„Regele Mihai a abdicat de dragul banilor oferiţi de comunişti


de RĂZVAN GHEORGHE

Regele Mihai este un trădător de ţară, care a abdicat de dragul banilor care i-au fost oferiţi de comunişti, în timp ce regina Ana a României „îi urăşte de moarte pe români”, pe care îi consideră „un popor de înapoiaţi”, afirmă reputatul arhitect Camil Roguski. El susţine că regele Mihai l-a urît pe tatăl său, regele Carol al II-lea, deoarece i-a lăsat doar 30% din avere. Arhitectul, în vîrstă de 85 de ani, este de părere că acesta este şi motivul pentru care regele Mihai a refuzat să ia parte la înhumarea rămăşiţelor pămînteşti ale tatălui său.

„Regele Mihai este un trădător de ţară”

„Eu am trăit acele vremuri şi susţin cu argumente tot ceea ce vă spun”, afirmă fostul arhitect al lui Ceauşescu, veteran doborît în război de un Messerschmit german şi care şi-a pus semnătura pe sute de construcţii de excepţie. „Regele Mihai poate fi considerat trădător al Interesului Naţional, deoarece a abdicat doar de dragul banilor. Dacă ar fi refuzat să abdice, era dat afară din România, fără să primească nici un ban. Nu păţea nimic altceva. Cei care spun că ar fi fost băgat în puşcăriile comuniste sau ar fi fost omorît, nu au nici cea mai vagă idee.Venise la putere Kominternul şi Ana Pauker era reprezentanta ruşilor. Ruşii nu aveau nevoie de probleme şi de scandal diplomatic. Nimeni nu s-ar fi atins nici măcar de un fir de păr din capul regelui Mihai. Problema s-a rezumat întotdeauna la bani. Dacă nu ar fi fost avid de avere, ar fi putut să se opună abdicării şi să plece cu fruntea sus, ca un rege. El nu a vrut să facă asta.

„Regina Ana îi urăşte de moarte pe români”

Şi în prezent regele Mihai este interesat tot de avere. Acum un an şi ceva eu lucram, ca arhitect, pentru Gigi Becali. În acea perioadă, am primit o înştiinţare de la o bancă din Austria că regele Mihai a pus în vînzare unul dintre tablourile pe care le-a scos din ţară cînd a abdicat. El vinde un tablou care ar trebui să aparţină Statului Român. Banii sînt adevăratul său ţel. Pe de altă parte, nevasta lui (regina Ana a României – n.n.) urăşte de moarte Poporul Român. Eu nu am mai văzut aşa ceva. Să fii nevasta regelui Mihai şi în 20 de ani tu să nu înveţi un singur cuvînt în română? Îi consideră pe români drept ultimii oameni. Îi crede înapoiaţi.

„Mihai şi-a urît tatăl, pentru că i-a lăsat doar 30% din avere”

De neînţeles este şi ura regelui Mihai pentru tatăl său, Carol al II-lea. Care copil mai este în stare să refuze să ia parte la înhumarea tatălui său? El nu s-a dus la înmormîntare deoarece şi-a urît tatăl, că i-a lăsat doar 30% din avere. Din cauza banilor, regele Mihai a refuzat să ia parte la înhumarea tatălui său, cînd i-a fost adus corpul. Aşadar, este doar o problemă de bani. Nimic mai mult”, susţine renumitul arhitect, care a afirmat, încă de acum cîţiva ani, că regele Mihai s-a aflat permanent pe statele de plată ale regimului comunist, banii fiindu-i viraţi la Versoix, periodic, de către Victor Atanasie Stănculescu.

Reclame

3 gânduri despre “„Regele Mihai a abdicat de dragul banilor oferiţi de comunişti

  1. Pentru orce om cu scaun la cap este evident ca familia regala doreste doar redobandirea privilegiilor si averilor.in rest totul este o mascarada;astazi cand romanii au de ales intre regimul unui contrabandist si o ..familie infometata ,sprijinita de hotii care au furat timp de 22 de ani SINGURA SANSA ESTE O ADEVARATA REVOLUTIE LA CARE SA PARTICIPE TOTI CEI CARE SE SIMT CU ADEVARAT ROMANI!CAT DESPRE…ROMANA FAMILIE REGALA,VREAU SA MI SE ADUCA UN SINGUR ARGUMENT:….CINE SUNT ROMANII DIN ACEASTA FAMILIE?..IN NICI UN CAZ NU SE IA IN CALCUL DOAR FAPTUL CA UNII MEMBRII AI FAMILIEI REGALE SUNT NASCUTI IN ROMANIA,…CI DACA IN FAMILIE EXISTA „SINGE”ROMANESC.

  2. Iata cateva dintre adevarurile despre aceasta familie. Cand l-a arestat pe capul ostirii, in vreme de razboi si l-a predat inamicului-asta cum se numeste? Cand a ordonat armatei sa lase armele pe neasteptate, fara minime masuri de asigurare a sigurantei lor, armata sovietica avand astfel pe tava o armata de prizonieri (pe care i-a si trimis in prizonierat imediat) si toate mijloacele de lupta ale inamicului, asta cum se numeste? Sovieticii au rasplatit asta cu marea decoratie „Victoria”, pe care au primit-o doar generali rusi si cateva unelte ale KGB-ului notorii in strainatate…Intors in tara, Mihai I a inceput sa pretinda si case care nu au apartinut niciodata familiei lui, cum ar fi sediul fostului muzeu Medrea. Muzeul a fost somat sa elibereze spatiul de urgenta, apoi casa a fost vanduta unei firme particulare… 42 de tablouri de mare valoare, cumparate din fonduri de la bugetul statului si trecute de Carol I ca fiind pe vecie ale Romaniei au fost furate , duse in portbagajele masinilor, cu ocazia plecarii la nunta reginei Elisabeta si acum apar pe la licitatii in strainatate…pana si site-urile regaliste din Vest comentarii defavorabile cu privire la lacomia nestavilita a actualii familii foste domnitoare pe la noi

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s