Comentariul zilei: Statul nu-i ajuta pe toti fraierii …


Ajută-ne Doamne Iisuse sa fim niște „fraieri” care așteaptă ajutor numai și numai de la Tine! Blestemat este omul care își pune nădejdea în oameni… și de aceea te rog din tot sufletul să dai minte înțeleaptă poporului român și vlădicilor din Biserică să aleagă calea Crucii și să aștepte ajutor numai de la Tine! Pentru cei care uneltesc împotriva noastră, dăruiește-le minte înțeleaptă să se întoarcă la Tine – că Tu ești izvorul la tot binele și numai în Tine Doamne este izbăvire și scăpare pentru suflete. Mântuiește Doamne sufletele și trupurile noastre, ajută-ne să trecem și peste această prigonire și cumpănă pentru noi și nemul nostru, ajută-ne să păstrăm dreaptă învățătura Ta și a Bisericii Ortodoxe, să nu te trădăm pentru 30 de arginți, ci să strângem cu Tine ca să fim biruitori împreună cu Tine!

Doamne ajuta!

SACCSIV - blog ortodox

Iata comentariul sorei Mirela postat la MILOSTENIE. Un tatic isi creste singur cei 4 copilasi. Si e mare saracie. Si foame:

Evenimentul „colectiv” arată că doar cine se aduce jertfă Molohului iubitor de arderi poate să primească ajutoare de la statul antihristic. Dacă te pârleşti la lumânare sau la candelă nu e valabil, ofranda trebuie să fie adusă la locul potrivit (consacrat duhurilor „care trebuie”, cum fusese clubul, la 7 aprilie, de către trupa Watain), în momentul potrivit (ajun de halloween, ca să se vadă clar cui îi este destinată), plus că trebuie să fie tineri „frumoşi şi deştepţi”.
În cazul familiei la care face referire articolul, nu sunt întrunite cerinţele, deci se trece la răspunsul standard: Nu avem bani!!!
Reţineţi, banii nu sunt pentru tot prostul/ ţăranul, ci doar pentru „sfinţii” de la Colectiv.
Vorba părintelui Aniţulesei: să le facem şi acatist!
O încercare:
Bucură-te Pandele, că la Colectiv…

Vezi articol original 305 cuvinte mai mult

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s