Un punct de vedere: Israelul a aruncat în aer sediul Guvernului norvegian!


Israelul a aruncat în aer sediul Guvernului norvegian şi a asasinat, prin intermediul unui zombi francmason, zeci de copii ai politicienilor laburişti, la o zi după ce ministrul de Externe al Norvegiei a declarat că va recunoaşte statul palestinian, cerînd totodată ca ocupaţia evreiască a Palestinei să înceteze imediat. Acesta este răspunsul la clasica întrebare „Cui prodest?” – Cui îi foloseşte acest atentat? Cel puţin 90 de persoane au murit şi peste 100 au fost rănite, pe 21 iulie, în acel atentat fără precedent din istoria Norvegiei. O explozie lîngă sediul Guvernului, urmată de un atentat într-o tabără de tineri, un pachet suspect detectat la o televiziune şi ameninţări cu bomba într-un tren care mergea spre Aeroportul din Oslo sînt evenimentele care au zguduit, vineri, Norvegia. Explozia de la Guvern a fost urmată la scurt timp de încă una, puţin mai tîrziu televiziunile de ştiri anunţănd un atac armat într-o tabăra de tineret de lîngă Oslo, unde tinerii membri ai partidului de la Putere aveau o întrunire. Autorul atacului armat de pe insula norvegiană Utoya a împuşcat în cap mai multe persoane, rănite de rafalele de gloanţe lansate inţial la întîmplare către mulţime, şi apoi a fugărit o parte din victime pe toată insula, susţin martorii atentatului de la Şcoala de Vară a Tineretului Laburist. Anders Behring Breivik, norvegianul de 32 de ani reţinut de poliţie, apare pe o listă din anul 2008 a masonilor lojii norvegiene St. Olaus TD Three pillars, ce a fost publicata pe site-ul televiziunii nationale TV2. Totodată, de pe contul de facebook al atentatorului (blocat între timp), unde acesta îşi declara apartenenţa la secta francmasoneriei (ce grijulii sînt cei de la facebook!), a fost salvată o fotografie în ţinută masonică. Francmasonul a sosit pe Insula Utoya îmbrăcat în poliţist şi a început să tragă cu arma în cei 700 de copii şi tineri cu vîrste între 13 şi 25 de ani, după ce li s-a adresat sub pretextul că vrea să le povestească despre atentatul din Oslo. El a fost văzut, de asemenea îmbrăcat în poliţist, în apropierea locului exploziilor din Oslo, cu 2 ore înainte de incidentul de pe insulă. Un ofiţer de pază de pe Insula Utoya spune că suspectul s-a deplasat pe insulă într-o dubiţă argintie si că acesta purta vestă antiglonţ şi avea un pistol şi o puşcă automată. Anders Behring Breivik a fost arestat chiar pe insula unde a avut loc masacrul tinerilor laburişti. În cadrul acestui partid (de guvernămînt) se discutase anterior o moţiune care solicita sancţiuni militare împotriva Israelului dacă acest stat continuă bombardamentele aviatice împotriva Administraţiei Hamas şi a populaţiei palestiniene din Gaza. Cu doar o zi înaintea atentatului, ministrul de Externe norvegian a declarat în tabăra tinerilor laburişti de pe Insula Utoya, cu o verticalitate de admirat, că Norvegia trebuie să recunoască statul palestinian, iar ocupaţia evreiască a teritoriilor palestiniene trebuie să înceteze imediat.

In plus Israelul avea si alte nemultumiri. Norvegia a refuzat invesţii israeliene. Ziarul „Haaertz” relata anul trecut: „Un fond de investiţii norvegian în domeniul petrolier, cu o valoare 450 miliarde euro, a exclus două firme israeliene implicate în dezvoltare pe motive de etică, a declarat ministrul de Finanţe al Norvegiei”. Ministrul de Externe al Israelului, Avigdor Liebermanm, acuza acum 2 ani Norvegia că promovează antisemitismul. Norvegia a anunţat recent un plan de a-şi retrage trupele din războiul contra Libiei.

Dacă pînă acum nu a putut îndupleca această ţara nordică să îi reprezinte interesele la ONU, premierul israelian Benjamin Netanyahu a reuşit însă să cumpere foarte ieftin voturile României şi Bulgariei împotriva statului palestinian. Canalul TV israelian Channel 2 a dezvăluit, în seara zilei de 12 iulie 2011, că preţul votului acestor două state împotriva recunoaşterii unui stat palestinian în cadrul ONU a constat în acordarea unui număr de permise de muncă pentru lucrătorii români şi bulgari (în calitate de colectori de gunoi şi lucrători în construcţii) şi zboruri ieftine din Israel. Cît de „drăguţ” şi de semnificativ! Revenind la autorul atentatului, potrivit publicaţiei „Aftenposten”, Anders Behring Breivik, adeptul sectei masonice, posta de regulă mesaje pline de ură pe forumurile de discuţii online, în care se descria ca fiind „anti-islamic”, „naţionalist” şi „pro-israelian”. Cîţiva supravieţuitori ai măcelului au dus la identificarea criminalului. „Eu şi cu alţi amici ne-am întins pe jos, printre cadavre, şi ne-am prefăcut că sîntem morţi. Îi puteam auzi răsuflarea atacatorului şi îi puteam auzi bocancii cînd păşea”, a fost declaraţia terifiantă a unui martor. El a reuşit să îl identifice pe agresor din imaginile difuzate de televiziunea norvegiană. Poliţia încă nu poate spune cu certitudine dacă autorul, care riscă cel mult 21 de ani de închisoare, a acţionat singur sau are complici. De asemenea, va fi dificil de stabilit dacă autorul celui mai mare atentat din istoria Norvegiei a fost „candidatul manciurian”, un asasin programat mental de către secta masonică, de către elitele illuminati ori de către MOSSAD. Anders Behring Breivik nu este singurul caz de terorist mason care a asasinat copii. Pe 13 martie 1996, Thomas Hamilton, în vîrstă de 43 de ani, a împuşcat 17 oameni în Dunblane, Scoţia – 1 învăţător şi 16 copii de clasa a 5-a şi a 6-a. Ulterior a ieşit la iveală apartenenţa acestuia la francmasonerie şi complicitatea „fraţilor” săi de lojă poliţişti care i-au permis să deţină arme de foc (un alt caz celebru de asasinat masonic este cel al lui Michael Brea, un actor cunoscut pentru rolurile sale din serialul american „Betty cea urîtă” şi din musicalul „Dansul dragostei 3D” (Step-Up 3D). El şi-a ucis mama cu o sabie masonică de ceremonial, în timp ce îl invoca pe „marele arhitect al universului”, după ce revenise de la o întrunire a lojii masonice din care făcea parte. Corpul mamei sale a fost găsit într-o poziţie îngenunchiată, decapitat şi măcelărit.

Colonel (r) VASILE ZĂRNESCU

2 gânduri despre “Un punct de vedere: Israelul a aruncat în aer sediul Guvernului norvegian!

Lasă un comentariu