Sefii BNR au imunitate penala totala si neconditionata. Nu dau raportul nimanui si nu primesc ordine de la nimeni din tara. Si totusi au si ei stapani si nu sunt prietenii Romaniei …


Strâmbii au mâncat Țara… și la drepți nu a mai rămas nimic.

SACCSIV - blog ortodox

Iata ce putem citi la Avocatul Gheorghe Piperea face dezvăluiri importante despre statutul BNR. De ce nu poate fi tras la răspundere Isărescu sau vreun alt membru al CAde pe Active News:

Banca Națională a României este un aprig contestatar al promulgării legii dării în plată, care urmează să fie trimisă de Klaus Iohannis din nou în Parlament pentru revizuire.
Gheorghe Piperea, unul dintre inițiatorii acestei legi face câteva dezvăluiri despre cum BNR nu este subordonată vreunei instituții a statului, iar ”membri CA ai BNR au imunitate penală totală și necondiționată”.
Avocatul susține că statutul BNR este foarte ciudat, mai ales că spre deosebire de parlamentari sau chiar de președintele țării care pot fi pedepsiți conform Constituției dacă încalcă legea, membrii BNR au o ”imunitate care nu poate fi ridicată sub nicio formă, de nicio autoritate publică a României.”
”E bine de stiut. Poate ca, pas cu pas…

Vezi articolul original 252 de cuvinte mai mult

Lasă un comentariu