Refugiat în Bîrlogul Chiorului, de la Predeal TRAIAN BĂSESCU A DIRIJAT, PRIN TELEFON, STÎLCIREA ÎN BĂTAIE A PROTESTATARILOR!


Sursa: ziarultricolorul.ro

Aşa-zisele violenţe (bolovani, sticle incendiare etc.) din Piaţa Universităţii
DIVERSIUNI ALE AGENŢILOR PROVOCATORI INFILTRAŢI PRINTRE DEMONSTRANŢI…

Violenţele din Piaţa Universităţii, de sîmbătă şi duminică, au fost generate de agenţi provocatori, plantaţi în mulţime de Serviciile Secrete, şi de jandarmi în civil. Deşi Ministerul Administraţiei şi Internelor, precum şi Serviciile Secrete se laudă, de mai bine de 20 de ani, cu aparenţa unor instituţii democratice, modul de operare, în cazul în care sînt puse să apere Regimul Băsescu, este acelaşi, preluat din manualele de operaţiuni de sorginte stalinistă. Concret, conform mai multor informaţii, provenite din cele mai variate surse, massa de protestatari din Piaţa Universităţii, a fost împînzită de agenţi provocatori, care, în momentul lăsării întunericului, au încercat să-i incite pe manifestanţi, scopul fiind degenerarea protestului, ceea ce ar fi creat un argument pentru intervenţia în forţă a jandarmilor. Provocările nu au reuşit, pentru că mulţimea adunată, formată din alte tipuri de oameni, decît membrii galeriilor de fotbal, nu s-a arătat dispusă să escaladeze protestul într-un conflict cu forţele înarmate. O altă manevră a fost deplasarea unor mari efective de jandarmi de la unităţile din Vîlcea, Piteşti, Prahova şi Giurgiu spre Bucureşti, scopul fiind copleşirea, numerică, a manifestanţilor.
Jandarmii aduşi din provincie vor rămîne în dispozitiv, în Bucureşti, pînă la stingerea totală a marşurilor şi demonstraţiilor. Conform unor informaţii provenite din Serviciile Secrete, sub conducerea lui Florian Coldea, o serie de angajaţi ai acestora, precum şi procurori din subordinea lui Daniel Morar au misiunea de a împiedica mişcarea sindicală din România să se ralieze demonstraţiilor spontane. Concret, grupul din subordinea lui Coldea l-a contactat, începînd de sîmbătă dimineaţa, pe toţi liderii sindicatelor naţionale şi ai confederaţiilor sindicale, sfătuindu-i să îşi ţină membrii acasă. Argumentele emisarilor sînt, evident, de natura şantajului, liderii de sindicat fiind ameninţaţi cu Dosare Penale. Din cîte se pare pînă acum, operaţiunea este una de succes, pentru că nici un lider sindical nu s-a arătat nici măcar la un post de televiziune, pentru a comenta evenimentele. Şantajul are succes şi pe fondul faptului că actuala Putere îi are la mînă, cel puţin, pe cei mai importanţi lideri sindicali, cu importante şi grele dosare de corupţie şi trafic de influenţă, unii dintre ei acumulînd averi fabuloase.

* * *

Refugiat în Bîrlogul Chiorului, de la Predeal

TRAIAN BĂSESCU A DIRIJAT, PRIN TELEFON, STÎLCIREA ÎN BĂTAIE A PROTESTATARILOR!

Sîmbătă, în timp ce protestatarii îi cereau demisia în Piaţa Universităţii din Bucureşti, dar şi în alte oraşe din ţară, Traian Băsescu şi-a petrecut după-amiaza la Vila de Protocol de la Predeal, în compania unei slugi, cu care ghidonează Serviciile Secrete, Florian Coldea. El a zburat la Predeal cu elicopterul, la orele 12,30. Surse din anturajul Dictachiorului ne-au dezvăluit că, în pofida liniştii aparente, încă de vineri seara, lacheii Chiorului, ce ocupă funcţiile de conducere ale instituţiilor de forţă ale Statului, au activat planurile de operaţiuni în condiţii de criză. Concret, gradul de alertă şi alarmare al Jandarmeriei, Serviciilor Secrete şi Poliţiei a coborît, treptat, la zero şi s-a trecut la executarea scenariilor pregătite pentru astfel de situaţii. Sîmbătă, disperatul cu pamperşi la fund a ţinut legătura, telefonic, atît cu ministrul de Interne, Traian Igaş, cît şi cu colonelul Gavrilă Costel, inspectorul general al Jandarmeriei Române, cu şeful SRI, George Cristian Maior, şi cu şeful DGIPI, comisarul-şef Gheorghe Laţcău. Conform informaţiilor noastre, la nivelul Direcţiei Generale de Management Operaţional din MAI, încă de vineri seara, toţi aceşti terorişti au constituit o celulă operaţională de comandă, al cărei scop este acela al opririi demonstraţiilor. Oficial, această celulă de criză este coordonată de Traian Igaş – dar, neoficial, şefii adunaţi acolo îi raportează lui Traian Băsescu, direct, sau prin intermediul lui Florian Coldea.

* * *

Pe parcursul zilei de sîmbătă, refugiat în Bîrlogul Chiorului, de la Predeal, Traian Băsescu a avut lungi discuţii telefonice cu Emil Boc şi Vasile Blaga, dar şi cu Elena Udrea. Efectiv, toată ziua s-a văitat de dureri de cap şi a băut cu bulbuci, ca un înecat. Într-una din discuţiile telefonice avute cu Vasile Blaga, sîmbătă seara, în jurul orelor 21, Buldogul i-a spus că actuala criză este gestionată prost de cadrele MAI, datorită mai ales faptului că Igaş nu este capabil să conducă în astfel de momente ministerul. Atunci, Buldogul i-a reproşat, subtil, Chiorului şi demiterea lui din funcţia de ministru de Interne, spunîndu-i că, dacă ar fi fost ministru acum, alta ar fi fost situaţia. Am mai aflat că Pazvante Chiorul are şi o variantă de rezervă pentru a-şi salva funcţia, în cazul în care manifestaţiile nu se vor opri. În una dintre discuţiile telefonice avute cu Emil Boc, sîmbătă seara, Quasimodo i-a spus Piticului Porno că demisia lui şi convocarea, în sesiune de urgenţă, a Parlamentului, pot fi ultimele soluţii pentru calmarea manifestanţilor şi supravieţuirea politică a PDL. Deşi nu s-a arătat entuziasmat de ceea ce i-a spus Traian Băsescu, Emil Boc a promis că îşi va depune demisia, dacă lucrurile nu se vor calma. Conform informaţiilor noastre, duminică dimineaţa, cu noaptea în cap, în jurul orelor 7, după o noapte în care abia dacă a închis ochii cîteva ore, Traian Băsescu s-a întors în Bucureşti, la Vila

Un gând despre “Refugiat în Bîrlogul Chiorului, de la Predeal TRAIAN BĂSESCU A DIRIJAT, PRIN TELEFON, STÎLCIREA ÎN BĂTAIE A PROTESTATARILOR!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s