La S.R.I. vor fi angajate încă 300 de cadre, pentru fraudarea alegerilor!


Majorarea, pe şest, a bugetului SRI pe 2011, cu aproximativ 1 milion de euro, efectuată la începutul lunii iunie, începe să îşi arate roadele. În timp ce în toate sectoarele bugetare se vorbeşte despre necesitatea restructurării şi despre concedieri colective, SRI vrea să angajeze circa 300 de noi cadre, în posturi-cheie, pentru fraudarea alegerilor de anul viitor. Locurile ce urmează a fi ocupate sînt distribuite la toate unităţile SRI de pe teritoriul ţării. Astfel, cel mai important Serviciu Secret al României caută agenţi sub acoperire, precum şi personal cu experienţă în domeniul informatic.

Aceştia vor fi pregătiţi în două mari domenii de acţiune:

  • Primii, agenţii sub acoperire, vor fi instruiţi să activeze ca agenţi de influenţă în diferite colectivităţi, unde vor fi infiltraţi pentru a contribui la cîştigarea de către PDL a viitoarelor bătălii politice.
  • Cel de-al doilea eşantion de recrutare, informaticienii, vor fi instruiţi pentru căutarea pe Internet a informaţiilor politice necesare în luptele electorale.

Sînt vizaţi pentru racolare inclusiv celebrii hackeri, care vor avea sarcini pe linia spargerii diverselor servere care conţin informaţii utile, sau a căsuţelor de e-mail ale anumitor persoane, considerate inamici politici ai bandei lui T. Băsescu (politicieni, ziarişti etc.).

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s