibile, iraţionale.

  Ei posedă o bizară schemă simplistă – adică semidoctă, pseudoraţională, lipsită de o reală patrundere filosofică şi în acelaşi timp lipsită de intuiţia directă a faptelor, a realităţilor – şi cu această schemă ei rezolvă totdeauna totul.

  Pentru un “fericit” participant la mentalitatea masonică – care îşi are originea în mentalitatea evreiască – nu există enigmă, după cum nu există destin. Toate care există se pot prevedea, toate se pot explica; toate se explică şi pentru oricine. (Freud şi psihanaliza care işi are originea tot în mentalitatea evreiască alcătuiesc încă un admirabil exemplu de ceea ce eu numesc mentalitate francmasonică. Freud laicizează Absolutul, adica pune la îndemâna oricui o cheie care în aparenţă este unică, prin care, crede el, se explică toate cele sufleteşti. De unde înainte înţelegerea Absolutului (adică a sensului existenţei, sulfetului, a realităţii suprafireşti) presupunea efort, asceză, inteligenţă – deci inegalitate – psihalnaliza oferă oricui această înţelegere în schimbul a trei sau patru cărti, accesibile oricui, costând aproximativ 1000 lei. Freud este un grav exemplu de trădare a spiritualităţii iudaice – adică de monovalenţă transferată şi de laicizare a Absolutului. De altfel ar fi interesant de studiat apariţia elementului dramatic în spiritualitatea iudaică (unde nu a existat niciodată, unde liturghia era singurul dinamism acceptat în experienţa spiritului) – care, după părerea noastră, coincide cu această laicizare a Absolutului). Nu mai e nevoie de efort, de inegalitate, de inteligenţă deci – căci schema e la îndemâna oricui. Învaţă un simbol în plus şi ai înţeles Evul Mediu. Citeşte un volum din “Capitalul” lui Marx şi ai inţeles feudalismul. Plăteşti încă o taxă la o Lojă francmasonică şi înveţi un al doilea simbol; înţelegi atunci misterul secolului al XVIII-lea. Citeşti un al doilea volum din “Capitalul” şi înţelegi Revoluţia Franceză.

  Poate că ceea ce scriu acum par vorbe glumeţe. Şi n-aş vrea să pară aşa. Lucrurile în această direcţie sunt prea serioase şi prea triste. Nu ştiu ce este acea stranie societate sau lojă masonică, dar mi se pare că spiritul complet greşit al masoneriei – simplism, anti-istorie, abstracţiune versus grosolănie – a pătruns periculos de mult şi a răscolit întreaga mentalitate europeană. Sunt clase întregi de oameni care sunt atât de siguri că posedă cheia cea supremă a universului, clavis abs conditorum, încât nu mai poţi sta de vorbă cu ei. Şi observaţi că această bizară certitudine nu se referă la principii, la esenţa lucrurilor, la un domeniu propriu filosofiei sau religiei, ci se referă la un domeniu de realităţi fenomenologice, în veşnică prefacere, în evanescentă revenire: viaţa, istoria, omul de toate zilele şi omul faptelor mari.

  Nu ştiu daca aţi întâlnit şi Dvs. asemenea “intelectuali” de formaţie masonică, oameni cu care nu poţi sta de vorba asupra lucrurilor de toate zilele, ci cu care trebuie să te întâlneşti doar pe un teren neutru de discuţii. Priviţi cu o mai mare atenţie şi luciditate asemenea oameni. Veţi observa că ei toţi acceptă un miracol în centrul întelegerii lor universale. Ei admit că, în cursul istoriei, a intervenit la o anumită dată un eveniment unic, singular, ireversibil prin care se explică totul şi pentru toată lumea.

  Este în realitate aici un proces invers – am putea spune satanic – de degradare, a ceea ce am putea numi mentalitatea creştină, dacă creştinismul ar fi ceva abstract şi nu s-ar contopi, în toate cazurile sale autentice, cu însăşi firea omului, cu omenia. Şi un creştin admite că prin faptul istoric al venirii Mântuitorului pe pământ, lumea s-a transformat. Şi acest fapt este ireversibil şi este totodată un mare miracol. Dar observaţi câte deosebiri de mentalitate laică modernă există în mentalitatea francmasonică.

  În primul rând creştinul religios în general, filosoful, moralistul acceptă harul, mântuirea, destinul, istoria, acceptă o economie spirituală care este paralelă cu economia, să mi se ierte expresia, “economică”. Continuaţi acum Dvs. şi veţi găsi câte deosebiri veţi voi.

  Există un lucru pe care întotdeauna realitatea masonică îl refuză îndârjit: subtilitatea, disocierea planurilor. Un socialist ştie una şi bună, un teozof ştie trei şi bune. Dar numai Una sau numai Trei. Niciodata altceva, niciodata altfel.

  Veţi spune: “Bine, dar acesta este însuşi scopul raţiunii (al gândirii ştiinţifice sau filosofice), de a găsi numai o lege, numai un criteriu de înţelegere al lumii.”

  Foarte just. Numai că raţiunea caută o Lege care să se refere la principii, la esenţă. Unitatea raţiunii constă de fapt în coerenţa, nu în monovalenţă.

  Mentalitatea masonică, dimpotrivă, ignoră totdeauna orice coerenţă, ocupându-se numai de monovalenţă. Adică în loc de a judeca lumea organic (într-un mod coerent) , o judecă simplist (constrâns, monovalent).

  Nu ştiu şi nu interesează orientarea acestor note, dacă există vreo legatură istorică între feluritele manifestări ale mentalităţii masonice în lumea modernă (iluminism, marxism, teozofism, anti-istorism, etc). De altfel mentalitatea masonică se manifestă şi în afara cadrelor ce au fost menţionate mai sus.

  Am un excelent prieten care judeca lumea masonic fără a fi nici marxist, nici teozof. Este numai simplist şi puţin cam semidoct. Cu cât ştii şi totodată eşti mai convins numai de “una şi bună”, cu atât te apropii mai mult de mentalitatea masonică.

  Iată, de pildă, istoria politicii româneşti de la paşoptism la 1933. Peste tot nu întâlneşti decât legi abstracte, fapte iluministe, gândire grosolană. Lipseşte cu desăvârşire acolo simţul realului, al concretului, al omeniei, intuiţia de toate zilele. Şi lista exemplelor noastre ar putea continua …la nesfârşit.

  („Vremea”, 10 septembrie 1936)

 2. Masoneria e un „mit” mai mult sau mai putin inteles. Si ca orice mit adesea apar exagerari din ambele parti, cei ce contesta si cei ce lauda. Iar adevarul este mereu la mijloc.

 3. Francmasoneria este o fratie, nicidecum o religie sau o societate ce vrea sa distruga lumea prin planurile ei diabolice. Daca v-ati infrorma din mai multe surse ati gasii ca nimic nu este secret ci mai degraba discret.

  Ceea ce nu intelegeti nu judecati.

 4. Pentru [ Martin de Carmaux ]

  Francnmasoneria este o religie deoarece adeptii ei practica ceromonialuri religioase cu jerfe inchinate „arhitectului suprem” care nu este altcineva decat satana. Intre fratietate si religie este o mare diferenta. Fratietatea se regaseste la franmasoni manifestata prin sprijinul reciproc pe care si-l acorda membrii ei si se regaseste in special la gradele inferioare. Faptul ca exista temple in care se defasoara ceremonialuri religioase cu jerfe simbolice sau efective… asta inseamna ca e religie.

  Putem afirma cu siguranta ca iudaismul in forma actuala nu este religie deoarece nu dispune de ritualuri religioase… preotii iudei au fost in totalitate omorati de romani in anul 70 ai primului veac atunci cand au daramat Ierusalimul pana la ultima piatra si au omorat pe toti preotii de la Templul lui Solomon – in prezent iudeii nu mai au continuitate sacerdotala – deci nu mai exista continuitate religioasa. Iudaismul a trebuit sa se adapteze… spre ce? In forma actuala iudaismul nu este altceva decat un cult restrans doar la natia israielita, cu invataturi si organizare frateasca. Rabin inseamna invatator si nu preot. Intre iudaism/mozaism si francmasonerie exista o stransa legatura dogmatica si simbolica: cititi articolul „O radiografie a religiei mozaice” de la adresa http://bisericasecreta.wordpress.com/2007/11/10/o-radiografie-a-religiei-mozaice/

 5. Masonii iasa in public, candideaza cu nonsalanta, iar noi vom continua acelasi drum ascendent catre subjugare si sclavie. Unii reactioneaza, altii rabda cu stoinicie si credinta in bunul Dumnezeu.

 6. m-ai oripilat … sincer in primu rand hexagrama nu inseamna 666 cum crezi u bai desteptule inseamna 777 in mijlok este sufletul este opus numarul satanik este protectoare la fel ca si steaua lui david pentagrama normala cu un sg vf in sus este protectoare si ea si nu este steaua lui lucifer ai aberat akolo nu te-ai mai oprit mai citeste si u… si cum se face ca nui suporti da i-ai citat pe toti masonii io cred ca u esti ala satanistu sincer akum pune dracu mana si mai citeste ca esti praf … si mai ales cum poti sa condami credinta de acum 3000 de ani … si mitologia … stii ce dumnezeu nu a zis sa crezi in el neaparat daca vrei crezi esti liber arbitru .. esti liber sati alegi religia.. daca esti un crestin adevarat vedeti de treaba ta si nui mai critica u pe altii… si mai ales fara sa stii

 7. Domni mei,FRANCMASONERIA NU ESTE RELIGIE SI NU ARE PLANURI DIABOLICE!!!Este o societate!Nu o societate secreta!Toti cei care cred asta sunt aroganti!Ea incearca sa faca lucruri bune!

 8. Da,intradevar _ din monment ce MASONERIA se declara a fi o asociere secreta,logic,nu are cum sa fie
  CALEA SPRE LUMINA.Calea aspre lumina nu este ascunsa
  (desi,”nebanuite sunt caile Domnului”_insa nu sunt
  nebanuite din cauze oculte ci,sunt nebanuite datorita nepriceperii,a nestiintei omului).
  Masoneria e impotriva CRESTINISMULUI ! Asta trebuie sa se infiripe in mintea omului crestin(care crede in CHRISTOS si in mantuire,adica).

 9. ma lamureste si pe mine cineva?
  Am tot auzit despre masonerie si francmasonerie…buuun pan’ aici e totul clar!
  Ceea ce nu inteleg este altceva si anume ambiguitatea cu care se scrie despre acest fenomen…de exemplu Titlu mare „FRANCMASONERIA bla bla bla” iar in respectivul articol se incepe a se vorbi despre „masonerie”
  Poi fratilor ori e FRANCMASONERIE ORI E MASONERIE…
  Intrebarea era urmatoarea: CARE E DIFERENTA DINTRE MASONERIE SI FRANCMASONERIE??? Mi-o explica si mie cineva? Daca se poate o explicatie cat se poate de oficiala ci nu o parere!
  Haideti va rog mult explicati-mi…sunt foarte confuz la ora actuala 🙂

 10. In mare parte acest articol despre francmasonerie este adevarat si concret,dar totusi are multe portite.In acest articol sunt asociati Satan si Lucifer…care sunt 2 personaje diferite,Lucifer este ingerul cazut,iar Satan este zeul iadului,alte greseli nu am prea observat,dar avand in vedere ca aceasta e comisa sunt sigur ca sunt si multe altele….

 11. din pacate cand te-ai trezit era dimineata nu? :)) Aberatii mai mari ca aici inca nu am vazut. First of all, masoneria = francmasonerie (termenul vine din englezul „Free masons = zidari liberi sau din francezul franc macons = zidari liberi) Liber inseamna ceva pentru voi? Pentru mine libertate inseamna ca pot sa gandesc si sa fac ceea ce gandesc, in limitele legii normal, inseamna ca nu ma apuc sa judec ceva despre care nu sunt cat de cat documentat, mai ales ca aici ne referim la francmasonerie, nu ma apuc sa judec francmasoneria si fratii masoni fara sa citesc niste carti despre francmasonerie. In al 2-lea rand, masoneria nu este o religie, ci este o fratie. NU practica decat ritualuri de initiere SIMBOLICE, daca intelegi acest cuvant. Nicidecum nu este vorba in aceste ritualuri de jerte, sange si alte speculatii.Imi vine sa rad cand citesc atatea prostii scrise pe toate blogurile. Noroc cu netul :)))))))) ca v-ati dat si voi drumul la guri. Inainte sa afirmati ceva, cititi, cititi si iar cititi si o sa vedeti ceea ce e, de fapt, masoneria.

 12. Casa nu mai aveti dubiiin ceea ce p[riveste francmasoneria cititi niste carti care va lamuresc
  Eu am carti religioase dar si masonice .Am citit si m-am documentat . Masonii sunt de fapt o organizatie secreta dar in acelasi timp si cu nuanta religioasa. De ce ? Pentru ca pomenesc in carti de versete biblice si le interpreteaza cam dupa cum le-ar placea .DAAAAAAAAAA o spun raspicat ca acesti masoni conduc lumea din umbra .Citez dintr-o carte<> DE jAN VAN helsing.,,Care este sensul vietii?Speram ca cei mai multisunt deja constienti ca sensul vietii se afla cu greu doar in mancare,bautura,somn,sex si avere..Mottoul masonilor -un mottou satanic ESTE ACELA ,,Scopul scuza mijloacele>>Aici se vorbeste despre biblie si IISUS HRISTOS.Deci se bazeaza si pe versete crestine. Cu ce scop?
  Da il asteapta pe messia al lor care stim cu totii cine este.SATAN.Masonii mici ,de rang mic nu stiu ce se intampla la cel mai mare grad. Ei sut doar de fatada.Ii rog pe acesti luminati cum se cred ei sa nu mai terfelesca numele DOMNULUI IISUS HRISTOS PRIN CARTILE LOR <> FILOZOFIC.

 13. Casa nu mai aveti dubii in ceea ce p[riveste francmasoneria cititi niste carti care va lamuresc
  Eu am carti religioase dar si masonice .Am citit si m-am documentat . Masonii sunt de fapt o organizatie secreta dar in acelasi timp si cu nuanta religioasa. De ce ? Pentru ca pomenesc in carti de versete biblice si le interpreteaza cam dupa cum le-ar placea .DAAAAAAAAAA o spun raspicat ca acesti masoni conduc lumea din umbra .Citez dintr-o carte<> DE jAN VAN helsing.,,Care este sensul vietii?Speram ca cei mai multisunt deja constienti ca sensul vietii se afla cu greu doar in mancare,bautura,somn,sex si avere..Mottoul masonilor -un mottou satanic ESTE ACELA ,,Scopul scuza mijloacele>>Aici se vorbeste despre biblie si IISUS HRISTOS.Deci se bazeaza si pe versete crestine. Cu ce scop?
  Da il asteapta pe messia al lor care stim cu totii cine este.SATAN.Masonii mici ,de rang mic nu stiu ce se intampla la cel mai mare grad. Ei sut doar de fatada.Ii rog pe acesti luminati cum se cred ei sa nu mai terfelesca numele DOMNULUI IISUS HRISTOS PRIN CARTILE LOR <> FILOZOFIC.

 14. Imi spuneti si mie va rog de ce inainte de a accesa site-ul Adevarul despre masonerie esti avertizat ca exista riscul daca intra aici sa-ti virusezi calculatorul?Cumva masoneria a pus gand rau acestui site?

 15. pare interesant ceam citit…fiecare cu parerea lui….lucian nush ce sa zic…dc aperi masoneriea?esti mason…asai?lasate omule ITTI DISTRUGI VIATA!SAU DACA AI O SIMPLA PARERE NU STII CE VB!

 16. sunt si fapte bune sunt si lucruri care prin modul nostru romanesc de a vedea lucrurile pot fi interpretate/intelese ca au alte sensuri/tendinte…..spre rau, sau chiar sunt rele…..cu toate astea cred ca tocmai faptul ca ei sunt subiect de discutie pe siteuri, forumuri, bloguri samd este de fapt ceea ce isi doresc un fel de publicitate gratuita care ii face sa racoleze adepti mai usor, sa le creeze senzatia accederii intr-o elita a puterii…..

 17. mai oameni buni francmasonerie este condusa de antihrist si nu este nimic alceva cat antihristul el nu este o persoana ci o organizatie. antihristul este fracmasoneria. BUNUL DUMNEZEU SA STARPEASCA RAUL FRANCMASONERIEI SI SA NE CALAUZESCA PE CALEA CEA DREAPTA. IN NUMELE TATALUI SI A FIULUI SI A SFANTULUI DUH AMIN!

 18. Mai fratilor de ce sa ne umplem capul cu lucruri pe care nu le intelegem indeajuns si probabil nu o sa le intelegem niciodatat pana in momentul in care o sa facem parte din ele. Eu am citit pana acum 4 carti despre masonerie si nu am reusit sa-i fac definitia…concluzia..nu mai imi bat capul…sau mai exact…o las pe mai incolo cand o sa inteleg mai bine lucrurile care ma inconjoara 🙂 succes in continuare voua 🙂

 19. e de rau cu tot….totul se duce de rapa nu ma gandeam k o sa se ajunga atat de rau….trebuie sane intorcem la realitate eu am mai citit cate cv despre asta dar …..asta ma socat….totul sta in mainile noastre …treziti-va oameni buni!!!!!!!!! sunt si de la noi politicieni bagati in asta si poate ei nici nu se stie cu ce sa mananca …cred k e o simpla „afacera” cine stie cu ce ii mituieste….oare cine o fi in spatele la toata treaba asta?…..ar trebui pus in dezbatere mai mult subiectul acesta…..e ffff foarte important tine doar de noi……trebuie sa ii „demascam”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s