Legea Străbună


«Neamul nostru n-a trait prin milioanele de robi care si-au pus gâtul în jugul strainilor, ci prin Horia, prin Avram Iancu, prin Tudor, prin Iancu Jianu, prin toti haiducii, care în fata jugului strain nu s-au supus, ci si-au pus flinta în spate si s-au ridicat pe potecile muntilor, ducând cu ei onoarea si scânteia libertatii. Prin ei a vorbit atunci neamul nostru, iar nu prin „majoritatile” lase si cuminti.”

Link: http://legeastrabuna.org/

«Spre inimile cele necurate care vin întru preacurata casã a lui Dumnezeu, fãrã milã întind sabia mea.»

Despre Gruparea Legea Străbună

Suntem un grup de tineri romani care inteleg sa vada mai departe de interesele proprii transformate astazi in modelul conceptual al unei societati de consum criminale a sufletului.
Intelegem sa luptam cum putem impotriva curentului de deznationalizare si de distrugere a credintei.
Vom lupta intotdeauna pe linia lasata de inaintasii nostrii care nu si-au plecat capul jugurilor straine ci au luptat si murit pentru apararea neamului si a Sfintei Cruci.
Suntem dintre aceia care s-au saturat de a astepta salvarea din alte parti in afara de propria lupta sustinuta de constiinta crestina. Ne-am saturat sa ne plangem de mila stand cu capul plecat in fata tuturor prigoanelor ce se abat voit asupta acestui neam.
Suntem cei carora le sare singura sabia din teaca in fata pericolului.
Vrem sa luptam pentru binele neamului din care ne tragem si este nedrept supus multor presiuni exterminatoare in aceasta perioada!
Acestia suntem noi

  1. Vrem sa ne pastram identitatea si constiinta nationala indelung supusa marilor presiuni venite din exterior pentru anihilarea sa si transformarea acestui neam intr-o cohorta de consumatori!

  2. Vream ca neamul romanesc sa isi pastreze credinta sa milenara Crestin Ortodoxa considerate mai nou inutila sau jignitoare. Vrem ca toti romanii sa inteleaga ca ea este sufletul acestui neam prea mult batjocorit! Ca ea este izvorul rezistentei neamului de veacuri pe acest pamant daruit noua de Dumnezeu si ca doar prin credinta putem deveni adevarati luptatori contra tuturor atacurilor la carea fiinta nationala este supusa!

  3. Vrem ca visul stramosesc de unire a tuturor provinciilor vorbitoare de limba romana sa reinvie in sufletul romanilor iar toate teritoriile rapite sa revina la Romania Mama!

  4. Vrem sa fim scoala care sa educe tineretul roman in spirit nationalist si crestin ortodox!

  5. Vrem sa stam impotriva abominatiilor propovaduite in secolul nostru!(ex: homosexualitatea, sectele ori ecumenismul)

  6. Vrem oprirea tiganizarii culturii romanesti.

  7. Vrem sa se creeze mediul adecvat afirmarii culturii pur romanesti fara a leza celelalte culturi ale neamurilor conlocuitoare dar si fara a se contopi cum este tendinta actuala!

  8. Vrem afirmarea unei elite nationale veritabile care sa devina in timp clasa conducatoare a Romaniei inlocuind pseudo-elita actuala!

  9. Vrem o Europa a Natiunilor libere si independente pe pe plan economic, cultural si spiritual!

  10. Suntem pentru bune relatii cu statele din vecinatate. Relatii bazate pe dreptate onoare.

Daca exista persone care sa ne acuze de extremism le raspundem: nu credem ca iubirea de neam ori de Dumnezeu este interzisa si nici dorinta de a face bine neamului.

Ori de xenofobie: Xenofobia este un cuvant ce denumeste “frica de straini”: nu ne-am numi nationalisti daca ne-a r fi frica de straini!

Ori de rasism: Nu judecam pe nimeni dupa culoarea pielii ci dupa fapte.

Link: http://legeastrabuna.org/

11 gânduri despre “Legea Străbună

  1. Cnste strămoşilor noştri care nu au plecat capul în faţa invadatorilor şi cinste şi virtute şi urmaşilor , urmaşilor lor care nu se supun invadatorilor în veacul vecilor! Unul dintre simbolurile neamului nostru este COLOANA FĂRĂ DE SFÂRŞIT, care reprezintă verticalitatea acestui neam milenar. Şi nu a târâtoarelor care pleacă capul şi îşi vinde neamul dar şi pământul de sub picioare pentru nişte arginţii! Cu respect pentru cum gândiţi!

  2. Din pacate majoritatea oamenilor au iesit din Legea Strabuna pentru ca deviase de la linia ei nationalist crestina, elitista. A devenit o grupare de bataie stradala…

  3. Sunt si eu de acord cu ceea ce promovati aici si imi pare rau ca nu am aflat mai de mult de voi…poate imi dati si mie niste informatii sau niste date de contact pentru a ma alatura si eu acestei organizatii.

  4. m-am interesat si eu de organizatie …..da am vazut ca nu au nici un program nici o actiune nici bani sa isi plateasca hostu de site

  5. „Suntem dintre aceia care s-au saturat de a astepta salvarea din alte parti in afara de propria lupta sustinuta de constiinta crestina. Ne-am saturat sa ne plangem de mila stand cu capul plecat in fata tuturor prigoanelor ce se abat voit asupta acestui neam.”

    Deci ati asteptat ca salvarea sa vina din afara?
    V-ati plans singuri de mila? Ati tinut capul plecat?
    Cat timp? Ani, zeci de ani?

    Halal atitudine de barbati. Si pareti ca v-ati obisnuit deja in starea asta. Succes in continuare!

  6. SALVAREA VINE DIN INETIORUL SUFLETULUI ROMANESC CU CEL STRAUBUN CONCOMITENT IN FUNCTIE DECUM CREDEM IN DUMNEZEU TATAL FIUL SI DUHUL SFANT SI TOTODATA RESPECTATREA PROGRAMULUI RELIGIOS DE ZI CU ZI.AMIN

Lasă un comentariu