SACCSIV: Mi-e teama de consecinta inca nevazuta a recentei Revolutii Soros. De aspectul satanist pe fata al miscarilor de strada si al activismului de facebook.


Si imi amintesc de spusele lui Albert Pike: “Vom dezlantui nihilistii si ateii si vom provoca un formidabil cataclism social”

Albert Pike, mare maestru mason de grad 33, intr-o scrisoare catre Giuseppe Mazzini, membru illuminati:

Vom dezlănțui nihiliștii și ateii și vom provoca un formidabil cataclism social, care în toată grozăvia sa va arăta în mod clar națiunilor efectul ateismului absolut, originea sălbăticiei și a turbulențelor celor mai sângeroase.

Apoi peste tot, cetățenii, obligați să se apere de minoritatea mondială a revoluționarilor, îi vor extermina pe acei distrugători ai civilizației și mulțimea, dezamăgită de creștinism, ale cărei spirite deiste vor fi din acel moment, fără busolă sau direcție, nerăbdătoare pentru un ideal, dar fără să știe spre ce să-şi manifeste adoraţia, va primi adevărata lumină, prin manifestarea universală a doctrinei pure a lui Lucifer, adusă în cele din urmă în faţa ochilor publicului.

Această manifestare va rezulta din mișcarea generală reacționară care va urma distrugerii creștinismului și ateismului, ambele cucerite și exterminate în același timp.

Sursa: https://saccsiv.wordpress.com/2015/11/11/mi-e-teama-de-consecinta-inca-nevazuta-a-recentei-revolutii-soros-de-aspectul-satanist-pe-fata-al-miscarilor-de-strada-si-al-activismului-de-facebook-si-imi-amintesc-de-spusele-lui-albert-pike/#more-26726

Un gând despre “SACCSIV: Mi-e teama de consecinta inca nevazuta a recentei Revolutii Soros. De aspectul satanist pe fata al miscarilor de strada si al activismului de facebook.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s